Vuelta Airline...pod v-ki
Vuelta Airline...pod v-ki
troche to waży , ma być do sztywniaka na tył z oponką 2.6"
to ta co kosztuje około 60zł (ja mam okazje wyrwać nówke ze sklepu za 40zeta)
opłaca sie?
to ta co kosztuje około 60zł (ja mam okazje wyrwać nówke ze sklepu za 40zeta)
opłaca sie?
-
- Kontakt:
vuelta airline 3
ciezka , zajebiscie mocna obrecz w połączeniu z dobrymi szprychami naprawde dobra z niej suka :D:D
jedyna wada to to ze ma 2 cm szerokosci :/ ale tak naprawde baaardzo dobra obrecz za smiezne pieniadze i watpie zeby była gorsza od excalibura dh czy jakiegos dm18 ( <<< o ja pierdole co za porownanie buhaha) Naprawde polecam !!! i to nie dlatego ze mam takie koła do sprzedania ale sa naprawde bardzo dobre !! ja byłem zadowolony i to bardzo :)))))))))))))))))))))))))))
Ps.
mam takie koła do pchniecia
-przod w stanie idealnym
- tył w stanie dobrym
ciezka , zajebiscie mocna obrecz w połączeniu z dobrymi szprychami naprawde dobra z niej suka :D:D
jedyna wada to to ze ma 2 cm szerokosci :/ ale tak naprawde baaardzo dobra obrecz za smiezne pieniadze i watpie zeby była gorsza od excalibura dh czy jakiegos dm18 ( <<< o ja pierdole co za porownanie buhaha) Naprawde polecam !!! i to nie dlatego ze mam takie koła do sprzedania ale sa naprawde bardzo dobre !! ja byłem zadowolony i to bardzo :)))))))))))))))))))))))))))
Ps.
mam takie koła do pchniecia
-przod w stanie idealnym
- tył w stanie dobrym
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
A rower mojego kolegi stoi w pokoju i mu amor pękł. Jak koła składają amatorzy na gównianych szprychach to koła poprostu są do niczego. Ja ważę 80 kg a rower 20 kg i walę po kamorach i nadal jest prosta, więc Excalibur DH nie jest tanią tandetą.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
dzisiaj odbieram bika z serwisu , jednak nie bede miał tej vuelty , gościu do skoków i takich bajerów polecił jakomś inną obręcz w podobnej cenie (nie pamiętam jaka to firma)
pół roweru mi wymienił :)
piasta tył , szprychy tył , obręcz tył , srodek supportu , linka , fajka
za wszystko z robocizną 180 zeta , ehh i tak jeszcze dużo do wymiany w tym rowerku
pół roweru mi wymienił :)
piasta tył , szprychy tył , obręcz tył , srodek supportu , linka , fajka
za wszystko z robocizną 180 zeta , ehh i tak jeszcze dużo do wymiany w tym rowerku