ślizgi w delcie hl

HOOKED
Kontakt:

ślizgi w delcie hl

Post autor: HOOKED »

mam proste pytanie, czy ktoś ma na sprzedaż,lub wie gdzie można dostać tuleje ślizgowe do RST delty hl,bo poprzednie tematy nic nie wyjaśniły.
złapał mi luzy,a zmiana simmeringów nie wiele zmienia.
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

musisz sie w serwisie popytac w miescie jak jest , moze uda im sie takowe " wyczarowac " badz dobrac inne , watpie zeby RST mialo jeszcze na stanie takie rzeczy ale moze od innego amora beda pasowac ???

pzdr 900
www.mm-foto.pl
Remagen
Kontakt:

Post autor: Remagen »

ja przez pewien czas poszukiwałem ślizgów do delty- nic z tego nie wyszło.
Łatwiej bedzie Ci znaleźć poprostu nowe dolne golenie do delty.
NIe mam żadnego pomysłu- trudno się mówi.
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

Scarface: zamow u tokarza!
druga sprawa - przestawiles te polki, zeby korona nie obcierala przy dobiciu? bo chyba od tego te luzy (wczesniej przeciez nie miala)
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
HOOKED
Kontakt:

Post autor: HOOKED »

to nie ma związku zielu,opona mogłaby tylko odbierać napiecia z dobicia,jeszcze nie przestawiłem i nie predko mi sie zachce bo pixdzi na worze i nie jeżdże,bo mi łapy i płuca odpadaja :) a pozatym nabrał luzów chyba jesZcze przed tym,jak go rżnąlem na czerniaku,więc wogóle nie wiem o co łazi,nie pamietam konkretnego czasu kiedy zauwarzyłem.
tokarz.. hmm sie zobaczy.. znasz jakiegoś? predzej pójde za rada remagena,jak już sie nie da jeździc :]]
w kadym razie dzięki wszystkim za uświadomienie ze nie ma co :)) ale jak ktos ma cos jeszcze to piszcie.
dziex
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
ODPOWIEDZ