Serwisy rowerowe We Wrocku...

MIXON
Kontakt:

Serwisy rowerowe We Wrocku...

Post autor: MIXON »

macie dobre doswiadczenia z serwisami to sie pochwalcie, o zlych nie ma sensu gadac bo sa bardziej oczywiste.

czemu by tym dobrym nie zrobic tu reklamy... dajcie jakies adresy i co u nich warto robic:
centrowanie:..............
wymiany czesci:...........
zakupy:....................

itd.

POzdrawiam z daleka
MIXON
Kontakt:

no cp jest... nikt juz bikow nie serwisuje... ale jestescie "debesciaki" :)
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

Mam swoj serwis reklamowac? ;P
http://tiny.pl/8mm
Looka MKNX
Kontakt:

Ja mam dobre doswiadczenia ze swoim serwisem: placa mi zawsze "pierwszego" (niezwykla rzadkosc w tych czasach!), wymagania na poziomie, wesole szefostwo, fajne narzedzia, mozna sobie serwisowac bika w pro warunkach za free... :) To ja mam takie wrazenia :) Moga byc? :)
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

tja, tylko czasami jestes nieczynny
Local Swinga-Swinga
Looka MKNX
Kontakt:

czasami w zimie :)
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

no ja tam do tej pory korzystalem z s.s.c i z harfy, no i w s.s.c to kurcze zdzieraja na maxa, a w harfie mi sie podoba, znaja sie na rzeczy a ceny...no moze tak nie odczuwam bo mam ta znizke a 25% to jest roznica, wiec mi u nich gra calkiem calkiem:D
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

serwis w robexie na kromera jest spoko nie wiem jak z cenami ale jak kiedys mialem korbe na kwadrat jeszcze to zgubilem srubke w poblizu tego serwisu to podszedlem poprosilem i za darmo mi dal srubke i klucz i sobie skrecilem :] a slyszalem ze DM w jakims serwisie za skrecenie piasty jak mu sie rozkrecila to musial placic bodajze 5 zl :| (jesli cos pokrecilem z piotrkiem to poprawcie mnie)
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Fuzzy2000
Kontakt:

Post autor: Fuzzy2000 »

polecam kupić sobie narzędzia i robić serwis samemu, to nie jest wcale trudne a podstawowy zestaw narzędzi można kupić już za około 100-150zł

co do serwisu. Looka jak ty tam możesz robić jak ty się na rowerach nie znasz :P

Jeślich chodzi o robote w stylu gwintowanie (rury sterowej, naprawa innych gwintów itp), cenytowanie kół to moge polecić Krajka na jedności ale nie zanoście mu skomplikowanych rzeczy w stylu hydrauliczne hamulce (hehehe tu składam pokłon w strone kolegi Emtec`a on już wie coś o tym)

Nie jeździjcie do serwisu na bezpiecznej :) z choinki sie urwali chyba z metodami.

Reszte nie opisz bo wszędzie znajomi pracują hehe i będą mieli pretensje potem :)

sprzedam przerzutki acera za 35zł, alivio za 50zł deore za 80zł,lx za 99zł, xt 03 za 120zł, XTR za 250zł i pare innych
.:N:S:.
Kontakt:

Post autor: .:N:S:. »

ja harfe polecam pare razy zrobili na mnie dobre wrażenie w odrożnieniu do innych service
MIXON
Kontakt:

a co powiecie o Konnig Service (czy jakos tak) na Hallera??
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

kupilem tam rower, nie moge sie zle wyrazic, za kazdym razem jak jestem robia wszystko za darmo :) , ceny maja srednie-25pln centrowanie kola
Local Swinga-Swinga
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

Konnig Servis na hallera?? mieszkam na ulicy równoległej do Hallera i znam tylko jeden serwis na rogu hallera i bejzyma w takiej budzie. gdzie jest ten serwis??
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

hehe, ja mieszkam zaraz obok na prostopadlej do hallera, chodzi o ten skiteam, gowno jakich malo, za dokrecenie wkladu supp ( jakies 40stopni obrot) pan spojrzal do katalogu i powiedzial :"wymiana supportu-25 zl, no to daj nam 15" i *** dalem 5 i juz nigdy sie tam nie pokazalem. Nie polecam.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
dh_maniak
Kontakt:

ale gdzie jest ten konnig service?? koło której ulicy?? koło gajowicka - hallera czy bliżej powstańców śl.??
dh_maniak
Kontakt:

aaaaaaaaa. już wiem gdzie. tam gdzie jest dealer kony specializeda i jeszcze czegoś. teraz to narty sprzedają.
emtecc
Kontakt:

Post autor: emtecc »

ja serwisuje sie tylko u krajka... jeszcze u szefa sa dobre ceny

harfa kroji / na tylach robexa na kromera 40 pln za przyciecie rury sterowej to juz chyba wszystko jasne...
ride 4 fun i juz ***!
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
Looka MKNX
Kontakt:

emtecc, nie klam - 40 zeta wykladasz za przyciecie rury sterowej oraz... montaz sterow, gwiazdki i widelca. Pracuje na Canaletta, w ktorym obowiazuja takie same ceny i u nas za ciecie rury dajesz 5-8 zeta, zaleznie ile sie trzeba z tym najebac. Zwykle w tej cenie masz nabicie gwiazdki.

@szczur: heheh, DM (piotrek) placil u mnie 5 zeta za skontrowanie piasty :D Historia tego jest bardziej zlozona, bo wczesniej mial za free regulacje zawieszenia ramy i inne pierdoly, to mial tez miec gratis, ale chcial cos placic, wiec mu rzucilem "5 zlotych" :P No i wyszlo go to piatke i Heinekena :]
Looka MKNX
Kontakt:

Acha, od 1 lutego w Robexie na Kromera bedzie pracowal wszystkim dobrze znany Pan Długi aka Włodek :)
ODPOWIEDZ