Oszukista!! tak
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak kurwa to dampek na ktorym ja jezdzielm i mu sprzedalem i kurwa on jeszcze beszczelnie sprzedawal mowiac ze damper nowka !! a jeszcze sam naniem popierdalal.. !! hujek jeden.. kurde dane gdzies wsialem i neichce mi sie szukac teraz bo pozno.. ale jak sie wkurwie o znajde i jedziemy z maxem wjebiemy :P kase wezmiemy za wycieczke od gnoja przy okazji za fatyge na dupy tez.. i odrazu zafnduje nam gory :) a sobie nowa szczeke :D
-
- Kontakt:
po pierwsze ten adres...
po drugie link do forum ma byc
po trzecie rozsmieszacie mnie tym "ja bym go oklepal ale mam daleko"... totalny bezsens jak jestescie takie chojraki to sie z nim umowcie a jak nie to nie robcie z siebie posmiewiska...
a przy okazji jak nastepny raz golota bedzie u mnie na obiedzie to go znokautuje
po drugie link do forum ma byc
po trzecie rozsmieszacie mnie tym "ja bym go oklepal ale mam daleko"... totalny bezsens jak jestescie takie chojraki to sie z nim umowcie a jak nie to nie robcie z siebie posmiewiska...
a przy okazji jak nastepny raz golota bedzie u mnie na obiedzie to go znokautuje
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
łojciech nie chciałbyś żeby cie wychujali... ja pewnie bym amora stracił... wogóle po co piszesz takie bzdety jak w twoim ostatnim poście? koleś zrobił w *****, robi i będzie robił więc jego adres powinno sie umieścić a nawet trzeba... napiszcie w jakimś regulaminie że administrator serwera, osoby z nim związane, ekipa dhzone nie bierze odpowiedzialności za posty napisane na forum i już...
gdyby nie to że jestem upierdliwy i sie chce dowiedzieć jak najwięcej rzeczy to pewnie by tego postu nie było, max by dalej nie miał hamulca a ja bym miał albo zjebanego shermana albo nic :///
jeszcze i tak jesteście taką ekipą że szkoda gadać no ale to już temat na osobny post... ja nie mam daleko choćby na biku pojechać do kolesia pogadać z nim to bym pojechał i tyle.
koniec
gdyby nie to że jestem upierdliwy i sie chce dowiedzieć jak najwięcej rzeczy to pewnie by tego postu nie było, max by dalej nie miał hamulca a ja bym miał albo zjebanego shermana albo nic :///
jeszcze i tak jesteście taką ekipą że szkoda gadać no ale to już temat na osobny post... ja nie mam daleko choćby na biku pojechać do kolesia pogadać z nim to bym pojechał i tyle.
koniec
pewnie ze siedzi na forum bo gadal... a propo ma on z tego co pamietam 14-15 lat wiec jest szczylem ... i jeszcze jedno pewnie sie niesmieje bo kurwa ja mam prawdziwy adres.. i jesli ktos ma blisko to mu go dam i wted ysie skonczy kurwa smianie.. ja mialem do niego jechac tylko ze costam na forum bylo ze on zacza przepraszac i pare osob mowilo zeby dac mu spokoj... ale jak dalej robi ludzi w **** to ci co maja blisko by pojechali i kluczem francuskim by mu wytumaczyli oco chodzi.. a ze ma 14 lat to jakbyscie mu przez minutke potumaczyli to juz by nigdy w zyciu czegos takiego niezrobil.. ale ze nikto niechce jechac to bedzie dalej ludzi w **** robil i tylko adresy zmienial.. jak chcecie.. ja mam go centralnie w dupie bo to ****** burak ktorego bejsbolem napierdalac ..
-
- Kontakt:
CZE
to o mnie tu mowa !
KIEDYS ZROBIŁEM PRZEKRĘT Z RST AEROSA TL WIEM ZLE ZROBIŁĘM !
po pierwsze GRIMEKA CAŁA TYLKO ZAPOWIETRZONA czeka tylko na odpowietrzenie
JAK KTOS NIEWIERZY MOZE PODJECHAC i EW JAK SIE NIEBEDZIE ZGADZAŁO NAJEBAC MI !
