Marzocchi Bomber Drop-Off Comp

-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

jak chcesz ta kone kupic to poczekaj do poczatku sierpnia - prawdopodobnie po przecenie bedzie kosztowala okolo 3k pln
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

ale ja nie chce tak dlugo czekac... chce kupic teraz i pojedzic na poczatku wakacji... choc nawet mial by to byc Shred i ****. Napewno nie bede czekal.

mam jeszcze pytanko cd do teo amora Marzcchi mx cmop czy cos (ten co jest w shredzie i race jest w scarpie). czym rozni sie race od comp? I przede wszystkim za ile moglbym go sprzedac jako nowy, ale wymontowany ze shreda? Prosze o realna cene. Czy za ta cene +1000 zl moge kupuic jakis sensowny amor za ktorym warto ebdzie sie uganiac? Co wtedy proponujecie?
SiD
Kontakt:

A i jeszcze jedno: czy wszyskie kony do dirtu i dualu maja te same ramy? (shred, scarp, stuff, roast)? Jesli nie to ktre sa rozne i czym sie roznia (wiem ze shred i scarp maja te same). I czy te kony do dualu sie nadaja? Pozdrawiam :)
SiD
Kontakt:

i...?
SiD
Kontakt:

Ehhh...
SiD
Kontakt:

:(
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

shred i scrap to chyba to samo. w stuffie masz juz inny spaw przy glowce jak jest z roastem to nie wiem. stuff nie ma pivotow. scrap i shred maja. inna sprawa - katalogowo (bikeboarad katalog) stuff ma 5 mm dluzsza gorna rure... hm to na tyle. rozmiary te same

czym dokladnie sie roznia comp i race nie wiem - ale jak dla mnie to jeden i ten sam shit (ale bez dyskusji tutaj czy mam racje czy nie... takie moje zdanie) ale za 700 zl moze go psrzedasz albo nawet troszku wiecej. a za 1700 to juz amora mozna miec ladnego.. tylko zastanow sie czy warto - kupisz shreda dolozysz jeszcze tysiac i co ? prawioe jakbys stuffa mial :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