połamany point
No i dlatego Pointy sa beee... hehe zartuje - kazda rama peknie...
ciesz sie ze nie polamales jej na poczatku wakacji dopiero byloby ci ciezko widzac swoich kumpli smigajacych stairgapy, a tak to do wiosny dojdziesz do siebie kupisz nowa ramke i bedziesz smigal.
ciesz sie ze nie polamales jej na poczatku wakacji dopiero byloby ci ciezko widzac swoich kumpli smigajacych stairgapy, a tak to do wiosny dojdziesz do siebie kupisz nowa ramke i bedziesz smigal.
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
adi, a powiedz czy miałeś chociaż kask?
z tym zanikaniem mięśni, to nie przesadzajcie... miałem dotychczas złamane oba nadgarstki, 2x wybity bark w gipsie i nogę... w zależności od urazu, rehabilitacja trwa od 2 do 6 miesięcy. najlepiej robic ją w konsultacji w lekarzem... a jeśli macie w rzeszowie jakieś sportowe przychodnie, to się tam udaj.
zdrowia życzę
z tym zanikaniem mięśni, to nie przesadzajcie... miałem dotychczas złamane oba nadgarstki, 2x wybity bark w gipsie i nogę... w zależności od urazu, rehabilitacja trwa od 2 do 6 miesięcy. najlepiej robic ją w konsultacji w lekarzem... a jeśli macie w rzeszowie jakieś sportowe przychodnie, to się tam udaj.
zdrowia życzę
pozdro
frango
frango
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie ma te zlego co by na dobre nie wyszlo... jestes juz znany. :) dla jednych jako "ten co zlamal pointa" dla innych jako ***** co robi duze rzeczy na kiepskiej ramie. no i kasy sporo dostaniesz... moze i na specializeda starczy... ja za wstrzasnienie dostalem 600 zl... :) wiec jezeli miales tez + obojczyk... a jak nie to a-ganga...
wracaj do zdrowia.
wracaj do zdrowia.
Cóż, też kiedyś jeździłem bez kasku... Skónczyło się to półokrągłym wgnieceniem w kości policzkowej (od malutkiego, słodkiego kamyczka) i od tamtego czasu jestem niesymetryczny... Łuk brwiowy do szycia, a lekarka-whore zamiast 4 szwów zdjęla mi 3, a 3ci miesiąc później odkryłem. Tak patrzę sobie w lustro (ach jakiż to ja nie jestem piękny!), brwi na boki zaczesuje, a tu... ŻYŁKA! Całą skórę sobie rozerwałem jak wyciągnąłem ten szmelc pęsetą. I MAM KUR.A WROŚNIĘTY SUPEŁEK W GŁOWĘ. Na pewno kontrolują mój umysł... Na pogotowiu stoi taka duża antena...
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
gimme some sunshine, one piece...
-
- Kontakt:
kurde ciesz sie ze nie masz operacji... mowiac szczerze operacja w niektorych szpitalach to porazka, mnie w nowym targu chcieli pogipsowac mimo iz nie bylo to potrzebne i co najlepsze chcieli mnie ZLE zagipsowac. jesli nie masz zrobonych wszystkich badan mnie chceili ciac bez usg!! to lepiej poczekac. ja z rozwalonym barkiem wracalem do wwa z bialki tatrzansiej zeby mnie lekarz sportowy obejzal. i kururde stracilem sylwestra ale nie zaluje bo bede mogl ruszac barkiem i jezdzic na rowerze.
www.hcfr.pl !!
no i CO KUWA JELOPY ? POINTY TAKIE DOBRE ? DEIBLE NIEWIDZICIE ? POJEPIIIII WALO WAS ? KRZYWY I CO POINT LEPSZY NIZ DRAG ? TO JUZ KUWA DRUGI POINT W RZESZOWIE :| NAJPIERW POLAMAL POINTA ZWYKLEGO (tego co wg.czsyvego jest lepszy od draga) MARCEL A TERAS ADI I GOWNO PRAWDA CIOTY JEBNIETE ZE POINT JEST SWIETNY JUZ LEPIEJ DOLORZYC DO DRAGA... A POZATYM MADEJ(rzeszowscy bikerzy wiedza kto to) MA JUZ POPEKANA GLOWKE A TERAS SPIER**** CIOLKI CO UWAZAJA NADAL ZE POINT LEPSZY OD DRAGA :|
PS: Adi wyrazy wspolczucia :*
PS: Adi wyrazy wspolczucia :*
http://www.ebike.pl/
z tym zanikiem mięśni to prawda ale nie przez miesiąc jak byś siedział w gipsie prze pół roku albo dłużej to tak. a powodem tego że człowiek nie może wykonywać podstawowych czynności (tj. w/w podniesienie kubka z herbatą) jest zastanie się mięśni jeżeli nie ruszasz to mięsień nie pracuje i powoli "rdzewieje" :D dlatego odrazu po ściągnięciu tego żel-betonu zacznij ćwiczyć tylko nie jakieś 100 pompek podnoszenie sie na drążku i inne takie tylko na początek delikatne ruchy (mały ból to dalej ćwiczysz duży ból przestajesz) o wiele szybciej bedziesz mógł później funkcjonować dodatkowo możesz sobie na basen pochodzić ale odrazy zaznaczam że również nie odrazu po ściągnięciu gipsu tylko po częściowej rekonwalescencji.
Życze szybkiego powrotu do zrowia i dobrze napisanego egzaminu.
Życze szybkiego powrotu do zrowia i dobrze napisanego egzaminu.