Tanie stery zintegrowane
Tanie stery zintegrowane
Siema, w mk biku znalazłem te stery http://www.mkbike.com.pl/index.php?id=o ... ery&o=3798
Ma je może ktos z was??Jak tak to napiszcie czy warto je kupic. Dzieki, pozdro.
Ma je może ktos z was??Jak tak to napiszcie czy warto je kupic. Dzieki, pozdro.
Te stery maja zapewne stalowe miski i bierznie wiec pewnie ne przyzyja dluzej nic 3 miechy. Mi sie wlasnie ostatnio takie cudo rozpadlo <co prawda nie wewnetrzne> ale tez "tanie" Kupilem stery NECO na maszynach i jak narazie bez problemow. Raz skrecone i na cale zycie tak zostanie :P
pzdr.
pzdr.
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
a ja mam inny problem. jak narazie steryte trzymaja sie tylko podczas zmiany ramy zginela mi dolna bierznia nabijana na rure sterowa odtych sterow
nie moge dopasowac innej i ciagle mam luzy.
moze ktos ma taka bierznie niepotrzebna. przecytalem ze juz kilku osobom sie rozwalily te stery.
ja tylko podrzebuje dolnej bierzni nabijanej na rure sterowa.
POMOZECIE ? moge nawet zaplacic
nie moge dopasowac innej i ciagle mam luzy.
moze ktos ma taka bierznie niepotrzebna. przecytalem ze juz kilku osobom sie rozwalily te stery.
ja tylko podrzebuje dolnej bierzni nabijanej na rure sterowa.
POMOZECIE ? moge nawet zaplacic
sikun jestes...
nie wiem czy sa to dokladnie te stery. kampsel mam z VP i gorna "pokrywka" tez. wydaje mi sie ze to nie sa te, moje nie byly tak doszczetnie do rozebrania. mam chyba "cadrige system" z reszta do konca nie wiem
zaraz musze je wybic bo ramka do malowania idzie wiec zobacze, ale cos mi sie zdaje ze nie mozna ich tak dkladnie rozebrac jak te co pokazales.
z reszta radze ci zainwestowac w stery jakies lepsze, juz za 100zl mozna kupich richey'a zintegrowane a one powinny ci posluzyc.
uwierz mi, luzy na sterach to denerwujaca srpawa
zaraz musze je wybic bo ramka do malowania idzie wiec zobacze, ale cos mi sie zdaje ze nie mozna ich tak dkladnie rozebrac jak te co pokazales.
z reszta radze ci zainwestowac w stery jakies lepsze, juz za 100zl mozna kupich richey'a zintegrowane a one powinny ci posluzyc.
uwierz mi, luzy na sterach to denerwujaca srpawa
sikun jestes...
Lucid widze ze nikt Ci nie odpowiedzial konkreta hmm ja mam podobne stery w dragstarze kupilem je w czechach za chyba 450 koron czy cos takiego tylko ze te moje sa z Cane creeka a na mk biku nie ma firmy nie wiem co Ci o nich powiedziec bo mam je dopiero od 2 miechów i jak narazie sie trzymia chodza bez zarzutów ale ich nie katuje konkretnie :D
ale nie gwarantuje ze te moje to te same co na mk bike bo jak mowilem wczesniej moje sa z cane creek i mialy do tego jeszcze
kapsel srube i gwiazdke najlepiej jedz do czech tam maja troche tansze stery przynajmiej :D
no to tyle pozdro
ale nie gwarantuje ze te moje to te same co na mk bike bo jak mowilem wczesniej moje sa z cane creek i mialy do tego jeszcze
kapsel srube i gwiazdke najlepiej jedz do czech tam maja troche tansze stery przynajmiej :D
no to tyle pozdro