Kaski na główke
-
- Kontakt:
Kaski na główke
Waszym zdaniem czy człowiek musi przepłacać by być bezpiecznym?
Czy musi kupywać six six ona fullface za 500zł czy może za 270zł OSBE który
jest równie solidny choć motokrosowy?
Czy musi kupywać six six ona fullface za 500zł czy może za 270zł OSBE który
jest równie solidny choć motokrosowy?
ciamek ma racje... nigdy nie wiesz kiedy stracisz zeby:/ ... a w kasku nie da sie jezdzic non stop... a krzywy nie masz racji... widocznie starcza ci hajs na wszystko... ale inni nie maja tak latwo... wiem to po sobie... na kask musialbym z 5-6 miesiecy odkladac, lub znalezc prace. !~zycie nie jest tanie~!
a rower jest w *** drogi... nawet na najtanszych dobrych czesciach...
a rower jest w *** drogi... nawet na najtanszych dobrych czesciach...
thugrider@wp.pl
kazdy jest lepszy od jezdzenia bez, kaski motocrosowe nie mja praiwe wogule wentylacji, nawet jezeli daloby sie jezdzic to material przylegajacy do glowy odessal by cala wode z mozgu-no chyba zeny tylko do dh albo w dol ogolnie-poszukaj na alegro, czasami ktos chce sie szybko pozbyc
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
Zaraz, zaraz. Troche dziwne jest to pierdolenie, ze kark mozna rozjebac i wypocic zala wode z organizmu. Kaski mx nie sa za ciezkie, bo by nikt ich nie uzywal do czegokolwiek. Koniec kropka. A kark mozna szybko wycwiczyc jak sie chce.
P.S. Mowie tu po odczuciach z jazdy z moim kaskiem (ASX). Nigdy nie mailem na glowie takiego typowego kasu do mx, mimo iz moj spelnia te normy, nie moge go nazwac produktem wylacznie do motocrossu.
P.S. Mowie tu po odczuciach z jazdy z moim kaskiem (ASX). Nigdy nie mailem na glowie takiego typowego kasu do mx, mimo iz moj spelnia te normy, nie moge go nazwac produktem wylacznie do motocrossu.
-
- Kontakt:
Sam mam 661 compa, prawie go nie zakladam.
Na czas zdjec do BA wzialem kask azonica ten mx.
WYjebka , az mi sie go zdejmowac nie chcialo, faktycznie bardzo cieply, ale komfort byl niesamowity. Masa jak zwykle , tak i w tym przypadku mi nie przeszkdzala. Bardzo mi sie podobal sam design i czulem sie w nim bardzo pewnie.
W sumie kask fajna rzecz, jeszcze jakies ochraniacze musze w koncu kupic ;]
Na czas zdjec do BA wzialem kask azonica ten mx.
WYjebka , az mi sie go zdejmowac nie chcialo, faktycznie bardzo cieply, ale komfort byl niesamowity. Masa jak zwykle , tak i w tym przypadku mi nie przeszkdzala. Bardzo mi sie podobal sam design i czulem sie w nim bardzo pewnie.
W sumie kask fajna rzecz, jeszcze jakies ochraniacze musze w koncu kupic ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
www.taniekaski.prv.pl ....jak nie masz za dużo kasy:] zostało sotatnich kilka sztuk (więcej nie będzie!!!:/ ) można też poszukac używanego, czasem dorwiesz jakiś za 200zł... ale trzeba sie starać:D
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Kontakt: