problem:/
górnik jak on ma 12- 13 lat to z oświadczeniem będzie problem:// :D a na serio- jak nie masz to wyciągnij od kogoś jej numer koma, wyślij jej eska czy byście sie może np spotkali, i pogadaj z nią. Tak będzie najprościej, no chyba zę rzeczywisćie mam te 13 lat to wtedy on może pójść z rodzicami:LDDD ( sorki sorki) no ale spróbuj
ten sam problem ma mój kumpel... już ja się zdążyłem zapoznać z jego wybranką, a on nadal z nią tylko przez telefon:P
nie wiem co Ci radzić... zrób tak, jak przed skakaniem największego dropa w twoim życiu...:P powiedz sobie: "raz kozie śmierć", podchodzisz do niej i zagadujesz (przy dropach ruszasz i skaczesz:]) a jak już raz to zrobisz, to stwierdzisz: "ale to proste i fajne" (wszystko jedno czy drop, czy rozmowa z laskż:P), spodoba Ci się i już nie będziesz miał żadnego problemu (albo Cię totalnie oleje, ale bądźmy optymistami:P)
powodzenia!!
nie wiem co Ci radzić... zrób tak, jak przed skakaniem największego dropa w twoim życiu...:P powiedz sobie: "raz kozie śmierć", podchodzisz do niej i zagadujesz (przy dropach ruszasz i skaczesz:]) a jak już raz to zrobisz, to stwierdzisz: "ale to proste i fajne" (wszystko jedno czy drop, czy rozmowa z laskż:P), spodoba Ci się i już nie będziesz miał żadnego problemu (albo Cię totalnie oleje, ale bądźmy optymistami:P)
powodzenia!!
Kacpro.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: