strzelanie w.....?Co myślicie o..
strzelanie w.....?Co myślicie o..
Witam szrtela mi coś w ... niewiem czym ale raczej coś w korbie suporcie pedałąch jak to wyeliminować bo jak sobie lekko krece korbą to nie ale jak stoje z zaciskinietymi klamkami i naciskam pedałami to mi cos strzela miedzy nogmi chodzi mi o to nadole ja pie.... .. jak to wyeliminować może nasmarować czywykalibrować o co chodzi nie mam pojęcia nie mam też tego zdjecia pomożecie mi ?????druge pytanie mam takie co myślicie o manitou stance static i czy to czarne górnych goleniach się nie pożdziera hm???
pierwsze pytanie ważniejsze ale do zczajenia ciężejsze. ale tak serio to co to moze być .... strzela i sztrzela i tylko wtedy jak pedały mam w jedym miejscu zaciskne hamulec tylnii nagniatam to mi tak strzela help me please
pierwsze pytanie ważniejsze ale do zczajenia ciężejsze. ale tak serio to co to moze być .... strzela i sztrzela i tylko wtedy jak pedały mam w jedym miejscu zaciskne hamulec tylnii nagniatam to mi tak strzela help me please
jebac nikoma
-
- Kontakt:
ja mysle ze to nie kroby. mialem to samo, tylko, ze jak pedalowalem mocno, to tez... to byl suport (jakis stary, chyba z 5 lat mial, totalnie zajechany). wymienilem go i wszystko gra, a korby to swoja droga przykrecam zawsze na maxa;) i pedaly tez trza od czasu do czasu przesmarowac wyczyscic i zmniejszyc luz...
Kacpro.
moze strzelac ci albo suport albo kwadrat na korbie...jezeli masz suport zintegrowany to najpierw zdejmij korbe a pozniej przeczysc te miejsca gdzie korba laczy sie z suportem....najlepiej jest to pozniej nasmarowac smarem aluminiowym albo zwyklym jezeli znowu zacznie strzelac to napewno bedzie to wina suprtu...
teraz druga opcja......jezeli masz zwykly suport(ośka miski) to musisz ja zdja....sprawdzic stan misek, czy nie sa nigdzie zatarte i musisz sprawdzic w jakim stanie sa kulki.....jezeli jest wszytsko dobrze to czyscisz wszytsko..smarujesz wszytsko, zalozyc ponownie i przesmarowac jeszcze smarem aluminiowym miejsa laczenaia korby z suportem.....po tej operacji juz nic nie powinno strzelac.....aha i jeszcze trzeba sprawdzic czy na pedalkach nie amsz luzow...jezeli takowe sa trzeba je zlikwidowac i pozniej odkrecic je od korb i przesmarowac smarem gwint pedalow....po tej czynnosci juz nic nie powinno strzelac:D
pozdro
teraz druga opcja......jezeli masz zwykly suport(ośka miski) to musisz ja zdja....sprawdzic stan misek, czy nie sa nigdzie zatarte i musisz sprawdzic w jakim stanie sa kulki.....jezeli jest wszytsko dobrze to czyscisz wszytsko..smarujesz wszytsko, zalozyc ponownie i przesmarowac jeszcze smarem aluminiowym miejsa laczenaia korby z suportem.....po tej operacji juz nic nie powinno strzelac.....aha i jeszcze trzeba sprawdzic czy na pedalkach nie amsz luzow...jezeli takowe sa trzeba je zlikwidowac i pozniej odkrecic je od korb i przesmarowac smarem gwint pedalow....po tej czynnosci juz nic nie powinno strzelac:D
pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: