powiem ci ze zajebisce sobie wyglada , ale ty jedzisz tylko fr tak??
i w gregorio jest promocjia 2200 na qr junior t gregorio to nomalny skpe papiery i gware dostne???
moze ma ktos jeszcze jakisze zdjecia takich hardtaili
i to jest rama 14??
w moim podpisie jest 16" ze starym juniorem
zeby nie bylo za duzo mozesz zawsze w www.skleprowerowy.com kupic starego Juniorka 130mm w pelni rozkrecalnego na sztywna oske - mam takiego na zwykla i jest kozak :]
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Grewgorio to sciemniacze - maja zdziercza marze i nie uwzgledniaja gwary zaslaniajac sie 'niewlasciwym uzytkowaniem' :/ lepiej kupic starego marcoka i miec wszystko wymienne..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Shermana flicka nie bierz bo chaczy o dolną! no ale ja ustawiłem tak jak chciałem i odkręciłem korki i wszystko lux malina! tylko często na dropach mi dobija amorek:/ albo sie chowa cały skok? ja sie nie znam! :P
kto z was kupowal jeszcze w gregoria i go oszkuali??
A co do junora t to jeszce chcialem sie dowiedzic jak sie jedzic wtedy i jaka jest geo i czy nie bedzie choperr z tego:/;???
Na twoje pytanie: Co podejdzie w dragu do FR i Street`u są tylko cztery odpowiedzi:
1. Marzocchi Dirt Street 05`
2. Marzocchi Dirt Jumper 03` do FR lub 05` bardziej do street`u
3. Sherman Flick oś sztywna
4. Sherman Fluid Flow lub Static, czyli wersja powyszszego dla biedniejszych.
I sory za dabyl posta, ale dopiero teraz zauważyłem. Gregorio to skończone h**e. Wiecie, Drop off 1.0 jest do "Frirajdu" a nie do "jazd w góry i dropienia". No a kur*a dlaczego się nazywa DROP off ? Co za cioty...
rider1987 - ja smigalem kilka dni na dragu z boxxerem i bylo bardzo fajnie.
a jezeli juz bierzesz porzadnego amora to tylko na qr... poszukaj w sklepach internetowych - niedawno widzialem gdzies starego marcoka na gwarce.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ja jezdze fr glownie dropiki rama niewiem jaki rozmiar bo jak kupowalem to sie tym nie przejmowalem i przy tym juniorku to fajne geo ma tylko mam maly problem bo musze olej zmienic na gestszy bo na oryginalnym 7,5w dobijam bez problemu
niewiem niewiem ale musze cos z tym zrobic bo szkoda amora...raz tak dojebalem ze byslalem ze mi pluca wyrwie przy takim wszczasie bo na plaskie dosyc wyladowalem