Mozo Soul X <----- co sadzicie??

baca
Kontakt:

Mozo Soul X <----- co sadzicie??

Post autor: baca »

tak jak w temacie............. :)

zbliza sie gwiazdka a chcialem sobie sprawic cos nowego, czytalem duzo pozytywnych opinii( na dh-zone chociazby ;) ) ale jeszcze chcialbym sie poradzic........... co sadzicie?? czy moze cos innego w podobnej cenie o podobnym skoku??

pozdro
HC rullez
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hmm 1200 zeta ? sam nie wiem. mozo pracuje srednia i cos sie w srodku jebie i problemy z gwaracnja sa (wujek czekal 1,5 miecha)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Kisiel
Kontakt:

Post autor: Kisiel »

ja bym najchętniej kupił stance fuid flow tylko on 1400 na allegro widziałem
sam sie na niego napaliłem że każdy greosz do skarbonki :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=382447
baca
Kontakt:

teraz w mk-bike mozo soul x sa po 1050, taka promocja :)

Cszyvy, a co bys mi mogl poradzic za podobna cene??
HC rullez
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

wlasnie nie wiem, moze dolozyc troche do stance'a ktory wszakze nie sprawdzony jest :| moze jakies psylo?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
baca
Kontakt:

rowniez myslalem o stance i w zwiazku z tym mam troche lamerskie pytanko ;) ( bo sie nie orientuje ) czy w amorkach manitou jest jakas roznica jezeli chodzi o montowanie tarczowek?? cos obilo mi sie o uszy ze sa troszeczke inne uchwyty czy cos.......... ??

oczywiscie zakladam MEGA pomylke :)

wiec sie nie smiejcie ;)
HC rullez
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

a moze akiegos dj3 dorwac na allegro tylko na sztywna oske:)
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

Manitou maja mocowania zgodne z Hayesami i trzeba adaptera..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
YZ
Kontakt:

Post autor: YZ »

To lepeiej kupić stance FLOW... chociaż on jest niesprawdzony, ale napewno nie będzie to shit.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=643549
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

hmm... mozo soul-x.. miałem:P w sumie na początku byłem w niebo wzięty.. amorek luxus! ale... no właśnie... po pewnym czasie kilka rzeczy się sypnęło:/ Najpierw regulacja skoku. Jest ją bardzo łatwo uszkodzić, po kilku razach kiedy się ją skręci i rozkręci na maxa porprostu przestaje działać (wykręca się) i trzeba robierać amorka coby toc naprawić - nic trudnego, ale mimo wszystko nie powinno się tak dziać. Po drugie tłumik.. czasem stuka i nie działa tak jak powinien... tzn niby wszystko jest ok, ale jak dostaje kilka szybkich uderzeń pod rząd to sobie nie radzi:/ i stuka (nie tłumi)... wszystko jest ok np na dircie kiedty to mamy jedno uderzenie na jakiś dłuższy czas.... ale jeśli amrek dostaje po dupie np w lecie (korzenie) często sobie nie radzi. DJ3 z 2003 też miałem... i też średnio się to sprawowoało... wymieniłem olej na 5wt - stukał, 10w też stukał.. no i nie wiem co jest:/ a przecież nie waże jakoś bardzo duzo (68-70kg):P Na wiosne chyba wezme tego STANCE flow... zobaczymy jak to pochodzi;-) PEACE;-)!!!!!!!
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

...miało pisac: "ale jeśli amrek dostaje po dupie np w LESIE..." sorry jestem po 6 browcach... ;P ...ide spać... najwyższa pora:D
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
bombeR
Kontakt:

Post autor: bombeR »

ten mozo to straszna kicha moim zdaniem, kumpel robiac nieduzego dropa stracil caly skok (cos mu sie chyba zlamalo w srodku) to jeszcze czekaj na niego chyba ze 2 miechy - niejaki wujas

w tej cenie warto sie zastanowic nad stance'em fluid, mialem okazje przekonac sie jak pracuje i musz epowiedziec ze jest super :))))

pozdr
Mandrake
Kontakt:

Post autor: Mandrake »

To moze drop off 2 na allegro za 1200 zika ???
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

jak bym mial tyle to bym myslal o z1 freeride z USA albo dropie 1 a jesli chodzi o polske to bym probowal wyrwac psylo sl z 2002 roku i za reszte kasy kupic wodki i zalatwic laski :D:D:D

psylo sl 2002 jest boski kocham go nawet jak jest minus 15 to zajebiscie wybiera :))_
zajebisty niedlugo sam se sprawie (brat ma wiec czekam az mi da :D)
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

a nie lepiej juniora t z stanow za 1200max ? :| gdbym tyle kasy mial to juniora bym bral :] zawsze skok mozna zmniejszyc :] a jak nie to matou stance flow :]
http://www.ebike.pl/
ODPOWIEDZ