2. szermana mam całego i zdrowego ma około miesiąca
3. po **** zescie ten temat dawali
4. WY ROBICIE TAKIE PROBLEMY JAK BABCIA BEZ ZEMBÓW !
5. i odjebajcie sie odemnie bo zrobiłem 1 przekręt ! ! ! ! !
6. JAK SŁYNNY GARY WYJEBAŁ MNIE TO NIC NIEPISAŁEM !!!!!!!!
WYSŁAŁ MI KRZYWĄ AEROSE TL ( miałem 2 ) I KURWA NIC NIEPISAŁEM !!!!!
MOJE GG 5439394 JAK KTOS MA PROBLEM TO WPADNIE Z TYM NA MOJE GG !!!!!
KURWA MAC SAME IDIOTY !!!!!
1 przękręt, jakies 4 miechy temu a 100000000problemów !
aha i jeszcze jedno
Ty ze mną MARCOCH nierobiłęs zadnego interesa ze jakims badziewnym NS ! ( po **** by mi to było jak mam szermana ! )
to o mnie tu mowa !
KIEDYS ZROBIŁEM PRZEKRĘT Z RST AEROSA TL WIEM ZLE ZROBIŁĘM !
po pierwsze GRIMEKA CAŁA TYLKO ZAPOWIETRZONA czeka tylko na odpowietrzenie
JAK KTOS NIEWIERZY MOZE PODJECHAC i EW JAK SIE NIEBEDZIE ZGADZAŁO NAJEBAC MI !
2. szermana mam całego i zdrowego ma około miesiąca
3. po **** zescie ten temat dawali
4. WY ROBICIE TAKIE PROBLEMY JAK BABCIA BEZ ZEMBÓW !
5. i odjebajcie sie odemnie bo zrobiłem 1 przekręt ! ! ! ! !
6. JAK SŁYNNY GARY WYJEBAŁ MNIE TO NIC NIEPISAŁEM !!!!!!!!
WYSŁAŁ MI KRZYWĄ AEROSE TL ( miałem 2 ) I KURWA NIC NIEPISAŁEM !!!!!
MOJE GG 5439394 JAK KTOS MA PROBLEM TO WPADNIE Z TYM NA MOJE GG !!!!!
KURWA MAC SAME IDIOTY !!!!!
1 przękręt, jakies 4 miechy temu a 100000000problemów !
aha i jeszcze jedno
Ty ze mną MARCOCH nierobiłęs zadnego interesa ze jakims badziewnym NS ! ( po **** by mi to było jak mam szermana ! )
ODPIERDOLCIE SIE OD DRAGSTARÓW
-
- Kontakt:
A TY pierdolony SLEJERKU sie odjebaj !
kurwa duzo straciłem przez takiego **** jak ty a ty kórwa sie jeszcze czepiasz !
wes sie odjebaj ok ?
i zrobiłem 1 przekręt z RST AEROSĄ TL i zadnego więcej bo miałem nauczke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
więc sie odpierdolcie ( a szczególnie ******** SLAYER! ! ! !! )
kurwa mac
chce sie uczciwie wymienic to zara wszyscy " ale *** , złodziej pierdolony " KÓRWA ja nic jeszcze w zyciu nieukradłem !
kurwa duzo straciłem przez takiego **** jak ty a ty kórwa sie jeszcze czepiasz !
wes sie odjebaj ok ?
i zrobiłem 1 przekręt z RST AEROSĄ TL i zadnego więcej bo miałem nauczke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
więc sie odpierdolcie ( a szczególnie ******** SLAYER! ! ! !! )
kurwa mac
chce sie uczciwie wymienic to zara wszyscy " ale *** , złodziej pierdolony " KÓRWA ja nic jeszcze w zyciu nieukradłem !
ODPIERDOLCIE SIE OD DRAGSTARÓW