DC Amstaff <- błagam Was pomóżcie
-
- Kontakt:
<piotrex>
w starych amstaffach podobnonie bylo z tylnym trojkatem problemu i wchodzily opony jak trzeba,a w nowych tak nie jest, kolega, ktory tego amstaffa kupil (rozmiar 18`!!!) zglosil ten fakt do Duncona i po tej interwencji Oni zmienili dane dotyczace szerokosci opon w ramach na stronie www.
nie pisze tego aby rozisewac fale nienawisci do Duncona, uwazam, ze to dobrze, ze jest firma w polsce, ktora ma ambbicje robienia ram itp. ale nie mozna tolerowac takich niedorobek.
ja jeszcze do niedawna bylem przekonany do kupna pitbulla, ale po tej akcji z amstaffem kolegi raczej nie kupie ramy DC, a jest mi z tego powodu przykro bo wolalbym jezdzic na ramie z Kraka niz na jakims imprialistycznym wynalazku;)
no to jeszcze raz zycze Mikolaja z dluga laska i obfitym worem;DD
w starych amstaffach podobnonie bylo z tylnym trojkatem problemu i wchodzily opony jak trzeba,a w nowych tak nie jest, kolega, ktory tego amstaffa kupil (rozmiar 18`!!!) zglosil ten fakt do Duncona i po tej interwencji Oni zmienili dane dotyczace szerokosci opon w ramach na stronie www.
nie pisze tego aby rozisewac fale nienawisci do Duncona, uwazam, ze to dobrze, ze jest firma w polsce, ktora ma ambbicje robienia ram itp. ale nie mozna tolerowac takich niedorobek.
ja jeszcze do niedawna bylem przekonany do kupna pitbulla, ale po tej akcji z amstaffem kolegi raczej nie kupie ramy DC, a jest mi z tego powodu przykro bo wolalbym jezdzic na ramie z Kraka niz na jakims imprialistycznym wynalazku;)
no to jeszcze raz zycze Mikolaja z dluga laska i obfitym worem;DD
kazdemu politykowi zafunduje "zloty strzal"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
MASAKRATOR?? jeździłeś, widziałeś... no ludzie dajcie spokój... owszem może te ramy IDEALNE nie są.. ale za taką kase naprawdę nie ma co narzekać!:) tych ramek jest u nas naprawdę sporo i większośc uważa ze to naprawdę dobry produkt... owszem zdarzają sie wadliwe sztuki, ale tak jest wszędzie... zauwazyłem tylko ze na DunCon`a to jakaś taka nagonka jest;p nie nie, ja ich nie bronie... ale odniosłem takie dziwne wrażenie. Przecież zeszłoroczny amstaff to był Santa Cruz Cameleon... dokładie to samo, z tej samej fabryki tylko pisało CD zamiest Santa... i nie kosztowało 2500zł tylko 650:-) na santa cruza nikt nienarzekał... baa, jakby ktoś miał tego sata cruza to poprostu byłoby mistrzostwo świata!! a DuCon? odrazu posypała się krytyka.. no cóż... tacy już jesteśmy:-) tutaj naprawde nie opłaca się wychodzić z jakąkolwiek inicjatywą....
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
zgodze sie z _Outsieder'em-z tym ze faktycznie-w wypadku niedorob sant'a cruz'a mozna by sie bylo mocno strzepic-placic 2,5k za hardtail'a to troche duzo dla mnie wiec...:) a w wypadku DC mamy troche gorsza jakos wykonania ale za to mamy rowniez gwarancje ze w razie jakichkolwiek problemow nasza ramka zostanie od reki zastapiona nowa ;).A Ty Masakrator powiedz-ile amstaffow juz zajezdziles??A wszystkich Duncon'ow??
pzdr
pzdr
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
o to tak maly offtopic:
czy jest w Poslce ktos kto moglby mi zalatwic adapter do tarczy do tego Santa Cruza Cameleona? Bo potrzebuje do mojego amstaffa a duncon juz ich nie robi :( Wydaje mi sie, ze ten od SC by pasowal. Wie ktos moze gdzie moglbym sie po niego zglosic? Jakis adres, mail, tel. cokolwiek.
czy jest w Poslce ktos kto moglby mi zalatwic adapter do tarczy do tego Santa Cruza Cameleona? Bo potrzebuje do mojego amstaffa a duncon juz ich nie robi :( Wydaje mi sie, ze ten od SC by pasowal. Wie ktos moze gdzie moglbym sie po niego zglosic? Jakis adres, mail, tel. cokolwiek.
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
<GunloK>
nie wygaduje glupot, jestem Ci w stanie udowodnic to co napisalem, a nawet zalozyc sie z Toba o krate browca.
moze Ty masz starszego amstaffa, a poza tym maxxis ma inna szerokosc opon niz tioga przy tych samych rozmiarach, a po drugie nie przyrownuj kola 24` do 26`
ja podalem przyklad konkretnej opony i tak niestety po prostu jest:(
nie wygaduje glupot, jestem Ci w stanie udowodnic to co napisalem, a nawet zalozyc sie z Toba o krate browca.
moze Ty masz starszego amstaffa, a poza tym maxxis ma inna szerokosc opon niz tioga przy tych samych rozmiarach, a po drugie nie przyrownuj kola 24` do 26`
ja podalem przyklad konkretnej opony i tak niestety po prostu jest:(
kazdemu politykowi zafunduje "zloty strzal"
tioga factory dh od kolegi na troche wezszej feldze weszla mi normalnie i jest wdocznie ciensza niz moj maxxis. ja mam 26", TEGOROCZNY (tj. 2004 jak by ktos nie wiedzial) i tak jak mowilem Maxxis Minion 2.7 wchodzi normalnie, jest maly luz.
Moze sie nie znam ale wydaje mi sie ze 2.3" tioga < 2.7" maxxis, bo jak nie to ktos musial bys pijany piszac te numeracje.
Moze sie nie znam ale wydaje mi sie ze 2.3" tioga < 2.7" maxxis, bo jak nie to ktos musial bys pijany piszac te numeracje.
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Piotrex co do Twojej wcześniejszej wypowiedzi: "(...) a w wypadku DC mamy troche gorsza jakos wykonania ale za to mamy rowniez gwarancje ze w razie jakichkolwiek problemow nasza ramka zostanie od reki zastapiona nowa ;)" Właśnie o to chodzi, że wykonanie DC nie było/nie jest gorsze.. bo to dokładie TE SAME RAMY!!! z tej samej fabryki i tych samych materiałów.. Santa Cruz poprostu nie wykupił całego "nakładu", więc DC skorzzystał z okazji... Ale pomijając ten fakt... CD za tą kase są naprawdę OK... taka tosa.. gdzie kupisz za tą forse rame z 4 zawiasami i VPP?? no nigdzie... :) A jak coś się schrzai zawsze masz gwarację, która z tego co mi wiadomo w DC jest naprawdę bardzo czesto uwzględniana, bez głupich wymówek:) Owszem zdarzają sie wpadki, ale gdzie się nie zdarzają?:-) PEACE na świeta dla wszystkich!!;-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom