Ktos tu napisal ze w stanach sa bardzo bardzo tanie ciuchy... Co prawda ja nie ze stanow ale blisko i bylem dzis na malych zakupach bo wiosna przyszla i trzeba sprawic sobie jakies ciuszki...
I delikatnie mowiac sie wkurzylem bo k... ceny chyba z kosmosu... Koszulka Foxa z krotkim rekawkiem 79 cdn plus taxy... I jak tu popierac lokalne sklepy rowerowe skoro wala takie ceny? Nic tylko kupowac w internecie tyle ze wiadomo... Kazdy lubi zobaczyc i dotknac to co kupuje... Tak wiec koszulki sobie darowalem bo nic szczegolnego ale nabylem fajne rekawiczki Fox SideWinder za 59,99 plus tax i szorty Foxa za 89,99 (swoja droga za male.... Nie chcialo mi sie mierzyc i trzeba bedzie jutro pojechac wymienic). Tak wiec glowa do gory koledzy. Nigdzie nie jest tak tanio i latwo.... :)
ee tam ja mam trzy bluzy shifta bo kiedyś wyprzedaż u nas była po 120 zł sztuka z 230 czarne długi rekaw dają rade a spodnie swego czasu miałem 661 ale wyrosłem najlepsze spodnie to
Mass model baggy dla skate są zajebiste krok maja dość wysoka tak że jest ok zajebisty dżins poprostu wymiatają
nie szata zdobi bajkera (człowieka) ..........na wypasione ubranka 'ala FOX rzyjdzie czas ..... ten stracony na szukanie ciuszkow poswiec lepiej na szlifowanie techniki :] a pieniadze przeznacz na zakup nowych czesci gdy podczas nauki cos ujebisz :]