Pomysł na nowych

Paul
Kontakt:

Pomysł na nowych

Post autor: Paul »

Ze względu na to że duzo ludzi loguje sie zeby zalozyc jakis idiotyczny topic o dragu czy dotyczący jego przemyslen typu "umiem to i to czy jestem dobry". Proponuje (tu apel do Nikona) wprowadzic zwykle ostrzezenie przy rejestracji typu.

"UWAGA ROZDRAŻNIENI FORUMOWICZE.. Jesteś nowy wiec kilka zasad..
1. zanim napiszesz cos poczytaj troche aby dowidziec sie co wolno a czego nie
2. nie zakładaj temetu o dragsterze bo było ich pełno (uzyj opcji szukaj)
3. nie zadawaj głupich pytań (np. czy jestes dobry)
4. nie spodziewaj sie cieplego pryjęcia - jeżeli złamiesz zasade 2 lub 3 zostaniesz poprostu zj***** przez szanowne towarzystwo.

Piotrek_MIZI sorki ze uzyłem Twojego przykladu do Ciebie nic nie mam ale pytanie było dość glupie.

Może taki sposób choć troche zmniejszy liczbe tematow o dragach itp.
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

pomysl dobry, ale jesliby wiedzieli ze pytania sa glupie to by ich chyba nie zadawali :) chociaz to mzoe skloni do zastanowienia.
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

noo dobre a w 4 ptk powinno być
"4. nie spodziewaj sie cieplego przyjęcia - jeżeli złamiesz zasade 2 lub 3 zostaniesz poprostu zjeba.ny przez szanowne towarzystwo i wypierdolony na kopach,a jak jestes koną16 to spierdal.aj z PL bo przyjedziemy i rozjebie.my ci chawire:D:D" wiem że może drastyczne ale większość tych "superwymiatającychbikerów" którzy mają po 11lat wiecej by tu niezajżała:P pozdro500
lej na mÓr!!!!!!!!!
HAHmaster
Kontakt:

Post autor: HAHmaster »

ja jak sie rejestruje niczego nie czytam bo mi sie nie chce
RIDE MOUNTAIN BIKE (-_-(-_-)-_-)
GG: 1943073
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

trzeba podawac pesel :) bedzie mozna obaczaic kto ile ma lat czy jest hlopok czy dziewka i wtedy limit np 15 lat :) masz mniej *********** :D
ODPOWIEDZ