Jutrzenka
Jak to dobrze ze mieszkam we Wroclawiu i nie mamy tutaj siedziby MTV i nikt na nikogo nie krzyczy. WARSZAWKA WARSZAWKA WARSZAWKaaaaaaaaaaaaaaaa, u bejbe bejbe. Na malych kolkach rowniez jezdza pipy, a wiekszosc kolarzy jezdzi w terenie a nie po tym SK8 JOŁ POZDROŁ . W sumie to od wakacji wiecej jezdzilem z bmxowcami , tam gdzie mieszkalem( Kudowa zdr) jezdzilem czesto z czechami i im nie przeszkadzal jakos rozmiar kol, kazdy uczyl sie od siebie, no ale Hu,j to jest Polska Polaczki małe wredne Sku.r.wy.syn.ki . tylko patrza jak komus doje.bac
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
hmm spoko podejscie... zjebali mnie.. to teraz nie bede sie odzywal.. jeszcze pewnie zmienie nick i bede spoko ziooom. O kurna zamiast na forum zapisz sie do grupy pomocy " jak nie byc pozerem" ...
jak chca to niech sobie przyjezdzaja jak nie chca to niel.... a sam chcialbym zobczycz jak ty super latasz !!
jak chca to niech sobie przyjezdzaja jak nie chca to niel.... a sam chcialbym zobczycz jak ty super latasz !!
www.hcfr.pl !!
nie no skoro tak twierdzisz to chcialbym to zobaczyc bo jestem ciekawy ... jak latasz swietny bikerze.. skoro juz wiesz ze latasz lepiej odemnie.. spoko...
"W sumie to mam juz to gdzies" a miales miec to gdzies... ale okej
wioelki prosie bikerze !! skoro jestes taki dobry to normalnie respekt ( buahaha ) nie no pewnie polowa.. ba cale forum jest od ciebie gorsze... spoko to napisz kkiedy bedziesz na jutrzence bo bym chcial zobczyc porsa jak Griffin w akcji !!
"W sumie to mam juz to gdzies" a miales miec to gdzies... ale okej
wioelki prosie bikerze !! skoro jestes taki dobry to normalnie respekt ( buahaha ) nie no pewnie polowa.. ba cale forum jest od ciebie gorsze... spoko to napisz kkiedy bedziesz na jutrzence bo bym chcial zobczyc porsa jak Griffin w akcji !!
www.hcfr.pl !!
wez sie w leb ****** pierdolnij, bo tobie juz raczej nic nie pomoze... nie wiem czy jestes tak ograniczony czy poprostu udajesz (ale chyba w takim stopniu jak to czynisz jest to wykluczone).... Zapewniam cie ze 5 miejsce na pistrzostwach Polski, 6 miejsce na RB Busters z nikad sie nie wzielo... po za tym nic ci nie musze udowadniac bo mam to w dupie... nie obchodzi mnie co o mnie myslisz, bo raczej kims wyjatkowym nie jestes, bo bym cie znal, ale naszczescie ominął mnie ten zaszczyt...
zegnam
zegnam
griffin czlowieku daj se juz spokuj bo to sie zaczyna robic zalosne!
!!!!!!!!!!!!ZALOSNE!!!!!!!!!!!
to jest wlasnie POZERSTWO, takie texty...
juz mnie cholera bierze jak czytam ten topik, dajcie sobie wreszcie spokoj!!
dziekuje... ale fajna ciszaaaa
:)
!!!!!!!!!!!!ZALOSNE!!!!!!!!!!!
to jest wlasnie POZERSTWO, takie texty...
juz mnie cholera bierze jak czytam ten topik, dajcie sobie wreszcie spokoj!!
dziekuje... ale fajna ciszaaaa
:)
BEZOWIAK www.republika.pl/bezowiak -nasz klubik