half lajf

Krzywy
Kontakt:

half lajf

Post autor: Krzywy »

no a wiec panowie, mam halflife2, oryginalik no to postanowilem sobie pograc. ferie mi sie zaczely, mam chwile. tylko ze za *** nie kojarze fabuly half life 1 a jakos grac w 1 to mi sie nie chce... moze ktos mi skrocic ja mniej wiecej itp? i skad sie obcy w dwojce wzieli?? i dlaczego ludzie sa w tych miastach i wogole rebelia jest przeciw czemu :D bo normlanie bym se pogral :]

z gory thx ;]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Przejdz sobie 1 i Opposing Force bo napewnoo jest lepsza od 2 o ile grafika w 200000 x150000 pikseli nie jest dla ciebie najwazniejsza
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Krzywy
Kontakt:

ale ja w hl1 gralem ;p ale to bylo daawno temu i *** nie pamietam i prosze o przypomnienie :)
www.bikeaction.pl
Damage`
Kontakt:

Post autor: Damage` »

A ja gram "troche" w cs'a teraz mam hl2 + css. Odpowiem Ci na gg bo nie chce mi sie pisac tu.
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Welcome to black mesa research facility (jedziesz sobie do roboty, dzien jak codzien... prawie) the current outside temperature is 25 degrees (o istnieniu miejsca w ktorym sie znajdujesz wie nie wielu...) Now arriiving at station platform (robote czas zaczac) Welcome mr freeman, looks like u gonna late (tia, jak zwykle wstales za pozno) Welcome to the HEV MK IV protecting system, to use with hazardous enviroments conditions (ale fajne wdzianko)i think gordon know all of this ( omija sie sluchanie o procedurze...)testing testing... (przygotowujesz sie do experymentu ktory ma dzis miejsce - test TELEPORTU) Jebut ( caly projekt sie pierdoli )

Qrwa chcialem tak ci opisac cala gierke ale zdalem sobie sprawe ze to by zajelo z 20 stron ;/ Szkoda bo halfa znam na pamiec i jest to jedna z najcudowniejszych gier wszechczasow ;] Ostatnio przeszedlem sobie na egnine source - rulezuje ;]

ogolnie chodzi o to ze masz tajny projekt nad teleportem, niestety wszystko sie jebie bo teleport nie zadzialal tak jak mial i otworzyl droge obcym na nasz swiat. Rzad postanawia ukrecic sprawie lebka i wyrznac wszystkich ocalalych.
Oczywiscie TY jako bogater calego zajscia nie dasz sie tak po prostu zajebac. Dzielnie brniesz do przodu, probojac wydostac sie z black mesy. W wyniku wielu innych dzialan udaje ci sie w koncu teleportowac na Xen, gdzie po wielu fajnych akcjach stajesz twarza w twarz z przywodca opcych. Nihilanth rulez!

Nio i tyle ;] Do tego dochodzi kochany pan G-man, ktory daje ci dwie opcje, zreszta dojscie do tego kim on jest i jaka pelni role pozostawiam Tobie ( a pelni kluczowa... )

Teraz mozesz grac w dwojeczke , Rise and shine mr freeman, rise and shine...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Krzywy
Kontakt:

no ok troche sie rozjasnilo, dziekuje zwlaszcza maxowi :*

hmm dzis w nocy gram chyba :D
www.bikeaction.pl
Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

FR__anek
Kontakt:

Post autor: FR__anek »

ej a ja mam taki problem. gram se w hl2 i jestem dopiero w drugiej misji(o ile mozna to nazwac misja bo w hl2 nie ma jako takich misji) zwie się "ROUTE KANAL" i nie wiem co tam dalej trza zrobić. Wbijam sie do takiego kanału z woda i ide do końca i tam stoi wagon wbijam sie do środka i tam jest taki koles co stoi jak kołek i taki stwór siedzi na fotelu i nie wiem co tam trza zrobić, a wydostać się stamtąd nie moge. Dzięki za odpowiedzi :)
MaxDamageDA
Kontakt:

