mam proste pytanie, czy ktoś ma na sprzedaż,lub wie gdzie można dostać tuleje ślizgowe do RST delty hl,bo poprzednie tematy nic nie wyjaśniły.
złapał mi luzy,a zmiana simmeringów nie wiele zmienia.
ślizgi w delcie hl
ślizgi w delcie hl
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
to nie ma związku zielu,opona mogłaby tylko odbierać napiecia z dobicia,jeszcze nie przestawiłem i nie predko mi sie zachce bo pixdzi na worze i nie jeżdże,bo mi łapy i płuca odpadaja :) a pozatym nabrał luzów chyba jesZcze przed tym,jak go rżnąlem na czerniaku,więc wogóle nie wiem o co łazi,nie pamietam konkretnego czasu kiedy zauwarzyłem.
tokarz.. hmm sie zobaczy.. znasz jakiegoś? predzej pójde za rada remagena,jak już sie nie da jeździc :]]
w kadym razie dzięki wszystkim za uświadomienie ze nie ma co :)) ale jak ktos ma cos jeszcze to piszcie.
dziex
tokarz.. hmm sie zobaczy.. znasz jakiegoś? predzej pójde za rada remagena,jak już sie nie da jeździc :]]
w kadym razie dzięki wszystkim za uświadomienie ze nie ma co :)) ale jak ktos ma cos jeszcze to piszcie.
dziex
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.