Oszukista!! tak

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A co sie bedziemy kryli? Pierdole jakies ustawy o ochronie , nie ma protekcji dla looserow !

Łukasz Walczyk
Podlas 5\4
41-703
Ruda Śląska

Drzyj skurwielu!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA
Kontakt:

Hmmm wlasnie mi slayer zapodaje ze te dane to czyjes...

Ma tupet dzieciak!

I tak go znajdziemy.
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

tesh bym sie wybral i go oklepal ale daleko jak jush taka traske mialbym jechaa c to bym w gory gdzies pojechal pozjezdzac :) ten koles kiedys chcial jakims damperem dnm + magura julia zamienic za moją gile tl ktora sprzedawalem :)
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

tak kurwa to dampek na ktorym ja jezdzielm i mu sprzedalem i kurwa on jeszcze beszczelnie sprzedawal mowiac ze damper nowka !! a jeszcze sam naniem popierdalal.. !! hujek jeden.. kurde dane gdzies wsialem i neichce mi sie szukac teraz bo pozno.. ale jak sie wkurwie o znajde i jedziemy z maxem wjebiemy :P kase wezmiemy za wycieczke od gnoja przy okazji za fatyge na dupy tez.. i odrazu zafnduje nam gory :) a sobie nowa szczeke :D
slayerek
Kontakt:

niekt neiwiem jak mozna dostep do starego forum dorwac bo tam wszystko podalem :D lacznie z adresem jego babci (detektyw :P bo sie ostro wtedy wkurwilem na gnoja)
MaxDamageDA
Kontakt:

Nikom jak masz to na kompie to zapodaj bo powazna sprawa jest bo szkodnik jak widac wycyckal nie jednego z nas, i jeszcze wielu niemal...
slayerek
Kontakt:

co jest wszyscy spia a zlodzieje sie czaja!!
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

po pierwsze ten adres...
po drugie link do forum ma byc
po trzecie rozsmieszacie mnie tym "ja bym go oklepal ale mam daleko"... totalny bezsens jak jestescie takie chojraki to sie z nim umowcie a jak nie to nie robcie z siebie posmiewiska...

a przy okazji jak nastepny raz golota bedzie u mnie na obiedzie to go znokautuje
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
freeride21

Post autor: freeride21 »

hehhehe ,ale jazda , jak sprzedawałem suntoura to koleś też chciał sie wymienić za damper dnm i magure julie , tp pewnie ten sam ***** , był nawet na czacie dh-zone....

oczywiscie nie robiłem z nim interesów bo podczas rozmowy było widać że dzieciak , chciał wcisnąć na hama :)
agressor
Kontakt:

ty wojciechu tak nie mędrkuj bo jakby koleś był z mojego miasta to bym sie nawet nie zastanwaiał :P
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

A może chciał sobie poskładać rowerek, tylko kasy nie miał więc postanowił, że poskłada bika z cudzych części, które mu koledzy z DH-zona "sprezentują"...
agressor
Kontakt:

wpadacie do kolesia a tam 13 latek na karpielu z monsterem na hayesach
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

łojciech nie chciałbyś żeby cie wychujali... ja pewnie bym amora stracił... wogóle po co piszesz takie bzdety jak w twoim ostatnim poście? koleś zrobił w *****, robi i będzie robił więc jego adres powinno sie umieścić a nawet trzeba... napiszcie w jakimś regulaminie że administrator serwera, osoby z nim związane, ekipa dhzone nie bierze odpowiedzialności za posty napisane na forum i już...

gdyby nie to że jestem upierdliwy i sie chce dowiedzieć jak najwięcej rzeczy to pewnie by tego postu nie było, max by dalej nie miał hamulca a ja bym miał albo zjebanego shermana albo nic :///

jeszcze i tak jesteście taką ekipą że szkoda gadać no ale to już temat na osobny post... ja nie mam daleko choćby na biku pojechać do kolesia pogadać z nim to bym pojechał i tyle.

