Badanie rynku!WAZNE!

Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

po co sie udzielasz tassadar? jak ty zrobisz topic, ze chcesz cokolwiek sprzedac np. rame, to ja ci sie wjebie i powiem, ze mam taka sama rame tylko, ze taniej... masz to jak w banku czlowieku. pozdr.
thugrider@wp.pl
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

no to zrób mi taki za 30 zł , chetnei kupie za taką cene...

czekam dalej na opinie...
kobraxo
Kontakt:

Post autor: kobraxo »

a zrobilbys sam grindguard?? taki ksiezyc na 32T ?? jezeli tak to bylbym zainteresowany...
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
Lucid
Kontakt:

siema, kobraxo jestes drugim który sie o to pyta i sprawa wyglada tak:

da sie to zrobic nie ma problemu tyle ze jest ale...nie wiem jakie masz otwory w sproketcie tzn jaka srtednica i jak sa ulokowane wiec nawet jezeli bym zrobił ci go musiał bys wiercic sam...druga sprawa: ten guard był by przykrecony bezposrednio do sprocketa i pytanie: czy wystaje łancuch poza sprocket?? tzn chodzi o to ze bezposrednio jak bym przykrecił do sprocketa to mogło by nie pasic bo łancuch moze wystawac poza sprocket , podkłądki odpadaja wiec zostaje stoczenie tego guarda w tym miejscu co oznacza ze bedzie wezszy....jeszacze pomysle jak to mozna zrobic i jutro napisze, jezeli pare osób by wyraziło chec na rocki lub "banany" to w przyszłym tygodniu by były, pozdro
maciuhh
Kontakt:

Post autor: maciuhh »

no lucid czekam na efekty.
e13 ma szerokosc 14mm.
nie grinduje ale pare razy dostal w leb i poza sladem nic sie nie stalo.

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=341845
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=45023
BikeBert
Kontakt:

Post autor: BikeBert »

ja jestem tylko ciekaw, jakby wygladala pleksowa pila, bo takiego patentu jescze nie widzialem...
LEgoZZZ
Kontakt:

Post autor: LEgoZZZ »

według mnie to jest bardzo chu.jowy pomysł jak na tak obskurwiały materiał. pleksa zaraz pęknie i ch.uj bombki strzelił. lepiej poliwęglan, jest o wiele bardziej wytrzymały i napewno bardziej może pracować a pleksa tak jak mówie szybko się popsuje
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=5180
Lucid
Kontakt:

póki co nie moge sie doprosic o dłuzsze sróby a od tego zalezy czy rock bedzie podtoczony w miejscu srób czy nie, lub mozliwe ze bedą tylko dziury i wieksze dziurki nad nimi zeby sie głowka od sróby zmiesciła...mozliwe ze bedzie to 12 mm a nie 10...LEgoZZZ moze i huyowy...nie wiem sam dlatego narazie( w tym tygodniu) zrobimy 2 sztuki i je bedziemy katowac( głownie chodzi o grindowanie, poniewaz jezeli ktos by chciał taki do napinacza np zamiast aluminiowego pmsocho to mozemy mu zrobic ale z cienszej pleksy, np z 6 mm[mam zdjecie takiego 6 mm 32 z zrobionego specjalnie dla kolesia który chce wsadzic do napinacza pm socho zamiast aluminiowego, jak ktos chce moge podesłąc fote], jak sie okaze ze lipa to trudno, a jak sie okaze ze oka tzn ze nie peka i sie nie kruszy to bedą robione na zamówenie tzn rozmiary od32 do 42 z, cena uzalezniona od tego czy ze sróbami czy bez, pozdro
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

pleksi sie do tego celu nie nadaja bo ma zbyt mala wytrzymalosc na uderzenia
BikeBert
Kontakt:

Post autor: BikeBert »

i jest kruche jak ciasteczko :P poliweglan!
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

tylko poliweglan
teh_pwnerer
ODPOWIEDZ