Problem z supportem
-
- Kontakt:
Problem z supportem
mam taki mały problem:domoje go amstaffa kupiłem sobie support Kinex i kiedy zaczełem wkręcac prawą czesc(miske) napotkałem na dosc spory opur(druga miska wszedła bez problemu)wkreciłem ja na 2-3 mm i czy dokreciic dalej na chama czy cio??.problem jest dosc powazny bo lakiernik pomalował ten zasrany gwint.co robic poradzcie??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Powiem tak, mam a ganga pm ramke i na początku jak jeszcze miałem kwadrat (tez kinexa alu) było to samo, weszło ze 3mm i dalej strasznie ciężko, zadzwonilem do mkbika, pogadałem, odesłałem im suporcik za kilka dni miałem taki sam nowy i było ok, i wcale nie chodziło o rame (jak pamietam to tez miała zamalowany gwint), z kinexami tak bywa (nie wiem czemu). Jak by ten drugi nie pasił to bym do serwisu sie udał i tyle.
Najpierw oblookaj gwint na pakiecie bo ramy to prawie zawsze mają zalany gwint ale to nie powinno przeszkadzać ( może troszke ciężej by się kręciło ale by poszlo bez problemu) raczej to kinex
Pozdro
Najpierw oblookaj gwint na pakiecie bo ramy to prawie zawsze mają zalany gwint ale to nie powinno przeszkadzać ( może troszke ciężej by się kręciło ale by poszlo bez problemu) raczej to kinex
Pozdro
-
- Kontakt: