WARSZAWSKI STRET W TVN,wchodzimy?

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hmm szkoda ze cienki troszku jestem (jezdze niedlugo :P) ale moge sluzyc za wsparcie psychologzne przy projekcie :P
dobry pomysl z tym zeby to odejrzec zanim puszcza czy zrobili to tak jak trzeba... czyli zeby pokazali nas bikerow w dobrym swietle :)
pomysl nie jest zly... ale zeby nie wyszla z tego kicha :| trza wytypowac kogos kto bedzie nas godnie reprezentowal :P i zeby nie wyszlo ze alkoholicy i pojeby totalne z nas :P (mimo ze takich to co nie miara :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Haski
Kontakt:

Post autor: Haski »

Juz nie przesadzajcie, ze Uwaga jest taka z dupy, bo niektóre reportaże sa naprawde dobre, a juz na pewno nie sa poruszane pewne kwestie w innych telewizjach. Ale nie o tym dyskutowac. Uwazam, ze taki material powinien byc zrealizowany. Siedzenie w cieniu niczego nie zmieni, a zasygnalizowanie pewnych problemow <naszych> moze pomoc. Nie wydaje mi sie, zeby pan redaktor chcial nas obsmarowac ani oczernic, bo niby jaki mialby w tym interes? Ci ktorzy maja swoje zdanie o bikerach pozostana przy nim, a reszte to gowno obchodzi tak naprawde. Przeciez nie wybijamy szyb, nie kradniemy na ulicach, nie robimy burd na stadionach. Trzeba zebrac paru dobrych bikerow, ktorzy przede wszystkim potrafia cos powiedziec mowa artykułowaną i skladna, a nie takich, ktorzy zacinaja sie co zdanie. Wedlug mnie to bardziej chodzi o zasygnalizowanie naszych problemow, bo kultura rowerowa, sport to !!!!!!POZYTYWNE ZJAWISKO!!!!!
DoMiNiK
Kontakt:

Post autor: DoMiNiK »

popieram przedmówce :)
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

jakby co to ja moge dac wsparcie techniczne przez moja matke ktora montuje w tv :P
teh_pwnerer
Dual
Kontakt:

Post autor: Dual »

Ziomy pokarzcie co umiecie !! Pokarzecie triki , moze oni to serio potraktuja !! zmenia o nas zdanie , i wogle , bedzie lepiej. Mozecie tez przemowic w iminiu calej " Naszej rodzinki " rowerowej ze powinno byc wszedzie lepiej !! Zrobcie to dla nas :P !! Pozdrawiam !!
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

już widzę jak robią z was sektę :D
"...niedawno nasz reporter dotarł dzięki swoim informatorom do duchowego przywódcy sekty, kapłąna zwanego również jako Grooba Świnia..." :D
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Shepard
Kontakt:

Post autor: Shepard »

No z tym TVN'em to wg mnie dobry pomysl jest - trzeba nas pokazac od tej dobrej strony ( mam nadzieje ze taka jest? :) ) Ja wprawdzie duzo nie umiem na streecie ale mam duzo dopbrych pomyslow na pozycje kamer zeby to wygladalo b. efektownie bo z kumplem sie w to bawimy troche :) moje gg jest w podpisie ;)
www.43ride.com
ping
Kontakt:

Post autor: ping »

Tylko żeby ten cały Tvn nie zrobił z tego programu o tym jak rowerzyści niszczą miasto... Wytną co nie które kawałki i zrobią kolejna sensacje do programu Uwaga... Lepiej się dobrze dogadać. Ale powodzenia, pokażcie co potraficie! :P
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

no panowie dawajcie do tefałenu mam nadzieje że pokażą nas z dobrej strony i że jest to alternatywa dla młodziezy itp. same plusy +++
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

ja moge tez dlugiego manuala welego jakies bany hopy jakies dropy jak cos to na gg pisz
uwazam ze mozna by sie bylo pokazac w tv ale zeby nie zrobili znas jakis chlopakow wyglupiajacych sie na drogich rowerach pijacych piwo pozdr
QuaziU
Kontakt:

...

Post autor: QuaziU »

a potem bedzie... setki dzieciakow na wigry3/makrokeszach probojace skoczyc te schodki co widzialy w TVku, a jak sie skonczy to nieciezko sobie wyobrazic
KBTP NSWS [P] / gg:910574
Cu3
Kontakt:

Post autor: Cu3 »

Kaziu ma racje - puścili blokersów w telewizji i zaraz sie od tzw. "skejtów", zwykłych pozerów zaroiło. Teraz może być podobnie, "wyczynowcy" na swoich fullach-makrokeszach kochający rowery od zawsze
Blue Riders Team
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

dawajcie do tvn :D koniecznie musi byc kolo biedronki jakies porecze murki :D (niebedzie ze nieszczymy bezsensownie :D tylko nicszczymy bo biedronka to **** :)))))) )
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

pomysł dobry ale zrobia z nas streetowców jakis chamów i blokersów co tylko niszczą... pozatym zaraz bedzie sensacja i zalanie streetu małolatami...
szkoda zachodu jak dla mnie...
ave
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

ale częśc z nas to wlasnie chlopaki co sie wyglupiaja na drogich bikach i pija piwo :D
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

hehe widze że ktoś tu sie boi zalewu małolatów - jak chcą bo im się spodoba to niech się uczą

byle nie zrobili z tego materiału wandalizmu - o to chodzi!
Mikos
Kontakt:

Post autor: Mikos »

Teraz jest za duzo pozerow a co bedzie pozniej. Wole nie myslec.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

dobra a zakladajac ze pojda na pokazanie Wam materialu przed emisja a Wam sie nie spodoba to co zrobicie??Bo ja uwazam ze nie beda sie tym zbytnio przejmowac...A tak przy okazji to jak juz dojdzie to nagrania to wspomnijcie ze Krakowowi tez by sie jakis skatepark przydal ;)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

to sie wypowiemy na temat sprzetu moze ludzie zrozumieja co to znaczy rower przykladowo z tesco i nie bedziemy zalewani tym chlamem i z Polski kraj gdzie wszsycy jezdza na wypasionych bikach heh tez marzenia :D
ODPOWIEDZ