Mozo Soul X <----- co sadzicie??
Mozo Soul X <----- co sadzicie??
tak jak w temacie............. :)
zbliza sie gwiazdka a chcialem sobie sprawic cos nowego, czytalem duzo pozytywnych opinii( na dh-zone chociazby ;) ) ale jeszcze chcialbym sie poradzic........... co sadzicie?? czy moze cos innego w podobnej cenie o podobnym skoku??
pozdro
zbliza sie gwiazdka a chcialem sobie sprawic cos nowego, czytalem duzo pozytywnych opinii( na dh-zone chociazby ;) ) ale jeszcze chcialbym sie poradzic........... co sadzicie?? czy moze cos innego w podobnej cenie o podobnym skoku??
pozdro
HC rullez
rowniez myslalem o stance i w zwiazku z tym mam troche lamerskie pytanko ;) ( bo sie nie orientuje ) czy w amorkach manitou jest jakas roznica jezeli chodzi o montowanie tarczowek?? cos obilo mi sie o uszy ze sa troszeczke inne uchwyty czy cos.......... ??
oczywiscie zakladam MEGA pomylke :)
wiec sie nie smiejcie ;)
oczywiscie zakladam MEGA pomylke :)
wiec sie nie smiejcie ;)
HC rullez
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
hmm... mozo soul-x.. miałem:P w sumie na początku byłem w niebo wzięty.. amorek luxus! ale... no właśnie... po pewnym czasie kilka rzeczy się sypnęło:/ Najpierw regulacja skoku. Jest ją bardzo łatwo uszkodzić, po kilku razach kiedy się ją skręci i rozkręci na maxa porprostu przestaje działać (wykręca się) i trzeba robierać amorka coby toc naprawić - nic trudnego, ale mimo wszystko nie powinno się tak dziać. Po drugie tłumik.. czasem stuka i nie działa tak jak powinien... tzn niby wszystko jest ok, ale jak dostaje kilka szybkich uderzeń pod rząd to sobie nie radzi:/ i stuka (nie tłumi)... wszystko jest ok np na dircie kiedty to mamy jedno uderzenie na jakiś dłuższy czas.... ale jeśli amrek dostaje po dupie np w lecie (korzenie) często sobie nie radzi. DJ3 z 2003 też miałem... i też średnio się to sprawowoało... wymieniłem olej na 5wt - stukał, 10w też stukał.. no i nie wiem co jest:/ a przecież nie waże jakoś bardzo duzo (68-70kg):P Na wiosne chyba wezme tego STANCE flow... zobaczymy jak to pochodzi;-) PEACE;-)!!!!!!!
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
ten mozo to straszna kicha moim zdaniem, kumpel robiac nieduzego dropa stracil caly skok (cos mu sie chyba zlamalo w srodku) to jeszcze czekaj na niego chyba ze 2 miechy - niejaki wujas
w tej cenie warto sie zastanowic nad stance'em fluid, mialem okazje przekonac sie jak pracuje i musz epowiedziec ze jest super :))))
pozdr
w tej cenie warto sie zastanowic nad stance'em fluid, mialem okazje przekonac sie jak pracuje i musz epowiedziec ze jest super :))))
pozdr
jak bym mial tyle to bym myslal o z1 freeride z USA albo dropie 1 a jesli chodzi o polske to bym probowal wyrwac psylo sl z 2002 roku i za reszte kasy kupic wodki i zalatwic laski :D:D:D
psylo sl 2002 jest boski kocham go nawet jak jest minus 15 to zajebiscie wybiera :))_
zajebisty niedlugo sam se sprawie (brat ma wiec czekam az mi da :D)
psylo sl 2002 jest boski kocham go nawet jak jest minus 15 to zajebiscie wybiera :))_
zajebisty niedlugo sam se sprawie (brat ma wiec czekam az mi da :D)