Rower=>Kasa=>Praca

podnietek
Kontakt:

Rower=>Kasa=>Praca

Post autor: podnietek »

Niedawno byl juz podobny topik, ale oczywiscie nic z niego nie wyniklo. Jednym z problemow wiekszosci jezdzacych jest KASA na ROWER, czyli jej brak. Pytanie: gdzie mozna znalezc w Krakowie jakas niestresujaca prace (ulotki), niezobowiazujaca, czyli taka jaka kokosow nie przyniesie:( (300zl by wystarczylo miesiecznie)
Tylko prosze powstrzymajcie sie (chociaz ten jeden raz) od komentarzy w rodzaju: okradnij dresa, wyludz od rodzicow, znajdz na ulicy, zrob komus laske itp. Prosilbym o konkrety: linki do www, moze nawet oferty!!
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

no sluchamy :)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

szukaj w gazetach lokalnych, pochodz po sklepach ktore dopiero co powstaja (ulotki), po serwisach rowerowych (moze potrzebuja jakiegos serwisanta jesli sie na tym znasz). kombinuj i nie oczekuj ze ktos da Ci linka do czekajacej na Ciebie roboty, z tym tak latwo nie jest.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

krakowska szkola wyzsza - ulotki 5 zeta/godzina. popytaj w dziekanacie na ulicy kazimierza wielkiego w dawnym technikum elektrycznym czy jakims tam... kolo urzedniczej
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Allegro- jeżeli znasz się na cenach w jakiejś konkretnej dziedzinie to możesz zbijać całkiem niezłą kase.
Ja na allegro zarobiłem ok 1300zł.
Znajdujesz okazyjnie tani przedmiot, kupujesz i sprzedajesz z dużym zyskiem.
Proste i dochodowe.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

tak ale musisz miec kaske na rozruch a potem i tak niekoniecznie uda Ci sie sprzedac tak jak zakladales,zwlaszcza przy obecnej ruchance cen :/...kombinowalem podobnie ale jak sie wyczai juz cos sensownego to sie zwala kupa luda i czyni to nieoplacalnym...ale caly czas szukam...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
podnietek
Kontakt:

dzieki za szybka odpowiedz.
1. Jak jest z allegro kazdy wie, raz sie uda raz nie. Jakbym mial pewnosc, ze bedzie zysk to kasa na rozuch by byla (wciagnal bym takiego $ kumpla i na poczatku ise dzielil;)
2. Co do pracy w servisie to raczej chyba wymagaja jakiejs dyzspozycyjnosci, a jak jest na studiach czesc wie (3rok no i teraz sesja, brrr). Do tego dochodzi fakt, ze jakims tam guru mechaniki rowerowej nie jestem. Sam sobie rower zlozylem i sam go utrzymuje przy zyciu od dwoch lat, ale np kol sam nie skladam i nie za bardzo u mnie z amortyzatorami, a teraz to wazne. Poza tym w kr to raczej trzeba byc "z branzy" zeby nawet na ciebie spojrzeli jak pytasz sie o prace.
3. A za ta KSW dzieki, popytam.

A co do linkow z ofertami to chodzilo mi np o firmy oranizujace roznoszenie ulotek, chociaz sie dowiedzialem dzisiaj, ze 1gr od ulotki:/

Moze jakies inne pomysly?? Chetnie czegos sie jeszcze dowiem, bo troche mnie ostatnio przycisnelo z pieniedzmi.
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Jak jestes około 18-stki to wbijaj do McDonaldsa :P płacą 600zł miesięcznie
The Power Is On Your Side !!!
podnietek
Kontakt:

3rok studiow, 22, a do tego tam na pewno trzeba robic badania w sanepidzie, a wiem, ze na to to sie czega nawet 5 tygodni, wiec troche lipa:/ a tak poza tym to tylko kolo 18 biora?? I pewnie maja normowany czas pracy, a z tym to troche ciezko u mnie.
Jeszcze jakies sugestie?
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

A ja zrobie OT.

Luuuudzie. Sciagajcie THE CROWN - POSSESSED 13. Takiego Deathu jeszcze nie slyszalem. Miazdzy jak szalony. Mialem go dzisiaj na uszach jak bylem na kozie i po prostu zapierdalalem jak dzik! :D
shadown
Kontakt:

Post autor: shadown »

Idz do work servicu.Tam sam ustalasz kiedy chcesz pracowac i ile godzin dziennie.Biuro jest bodajze na ul Trauguta.Praca to glownie wykladanie towaru w supermarketach ale ostatnio wiem ze sa tez nabory do telekomunikacji.
podnietek
Kontakt:

Oooo, to juz jakis konkret!! A moze by ktos sie wypowiedzial, kto juz w ten sposob dorabial??
Jak jest z kasa i ile na to czasu trzeba poswiecic??
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

w marketach tez musisz miec badania z senapidu, wiem bo kilku kumpli dorabia w tesco
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
podnietek
Kontakt:

a wlasciwie to co sie na takie badania sklada? Moja widze na ten temat si konczy na tym, iz czeka sie na ksiazeczke pracownicza za dlugo. No i ile wychodzi zrobienie tych badan?
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

biąrą tak gdzies od 18 to spoko powinieneś sie dostać a jak nie to jakieś KFC :P
The Power Is On Your Side !!!
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

trzeba wybulic cos kolo 50pln za ksiazeczke i przez iles dni mocz przynosic
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

a nie mozna raz a wiecej ;) albo poczta wysylac ;)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
podnietek
Kontakt:

Przez kilka dni trzeba nosic? Lipa jakas. A czasem to oni nie wykryja, ze sie np bakalo, czy to sa raczej badania na np pasozyty przewodu pokarmoweego (no chyba o to chodzi przy pracy z jedzeniem)????
ODPOWIEDZ