WARSZAWSKI STRET W TVN,wchodzimy?

Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

piotrex: nie spodoba sie to nie podpisujemy papiera na zgode do emisji i nic nie moga, a jak pokaza bez naszej zgody to do sadu
teh_pwnerer
RapTuS
Kontakt:

Post autor: RapTuS »

a tydzien pozniej witruoz telewizyjnej sensacji ryszard cebula wjedzie ze swiecacymi szlabanami tvn pod szpital dla dzieci gdzie beda jakies ofiary skokow leczyc zlamania... bedzie wielu rodzicow, policja i kibole w tle z koszulkami HWDP... :P

jak mnie ten tvn leczy :D

ale btw. skoro chca zrobic o tym program to przypilnujcie zeby to jakos wyszlo bo jak wiadomo oni zawsze wszystko wywroca do gory nogami i poprzekrecaja wszystko ;)
Waldo
Kontakt:

Post autor: Waldo »

dobra akcja jest taka:
-chłopaki z tvn we wtorek zjawiaja sie na kazory kręca ekipe 4x
- w wekend jaka do łodzi na zawody dh
-wstepna ustawka jest na środe.....do potwierdzenuia w poniedziałek
jesli chodzi o street.
-wszytskopoleci w jednym reportarzu, a moze lepiej odpóscic pokazanie streetu?
niech pokazą sie chlopaki od dh a mmy jako street sie pod to podczepimyu

ktos sie psze?
do ***** ja teraz nie mam sprzetu, mam rame erenesa nie wiem czy uda mi sie cos skombinowac na srode,tzn niby sie uda alenie wiadomo jak tobedzie,
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

powodzenia świnio pokażesz jak wymiatasz a erenest też coś pokaż będzie git trzymam kciuki !!
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

Panowie, do TV trza sie jakos ubrac, ja nie chce nikogo widziec w typowo skejtowych spodniach, i oczywiscie trza sie ukulturalnic i zeby nie bylo ani jednego "zajebiscie". Jak by ktos o tym nie pamietal to tak przypominam. A kiedy to bedzie w telewizorze?

Aaaaaa i jeszcze pamietajcie o "wszedłem" i "WZIĄĆ" jak bedziecie to poprawnie wymawiac to bedziecie lepsi od niektorych z telewizji
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ej w uznych spodniach sie najlepiej jezdzi mam w dresikach wyskoczyc ?? chyba nie
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

jesli mam wpasc to prosze o kontakt na gg pozdr
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

W krotkich zwyklych, ew. w rowerowych (kolarki, czemu nie ;->)
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

z tym 4X na Kazoorki i FR Łódź + Street to dobry pomysł bo wtedy zaprezentujecie odrazu wszystko w jednym materiale
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

zadajcie sobie pare pytan:

1. po co chca zrobic o was reportaz?
2. zawsze kogos 'pojada' w tych 20 minutach. pamietacie program ktory cos zachwalal poza ta wyprawa na biegun?
3. co maja z tego ze pokaza to co robicie? odp. roztrzasaja PROBLEM bo zawsze to robia.
4. dlaczego akurat street? odp. wiaze sie z 'niszczeniem miasta'. co ich obchodza trasy w gorach albo na agrykoli?

pozdrawiam
www.trialshop.pl
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

jak będą sie was pytać co to jest street, to puście jakiegoś gościa żeby wyjebał w coś,a wtedy ktoś niech powie że ten gostek miał street'a.wtedy was wyślą na biegun jako niewidomych i wszystko będzie ok.:-) ten reportarz to jeszcze jeden problem który chcą z was zrobić zrobią pare wywiaduw z jakimiś radnymi co powiedzą że niszczycie im murki,poręcze itp.i mają pretekst do ścigania was i osmolenia w tv. niech spadają ,kiedyś robili program jak chłopaki chcieli się pościgać autami, po filmie szybcy i wściekli pamiętaćie...??? i co??? i wyszli na kryminalistuw gnojkuw co robią szczenięcą zabawe i są nadzwyczaj niebezpieczni. a prawda jest taka że skrzyżowanie na kowalskiej jest bardziej niebezpieczne...
walić podpisy
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

ludzie!! ostrzezcie tydzien wczesniej przed emisja bo znowu zapomne :P

do NIKOMA: napisz cos na glownej stronie moze ?? kiedy bedzie emisja i te pe ??
GG:3376530
Woszczu
Kontakt:

Post autor: Woszczu »

Ja już dwa wywiady w ekspresie miałem i nawet na sesję zdięciową do lasu przyjechali. Tłomaczyłem im, że potrzebna jest legalizacja i odpowiednie oznaczenie tras. W zamian dali mnie na pierwszej stronie z zamazaną twarzą i napisali, że to przez nas zginęły 3 osoby, a jedna jest sparaliżowana. Fuck off!!
http://www.pajacyk.no-ip.pl
emmanton
Kontakt:

Post autor: emmanton »

eXtra !!!
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

...bo express to szmaty, ktore w pogoni za tania sensacja napisza wszystko, a ze mija sie to z prawda to maly drobiazg (opisywali pewna ofere u mnie w budzie)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

no super bajer no i widzicie co robicie, zabiliscie 3 osoby a jedna sparalizowana no okropne, huligany :P

jezdza na wlasna odpowiedzialnosc to niech spierdalaja
teh_pwnerer
Koza
Kontakt:

Post autor: Koza »

no własnie z doswiadczenia wiem ze tvn przedstawia wszystko w taki sposob w jaki chce pokazac, nawet jesli mija sie z prawda... i dlatego niewiadomo co z tego wyniknie, moze tak jak juz było wspomniane nalezałoby podpisac jakas umowe czy cos w tym stylu... no bo z drugiej strony taki reportaz rzeczywiscie moze wpłynac troche na włace ktore zauduja chociaz 1 skatepark w stolicy, a moze nawet zacheci do jazdy młodych zdolnych bikerow (pozerzy i tak zawsze beda wiec nimi sie nie kierujecie). Ja uwazam ze trzeba cos zrobic zeby ten sport był bardziej popularny u nas, bierzmy przykład chociazby z Czechow :)

eeeeeee ale sie rozpisałem i tak z tego nic nie wynika ale sam nie wiem co powinniscie zrobic, to tylko takie moje przemyslenia :P
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

ja tylko was o jedno prosze - NIE WPUSZCZAJCIE NA PLAN KUBY Z WROCKA !!!!!!!!!!!!!!!!!

dziękuje

a poza tym nie mam nic innego do dodania bo już inur to zrobił :]
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

skoro oni pokazują wszystko do góry nogami to może ubieżcie się jak lumpy, kupcie z dwie kraty browarów, potrącajcie staruszki a jako przerywników używajcie tylko największych wulgaryzmów; może przedstawią bikerów w dobrym świetle :)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
ODPOWIEDZ