koniec
pawelzp
Kontakt:

Post autor: pawelzp »

A kolo teraz siedzi przed kompem, czyta ze sie na niego czaicie i ma taka beke z was ze malo z krzesla nie spadnie. Skoro koles zna sie troche na sprzecie to chyba jasne jest ze tu bywa...
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

wiemy - przynajmniej ja - że tu bywa bo sam kiedyś pisał na starym forum ;/
agressor
Kontakt:

to może któryś z nas :D no przyznawać sie :)
slayerek
Kontakt:

pewnie ze siedzi na forum bo gadal... a propo ma on z tego co pamietam 14-15 lat wiec jest szczylem ... i jeszcze jedno pewnie sie niesmieje bo kurwa ja mam prawdziwy adres.. i jesli ktos ma blisko to mu go dam i wted ysie skonczy kurwa smianie.. ja mialem do niego jechac tylko ze costam na forum bylo ze on zacza przepraszac i pare osob mowilo zeby dac mu spokoj... ale jak dalej robi ludzi w **** to ci co maja blisko by pojechali i kluczem francuskim by mu wytumaczyli oco chodzi.. a ze ma 14 lat to jakbyscie mu przez minutke potumaczyli to juz by nigdy w zyciu czegos takiego niezrobil.. ale ze nikto niechce jechac to bedzie dalej ludzi w **** robil i tylko adresy zmienial.. jak chcecie.. ja mam go centralnie w dupie bo to ****** burak ktorego bejsbolem napierdalac ..
<<<GLIDER>>
Kontakt:

Post autor: <<<GLIDER>> »

CZE
to o mnie tu mowa !
KIEDYS ZROBIŁEM PRZEKRĘT Z RST AEROSA TL WIEM ZLE ZROBIŁĘM !
po pierwsze GRIMEKA CAŁA TYLKO ZAPOWIETRZONA czeka tylko na odpowietrzenie
JAK KTOS NIEWIERZY MOZE PODJECHAC i EW JAK SIE NIEBEDZIE ZGADZAŁO NAJEBAC MI !

2. szermana mam całego i zdrowego ma około miesiąca
3. po **** zescie ten temat dawali
4. WY ROBICIE TAKIE PROBLEMY JAK BABCIA BEZ ZEMBÓW !
5. i odjebajcie sie odemnie bo zrobiłem 1 przekręt ! ! ! ! !
6. JAK SŁYNNY GARY WYJEBAŁ MNIE TO NIC NIEPISAŁEM !!!!!!!!
WYSŁAŁ MI KRZYWĄ AEROSE TL ( miałem 2 ) I KURWA NIC NIEPISAŁEM !!!!!

MOJE GG 5439394 JAK KTOS MA PROBLEM TO WPADNIE Z TYM NA MOJE GG !!!!!
KURWA MAC SAME IDIOTY !!!!!
1 przękręt, jakies 4 miechy temu a 100000000problemów !
aha i jeszcze jedno
Ty ze mną MARCOCH nierobiłęs zadnego interesa ze jakims badziewnym NS ! ( po **** by mi to było jak mam szermana ! )
ODPIERDOLCIE SIE OD DRAGSTARÓW
<<<GLIDER>>
Kontakt:

Post autor: <<<GLIDER>> »

A TY pierdolony SLEJERKU sie odjebaj !
kurwa duzo straciłem przez takiego **** jak ty a ty kórwa sie jeszcze czepiasz !
wes sie odjebaj ok ?
i zrobiłem 1 przekręt z RST AEROSĄ TL i zadnego więcej bo miałem nauczke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
więc sie odpierdolcie ( a szczególnie ******** SLAYER! ! ! !! )
kurwa mac
chce sie uczciwie wymienic to zara wszyscy " ale *** , złodziej pierdolony " KÓRWA ja nic jeszcze w zyciu nieukradłem !
ODPIERDOLCIE SIE OD DRAGSTARÓW
ODPOWIEDZ