Serwisy rowerowe We Wrocku...
Serwisy rowerowe We Wrocku...
macie dobre doswiadczenia z serwisami to sie pochwalcie, o zlych nie ma sensu gadac bo sa bardziej oczywiste.
czemu by tym dobrym nie zrobic tu reklamy... dajcie jakies adresy i co u nich warto robic:
centrowanie:..............
wymiany czesci:...........
zakupy:....................
itd.
POzdrawiam z daleka
czemu by tym dobrym nie zrobic tu reklamy... dajcie jakies adresy i co u nich warto robic:
centrowanie:..............
wymiany czesci:...........
zakupy:....................
itd.
POzdrawiam z daleka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
serwis w robexie na kromera jest spoko nie wiem jak z cenami ale jak kiedys mialem korbe na kwadrat jeszcze to zgubilem srubke w poblizu tego serwisu to podszedlem poprosilem i za darmo mi dal srubke i klucz i sobie skrecilem :] a slyszalem ze DM w jakims serwisie za skrecenie piasty jak mu sie rozkrecila to musial placic bodajze 5 zl :| (jesli cos pokrecilem z piotrkiem to poprawcie mnie)
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
polecam kupić sobie narzędzia i robić serwis samemu, to nie jest wcale trudne a podstawowy zestaw narzędzi można kupić już za około 100-150zł
co do serwisu. Looka jak ty tam możesz robić jak ty się na rowerach nie znasz :P
Jeślich chodzi o robote w stylu gwintowanie (rury sterowej, naprawa innych gwintów itp), cenytowanie kół to moge polecić Krajka na jedności ale nie zanoście mu skomplikowanych rzeczy w stylu hydrauliczne hamulce (hehehe tu składam pokłon w strone kolegi Emtec`a on już wie coś o tym)
Nie jeździjcie do serwisu na bezpiecznej :) z choinki sie urwali chyba z metodami.
Reszte nie opisz bo wszędzie znajomi pracują hehe i będą mieli pretensje potem :)
sprzedam przerzutki acera za 35zł, alivio za 50zł deore za 80zł,lx za 99zł, xt 03 za 120zł, XTR za 250zł i pare innych
co do serwisu. Looka jak ty tam możesz robić jak ty się na rowerach nie znasz :P
Jeślich chodzi o robote w stylu gwintowanie (rury sterowej, naprawa innych gwintów itp), cenytowanie kół to moge polecić Krajka na jedności ale nie zanoście mu skomplikowanych rzeczy w stylu hydrauliczne hamulce (hehehe tu składam pokłon w strone kolegi Emtec`a on już wie coś o tym)
Nie jeździjcie do serwisu na bezpiecznej :) z choinki sie urwali chyba z metodami.
Reszte nie opisz bo wszędzie znajomi pracują hehe i będą mieli pretensje potem :)
sprzedam przerzutki acera za 35zł, alivio za 50zł deore za 80zł,lx za 99zł, xt 03 za 120zł, XTR za 250zł i pare innych
hehe, ja mieszkam zaraz obok na prostopadlej do hallera, chodzi o ten skiteam, gowno jakich malo, za dokrecenie wkladu supp ( jakies 40stopni obrot) pan spojrzal do katalogu i powiedzial :"wymiana supportu-25 zl, no to daj nam 15" i *** dalem 5 i juz nigdy sie tam nie pokazalem. Nie polecam.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
-
- Kontakt:
emtecc, nie klam - 40 zeta wykladasz za przyciecie rury sterowej oraz... montaz sterow, gwiazdki i widelca. Pracuje na Canaletta, w ktorym obowiazuja takie same ceny i u nas za ciecie rury dajesz 5-8 zeta, zaleznie ile sie trzeba z tym najebac. Zwykle w tej cenie masz nabicie gwiazdki.
@szczur: heheh, DM (piotrek) placil u mnie 5 zeta za skontrowanie piasty :D Historia tego jest bardziej zlozona, bo wczesniej mial za free regulacje zawieszenia ramy i inne pierdoly, to mial tez miec gratis, ale chcial cos placic, wiec mu rzucilem "5 zlotych" :P No i wyszlo go to piatke i Heinekena :]
@szczur: heheh, DM (piotrek) placil u mnie 5 zeta za skontrowanie piasty :D Historia tego jest bardziej zlozona, bo wczesniej mial za free regulacje zawieszenia ramy i inne pierdoly, to mial tez miec gratis, ale chcial cos placic, wiec mu rzucilem "5 zlotych" :P No i wyszlo go to piatke i Heinekena :]
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt: