Jutrzenka

bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Ja w jutrzence sie wychowałem na rolkach. Wiem jaki to ból zjechać z kłaterpajpa, napędzić sie, spiąć na trik a tu ktos Ci droge zajeżdza i nawet nie przeprosi, a ty musisz sie spowrotem na quatera gramolić i czekać znowu na swoja kolejke.

Jak tam jestem na rowerze, zawsze uważam.

Pozdro&peace.
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

Griffin, daj już spokój...nie wytłumaczysz ludzią którzy zrozumieć nie chcą. Szkoda Twoich nerwów i czasu. Ci co mieli zrozumiec zrozumieli, Ci co nie...no cóż, ich strata.
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

I żebyśmy się dobrze zrozumieli. Zgadzam się oczywiście co do zajeżdżania - rzecz karygodna. Nie podoba mi się tylko ton Griffina :-(
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
wiz
Kontakt:

Post autor: wiz »

Juz frirajder przestan sie nakrecac i zakoncz wywody. Pozdro1125
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

Jak to dobrze ze mieszkam we Wroclawiu i nie mamy tutaj siedziby MTV i nikt na nikogo nie krzyczy. WARSZAWKA WARSZAWKA WARSZAWKaaaaaaaaaaaaaaaa, u bejbe bejbe. Na malych kolkach rowniez jezdza pipy, a wiekszosc kolarzy jezdzi w terenie a nie po tym SK8 JOŁ POZDROŁ . W sumie to od wakacji wiecej jezdzilem z bmxowcami , tam gdzie mieszkalem( Kudowa zdr) jezdzilem czesto z czechami i im nie przeszkadzal jakos rozmiar kol, kazdy uczyl sie od siebie, no ale Hu,j to jest Polska Polaczki małe wredne Sku.r.wy.syn.ki . tylko patrza jak komus doje.bac
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

ja tez nie wiem po kiego walka ludzie na rowerach do dualu i dh jada sie lansowac na jutrzenke... bylem ze 2 razy i mam dosc... ale z drugiej strony to nie powod zeby na chlopakow najezdzac tak ostro!
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

Griffin zjedz se na recznym to Ci cisnienie opadnie i sie uspoikoisz.. bo gadasz gluopty...
www.hcfr.pl !!
pertynek
Kontakt:

Post autor: pertynek »

bardzo duża czesc ludzi jeżdżących na mtb wcześniej jeżdzili na bmx więc bmx-owcy nie powini uważać , że ludzie na góralach to q.rwy bo to CI SAMI LUDZIE CO WY!!
wjechałem kiedyś jednemu gościowi pod koła, przeprosiłem i było git!
TROCHE TOLERANCJI!!!
fuck off
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

wiz: Ależ ja się bynajmniej nie nakręcam. Nawet nie sprawia mi ta rozmowa zbytniej przyjeności. Po prostu ktoś musi koledze wytłumaczyć dokładnie co i jak.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
Griffin
Kontakt:

Post autor: Griffin »

Ok pane Bkilllah bardzo chetnie to zrobie biarac pod uwage to ze nasienie pojdzie ci na mazak... smacznego.
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

"mazak"- jol pozdro 2039432094, slownictwo z BRAVO(tm) , masz nr 43 bo kolega sie zakochal w pani z okladki
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
Griffin
Kontakt:

niestety nie mam, bo nie kupuje, ale jak mozesz to mi porzyc - chetnie przejrze...

pozdrawiam.
Griffin
Kontakt:

W sumie to mam juz to gdzies, co teraz bedziecie pisac... Ci co chcieli zrozumiec i zrozumieli juz wiedza o co mi chodzilo i wyglada na to ze sie ze mna zgodzili, wiec cel (wedlug mnie) zostal osiagnieci.... Ci co nie zrozumieli to ich sprawa, jak widac to za skomplikowane...

pozdrawiam i zegnam...
Bkillah
Kontakt:

hmm spoko podejscie... zjebali mnie.. to teraz nie bede sie odzywal.. jeszcze pewnie zmienie nick i bede spoko ziooom. O kurna zamiast na forum zapisz sie do grupy pomocy " jak nie byc pozerem" ...

jak chca to niech sobie przyjezdzaja jak nie chca to niel.... a sam chcialbym zobczycz jak ty super latasz !!
www.hcfr.pl !!
Griffin
Kontakt:

buahahaahahahhahah teraz to dojebales.... HA HA HA HA
napewno zmienie nick bo dalej bede przebywal na tym forum... hahaha tak tak o niczym innym nie myslalem... pff

a o moje latanie sie nie martw, bo napewno wykracza ponad twoje...
Griffin
Kontakt:

"jak nie byc pozerem" widac ze twoje rozumowanie jest bardzo ograniczone, a ze tak koledzy do Ciebie krzyczął to tez chciales blysnąc... rewelacja...
Bkillah
Kontakt:

nie no skoro tak twierdzisz to chcialbym to zobaczyc bo jestem ciekawy ... jak latasz swietny bikerze.. skoro juz wiesz ze latasz lepiej odemnie.. spoko...

"W sumie to mam juz to gdzies" a miales miec to gdzies... ale okej

wioelki prosie bikerze !! skoro jestes taki dobry to normalnie respekt ( buahaha ) nie no pewnie polowa.. ba cale forum jest od ciebie gorsze... spoko to napisz kkiedy bedziesz na jutrzence bo bym chcial zobczyc porsa jak Griffin w akcji !!
www.hcfr.pl !!
Griffin
Kontakt:

wez sie w leb ****** pierdolnij, bo tobie juz raczej nic nie pomoze... nie wiem czy jestes tak ograniczony czy poprostu udajesz (ale chyba w takim stopniu jak to czynisz jest to wykluczone).... Zapewniam cie ze 5 miejsce na pistrzostwach Polski, 6 miejsce na RB Busters z nikad sie nie wzielo... po za tym nic ci nie musze udowadniac bo mam to w dupie... nie obchodzi mnie co o mnie myslisz, bo raczej kims wyjatkowym nie jestes, bo bym cie znal, ale naszczescie ominął mnie ten zaszczyt...

zegnam
bartek GK
Kontakt:

Post autor: bartek GK »

griffin czlowieku daj se juz spokuj bo to sie zaczyna robic zalosne!
!!!!!!!!!!!!ZALOSNE!!!!!!!!!!!

to jest wlasnie POZERSTWO, takie texty...
juz mnie cholera bierze jak czytam ten topik, dajcie sobie wreszcie spokoj!!

dziekuje... ale fajna ciszaaaa
:)
BEZOWIAK www.republika.pl/bezowiak -nasz klubik
ODPOWIEDZ