Pirat

Przejdz ten kawalek jeszcze raz

Ai_disable 0 w linii komend

Proboj do skutku az Ai zaskoczy. Ten koles musi z toba pogadac - postaraj sie tam wejsc mozliwie najszybciej, tak zeby cie skrypty "zlapaly"
FR__anek
Kontakt:

dziaŁa! dzięki za wskazówki. :]
MaxDamageDA
Kontakt:

Luzik ;] Ciesze sie ze moglem pomoc ;]
Krzywy
Kontakt:

mo kurwa mac, jestem w trzecim epizodzie z ta lodka plywam plywam i juz mnie kurwica bierze argght!

ide cos zjesc, zaraz wrcoe moze w koncu sie skonczy zapierdalanie ta lodka. ale gra fajna :) idz do przodu, rozpieralaj. ale bez rewelacji :P
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

no przeszedlem 4, teraz bedzie samochodzik <jupi>

pytanie z innej beczki, na co pozwala mi cdkeya halflife'a 2 ktory dostalem do karty graficznej? w co moge zagrac, co ze steama moge zsciagnac? narazie mam hallife'a 2, deathmatch hl2 i teraz pytanie czy w 1 tez pogram i czy countera i countera source uruchomie :P ?? bo halflife source nie bałdzo :(

kto w to gra po necie, znaczy sie countera source i deathmatcha hl2? warto :D ? kto ze mna pogra jutro :P ?
www.bikeaction.pl
FR__anek
Kontakt:

ee cszyvy no ja tez łódką śmigam i dojechałem do takiej bazy gdzie mnie ziomeczka prowadzi do windy i dalej nie wiem co...? winda stoi, ta ziomala też stoi i qrfa nie wiem co zrobić? jak klikam na te guziki żeby winda ruszyła to nie reaguje. [??]
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

FR_anek tesz tak miewam wyskakuje mi napis na monitorze po prawej stronie A.I. Disabled. Rada na to odpal konsole (` tylda) w grze i wpisz w niej ai_disabled (jak nie zadziała to działaj do skutku).
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

ja ie disabled pozbylem sie przez przypadek zciagajac z neta jakiegos coniga do hl2. plik byl zawarty w jakims cracku nazywal sie autoexec.cfg
Local Swinga-Swinga
Krzywy
Kontakt:

hmm ludzie! problem mam :P jestem w rozdzailem follow freeman (chyba 11) i dochodze do tego miejsca co z gory napierdala we mnie to dzialko. i co tutaj? biegne kamupujac sie ,widze dziure w ziemi, pojemnik na smieci, potem podbiegam i *** kuraw dupa **** rozpierdala mi dach nad glowa. i potem biegam jak ******** w kolko bo nie wiem co dalej. pomozcie :P
www.bikeaction.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Niezaradny jestes :] TO za proste jest zeby podpowiadac, rozejrzyj sie i pomysl...

autoexec to to samo co konsola tylko jak wskazuje nazwa odpala sie przy starcie i wrzuca od razu komendy bez ich wklepywania recznie.

Skrypty zalapia w koncu, zwlalszcza jesli pojdziesz od razu po tym jak ona skonczy swoja kwestie.

Jak ci nie idzie zacznij level od poczatku bo to odpala info_node oraz scrypted_sequence , takie infosy dla .bsp , powinno pomoc.
Krzywy
Kontakt:

kurde to byla pierwsza w nocy po dwoch nie przespancych nie czepiaj sie, gralem do 3 i skonczylem dopiero jak starsi pogonili :P dzis w nocy przejde dalej ;)

a dla zainteresowanym jak przejsc hl ;)

http://www.gamershell.com/phpAdsNew-rc2 ... _code.HTML
www.bikeaction.pl
ODPOWIEDZ