Poczta Polska
Poczta Polska
Jak dlugo przytrafilo sie wam czekac na paczke ? Ja juz czekam 11 dzien ;/... a pani na poczcie powiedziala ze mam Cierpliwie czekac mimo tego ze to byl priorytet :/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Teoretycznie paczki powinny dochodzic na drugi dzien od wyslania (priorytet) albo po 3-4 dniach (normalna). Niestety to jest teoria. W praktyce czekalem kiedys ponad dwa tygodnie na priorytetowa przesylke wyslana z Lodzi. Co wiecej, poczta wykrecila kiedys numer i paczka wyslana jako normalna przesylka od razu wrocila do nadawcy, bez zadnych adnotacji. Ogolnie uslugi poczty sa w miare dobre (przeciez i tak nie mamy zbyt duzego wyboru) ale czesto zdaza im sie wtopa.
O otwieraniu przesylek na poczcie, przez pracownikow, juz nie wspomne (i takie kwiatki mi sie trafialy;))
O otwieraniu przesylek na poczcie, przez pracownikow, juz nie wspomne (i takie kwiatki mi sie trafialy;))
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
ja tam na poczte nie narzekam:) tylko raz mnie wkurzyla jak czekalem na paczke priorytetowa... caly dzien siedzialem w domu - listonosza nie bylo. o 17 poszedlem na poczte i pytam czy jest paczka:) okazalo sie ze jest wiec odebralem. avisa ani listonosza nie bylo:) na nastepny dzien dopiero dostalem aviso gdy paczka byla juz u mnie:)
praktycznie co tydzien cos wysylam i jeszcze sie nie zawiodlem. priorytet zawsze na nastepny dzien dochodzil a pieniadze w 2-3 dni od odbioru paczki:)
praktycznie co tydzien cos wysylam i jeszcze sie nie zawiodlem. priorytet zawsze na nastepny dzien dochodzil a pieniadze w 2-3 dni od odbioru paczki:)
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
-
- Kontakt: