Vuelta Airline...pod v-ki

freeride21

Vuelta Airline...pod v-ki

Post autor: freeride21 »

troche to waży , ma być do sztywniaka na tył z oponką 2.6"
to ta co kosztuje około 60zł (ja mam okazje wyrwać nówke ze sklepu za 40zeta)

opłaca sie?
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

to tanio. bierz ją przynajmniej ją wypróbujesz a jak ci sie pognie po jakimś czasie to nie ąz taka dużoa strata pieniężna
The Power Is On Your Side !!!
młoczysław
Kontakt:

Post autor: młoczysław »

a nie lepiej dozbierać i np dm18 albo coś w tym stylu ?? Jak by nie cza było pod v'ki tovuelty escalibur DH tylko nie FR !!!!!!!!!!!!
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

mogłeś sie dopsać do tematu obręcze vuelta :)
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

vuelta airline 3
ciezka , zajebiscie mocna obrecz w połączeniu z dobrymi szprychami naprawde dobra z niej suka :D:D
jedyna wada to to ze ma 2 cm szerokosci :/ ale tak naprawde baaardzo dobra obrecz za smiezne pieniadze i watpie zeby była gorsza od excalibura dh czy jakiegos dm18 ( <<< o ja pierdole co za porownanie buhaha) Naprawde polecam !!! i to nie dlatego ze mam takie koła do sprzedania ale sa naprawde bardzo dobre !! ja byłem zadowolony i to bardzo :)))))))))))))))))))))))))))

Ps.
mam takie koła do pchniecia
-przod w stanie idealnym
- tył w stanie dobrym
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

polecam airline3 szczegolnie na przod. ale z szerokimi oponami jest problem. obrecz jest za waska, wiec opona krzywo sie uklada.
Bułka
Kontakt:

Post autor: Bułka »

ja tam wogole vueltom nie ufam, kumpel ma excalibura DH, i nie skacze ani nie zjezdza ani nic (pozerstwo 2000)... i po 2 miesiacach boczne bicie złapal ( i to jeszcze z przodu )
#...#
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

A rower mojego kolegi stoi w pokoju i mu amor pękł. Jak koła składają amatorzy na gównianych szprychach to koła poprostu są do niczego. Ja ważę 80 kg a rower 20 kg i walę po kamorach i nadal jest prosta, więc Excalibur DH nie jest tanią tandetą.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
freeride21

Post autor: freeride21 »

dzisiaj odbieram bika z serwisu , jednak nie bede miał tej vuelty , gościu do skoków i takich bajerów polecił jakomś inną obręcz w podobnej cenie (nie pamiętam jaka to firma)

pół roweru mi wymienił :)
piasta tył , szprychy tył , obręcz tył , srodek supportu , linka , fajka

za wszystko z robocizną 180 zeta , ehh i tak jeszcze dużo do wymiany w tym rowerku
ODPOWIEDZ