Rower=>Kasa=>Praca
Rower=>Kasa=>Praca
Niedawno byl juz podobny topik, ale oczywiscie nic z niego nie wyniklo. Jednym z problemow wiekszosci jezdzacych jest KASA na ROWER, czyli jej brak. Pytanie: gdzie mozna znalezc w Krakowie jakas niestresujaca prace (ulotki), niezobowiazujaca, czyli taka jaka kokosow nie przyniesie:( (300zl by wystarczylo miesiecznie)
Tylko prosze powstrzymajcie sie (chociaz ten jeden raz) od komentarzy w rodzaju: okradnij dresa, wyludz od rodzicow, znajdz na ulicy, zrob komus laske itp. Prosilbym o konkrety: linki do www, moze nawet oferty!!
Tylko prosze powstrzymajcie sie (chociaz ten jeden raz) od komentarzy w rodzaju: okradnij dresa, wyludz od rodzicow, znajdz na ulicy, zrob komus laske itp. Prosilbym o konkrety: linki do www, moze nawet oferty!!
-
- Kontakt:
szukaj w gazetach lokalnych, pochodz po sklepach ktore dopiero co powstaja (ulotki), po serwisach rowerowych (moze potrzebuja jakiegos serwisanta jesli sie na tym znasz). kombinuj i nie oczekuj ze ktos da Ci linka do czekajacej na Ciebie roboty, z tym tak latwo nie jest.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
tak ale musisz miec kaske na rozruch a potem i tak niekoniecznie uda Ci sie sprzedac tak jak zakladales,zwlaszcza przy obecnej ruchance cen :/...kombinowalem podobnie ale jak sie wyczai juz cos sensownego to sie zwala kupa luda i czyni to nieoplacalnym...ale caly czas szukam...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
dzieki za szybka odpowiedz.
1. Jak jest z allegro kazdy wie, raz sie uda raz nie. Jakbym mial pewnosc, ze bedzie zysk to kasa na rozuch by byla (wciagnal bym takiego $ kumpla i na poczatku ise dzielil;)
2. Co do pracy w servisie to raczej chyba wymagaja jakiejs dyzspozycyjnosci, a jak jest na studiach czesc wie (3rok no i teraz sesja, brrr). Do tego dochodzi fakt, ze jakims tam guru mechaniki rowerowej nie jestem. Sam sobie rower zlozylem i sam go utrzymuje przy zyciu od dwoch lat, ale np kol sam nie skladam i nie za bardzo u mnie z amortyzatorami, a teraz to wazne. Poza tym w kr to raczej trzeba byc "z branzy" zeby nawet na ciebie spojrzeli jak pytasz sie o prace.
3. A za ta KSW dzieki, popytam.
A co do linkow z ofertami to chodzilo mi np o firmy oranizujace roznoszenie ulotek, chociaz sie dowiedzialem dzisiaj, ze 1gr od ulotki:/
Moze jakies inne pomysly?? Chetnie czegos sie jeszcze dowiem, bo troche mnie ostatnio przycisnelo z pieniedzmi.
1. Jak jest z allegro kazdy wie, raz sie uda raz nie. Jakbym mial pewnosc, ze bedzie zysk to kasa na rozuch by byla (wciagnal bym takiego $ kumpla i na poczatku ise dzielil;)
2. Co do pracy w servisie to raczej chyba wymagaja jakiejs dyzspozycyjnosci, a jak jest na studiach czesc wie (3rok no i teraz sesja, brrr). Do tego dochodzi fakt, ze jakims tam guru mechaniki rowerowej nie jestem. Sam sobie rower zlozylem i sam go utrzymuje przy zyciu od dwoch lat, ale np kol sam nie skladam i nie za bardzo u mnie z amortyzatorami, a teraz to wazne. Poza tym w kr to raczej trzeba byc "z branzy" zeby nawet na ciebie spojrzeli jak pytasz sie o prace.
3. A za ta KSW dzieki, popytam.
A co do linkow z ofertami to chodzilo mi np o firmy oranizujace roznoszenie ulotek, chociaz sie dowiedzialem dzisiaj, ze 1gr od ulotki:/
Moze jakies inne pomysly?? Chetnie czegos sie jeszcze dowiem, bo troche mnie ostatnio przycisnelo z pieniedzmi.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: