Drag i 6m drop ... hmmm???

dusix
Kontakt:

Post autor: dusix »

he niedlugo bede mial rower :) pomiezymy sie wtedy kto walnie wiekszego dropa , niestety bedzie to tylko sztywniak (fulla sprzedalem) ale sa u mnie duze dropy hm bedzie ciekawie ,

wojtazx15 bez obrazy ale te twoje transfery to nic w nich strasznego ani hardcorowego , dajesz rower i skacze je odrazu bez zastanowienia , dla mnie straszny drop to jest np taki co pokazal monsterst czyli 6m czystego pionu , najazd poziomy, a ladowanie pod katem 50-60 stopni , takie jest moje zdanie
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

heh, na tej stronce nie ma połowy uskoków :) W sobote bede miał kamere i zaczynam krecic PJF 2 , w lecie bedziee filmik to sobie zobaczysz :) Z Wawy też bedą ujecia. A drop 6 m nie jest taki zły. W ogóle miękko się ląduje (chyba ) . Na rozpadającym się bmxie ze złomu robie pedal kicka z 1,6 m., moze to nie dużo, ale dla mnie cos. Nie liczy się na czym jeździsz, ale jak to robisz :) Dam Ci rowerek i zobaczymy czy zapodasz no footera z 2m pionowej ściany :)
Pozdro
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

może jestem lamuch, ale ważne że się staram :D Oczywiście codziennie będą fottki z sesji :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
dusix
Kontakt:

Post autor: dusix »

oczwiscie pisalem nie obrazajac :)wyrazilem tylko swoje zdanie na temat tych transferow co widze na stronie i w podpisie , nie wiem cyz walisz inne dropy , no footer mnie nie rajcuje i wogole malo trikow robie , bo ich woogle nie trenowalem i trenowac nie bede , no moze stola bo fajny jest
Wojtazx15
Kontakt:

najazd poziomy??? to chyba dobrze prawdaż? pionowe lądowanie, kąt 50-60 stopni?? Jeszcze lepiej, mniej poczuje, 6 m?? Przy takich warunkach jest spox :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

wiem,że te transferki nie mają po 15m, ale ciężko takie znalezc. Ostatnio coś wypatrzyłem, ale on ma max 8 i nie ma dużego kątu lądowania :/
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Oj kurwa przestance ten drop tak zachwalac bo to bezsensu. Niektorzy mowia ze jest prosty i wogole ale co z tego niech sobie mowia co was to obchodzi, to ze oficjalnie skoczylo go jakies 5 osob jest wystarczajacym wskaznikiem tego ze ciezko sie przelamac zeby go skoczyc. Ale jak ktos ma doswiadczenie i latal juz 3m i wieksze dropy, powinien skoczyc bez problemu
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

"Wojtazx15" hmmm niewiem czy o jest takie faaajne i zajebiste zrobic na fulu z monsterem no focika z dropa takiego:/ sory ze tak pisze ale jakos mnie to wogole nie rajcuje a podniecasz sie tym strasznie:| nie mam nic sdo ciebie jexdizj jak lubisz ale zeby być tak zadufanym w sobie troche lekka przesada;/
www.ROMED.pl lamusy!
QPA
Kontakt:

a one handa trudno nazwac trickiem.....;/
www.ROMED.pl lamusy!
Wojtazx15
Kontakt:

?????????????????? przeciez ja nie umiem jezdzic, poprostu pisze że ten drop nie wydaje się być trudnym :) ale to jest naprawde fajne :D no footer, mniam :p
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

denerwujące jest to, jak ktoś Ci pisze, że na takim biku to nawet "w kosmos by poleciał" :p
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Nom takich jest wielu, stanie ci taki na wybiciu na dolnej i mowi ze gdyby mial monstaha ze screamem to by skoczyl od razu z miejsca, gdybym ja mial mxa to pewnie od razy bym skoczyl 15 m hope no bo jest duze zawieszenie i wtedy jest banal
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
QPA
Kontakt:

No dobra to jest denerwujace ze w kosmos oke zgodze sie:p aleniemiej jednak no foter nie wydaje mi sie czymś "fajnym i młodziezowym":P jak zrobisz z tego dropa can cana to mozesz powiedziec ze jestes fajny<lol>
www.ROMED.pl lamusy!
Wojtazx15
Kontakt:

heheheheheh, no footed can cana zrobie ale nie z dropa :)
Pozdro
PS: jestem fajny??
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
QPA
Kontakt:

Noo to jestes fajny:D moge stachac ci za to pisiora jak pragniesz:P
www.ROMED.pl lamusy!
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

QPA ??? :| heh najwiekszy drop jakiego skoczylem mial z 170cm na plask :/
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

Qpa tricky na dropach sa troszke trudniejsze niz na dircie bo masz duzo krotszu lot... zrobienie table topa na dircie nie jest zadnym problemem.. a na dropie juz sie robi ciezko...
www.hcfr.pl !!
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Moim zdaniem na Poznańskich warunkach trudno było by znaleźć dropa z tak długim lotem i miękkim lądowaniem żeby can cana robić.

A Ty sie Wojtek naucz heel clickera. :P
QPA
Kontakt:

hehe helclkicer z dropa byłby kozacki:P a co do dropów nie nawide tego:/ niwiem dlamnie na moim sprzecie jest to bezsensowne.... wole dirt:P tam sie przynajmniej cos dzieje a nie lecisz tylkoo w dół:P ale tez do góry:D a co do dirtu no nie wiem ale nie kazdy juz na wybicu robi trick:P ja mam tak ze dopiero jakjuz jestem na danej wysokosci i zaczynam spadac to wtedy czesze trick innaczej nie umiem:P wiec jest podobnie jak na dropie:P no ale nie miej jednak drop to ci inngo i wogóle mnie to nie ciągnie:p
www.ROMED.pl lamusy!
ODPOWIEDZ