Duncon 2005 - i wszystko jasne :]
-
- Kontakt:
no wreszcie!!!!
dobrze ze nie zmieniali geometri! bo akurat dc geometrie ma bardzo fajna.
Myslalem raczej ze wejda jakies nowe modele itd, zawsze jechalem DC za wykonanie ich ramek, ze zdjec wiele nie wynika ale bardzo sie ciesze ze sa 2 lata gwarancji :) przy mojej jezdzie i tak zadna rama nie wytrrzyma wiecej niz 2 lata :)
wiec albo panowie z dc sa przygotowani na koszty zwiazane z wymiana ram (niewierze ze amstaf za 659zl wytrzyma katowanie 2-letnie) albo faktycznie tak pewni sa wytrzymalosci swoich ram :)
a co do cocka,to szkoda ze widly sa 420-440 :/ kto jezdzi na 440?chyba sztywny fr na 440 a w takim razie gdzie ramka do streetu? szkoda ze nie ma pitbula na poziome.
ps:w tym roku bede przykladnym polskim konsumentem i przytule cos z dc :D, NS juz sprawdzilem i mi sie nie podobal teraz zobaczymy jak konkurent sie sprawuje.
dobrze ze nie zmieniali geometri! bo akurat dc geometrie ma bardzo fajna.
Myslalem raczej ze wejda jakies nowe modele itd, zawsze jechalem DC za wykonanie ich ramek, ze zdjec wiele nie wynika ale bardzo sie ciesze ze sa 2 lata gwarancji :) przy mojej jezdzie i tak zadna rama nie wytrrzyma wiecej niz 2 lata :)
wiec albo panowie z dc sa przygotowani na koszty zwiazane z wymiana ram (niewierze ze amstaf za 659zl wytrzyma katowanie 2-letnie) albo faktycznie tak pewni sa wytrzymalosci swoich ram :)
a co do cocka,to szkoda ze widly sa 420-440 :/ kto jezdzi na 440?chyba sztywny fr na 440 a w takim razie gdzie ramka do streetu? szkoda ze nie ma pitbula na poziome.
ps:w tym roku bede przykladnym polskim konsumentem i przytule cos z dc :D, NS juz sprawdzilem i mi sie nie podobal teraz zobaczymy jak konkurent sie sprawuje.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
DC Tosainu to w roku 2004 to byla porazka, nowe Tosainu jest zupelnie inne
ciekawe jak sie bedzie spisywac najdziwniejsze jest to ze przed sprzedaza ram DC nie sa one testowane tylko odrazu sa produkowane pod sprzedaz !!!!!!!
ciekawe jak sie bedzie spisywac najdziwniejsze jest to ze przed sprzedaza ram DC nie sa one testowane tylko odrazu sa produkowane pod sprzedaz !!!!!!!
Bądź wierny swoim przekonaniom "FREERIDE"
http://www.pinkbike.com/photo/499896/
http://www.pinkbike.com/photo/499896/
kurde ja nie rozumiem tego problemu z dlugoscia trojkata... 420-440 -400 kurde 4 cm to nie jest po maksie duza roznica... tydzien przestawienia sie i tak samo latwo sie jezdzi/ robi manuala... mi sie cock podobal z wygladu bo lubie maszyna sztywne do fr :D jak dla mnie to idealna maszyna na miasto. Cock z 66 to kurde by bylo :D
www.hcfr.pl !!
dobra jak wszyscy chwalo dzien przed zachodem slonca to ja pojade po dc :]
moze gwarancje daja na 5 lat bo uwarzaja ze ludzie katujacy ich ram juz nie kupią i bede je sprzedawac tylko slabiej katujacym i wtedy rama wytrzyma 5 lat
<lol2>
jestem zlosliwy i nie lubie dc za brak testowania ram przed wypuszczeniem ich do klijenta
klijent najleprzym testerem ram
moze gwarancje daja na 5 lat bo uwarzaja ze ludzie katujacy ich ram juz nie kupią i bede je sprzedawac tylko slabiej katujacym i wtedy rama wytrzyma 5 lat
<lol2>
jestem zlosliwy i nie lubie dc za brak testowania ram przed wypuszczeniem ich do klijenta
klijent najleprzym testerem ram
Fajne, i gware dowalili większą, tylko szkoda, że ja mam tą stara, krótka ;(, bo w 2004 kupowałem, a co do Cocka, to te haki przechodziły 2 (?) ewolucje w 2004 a ja ciągle inne widze, w innych Cockach, ale co tam -pierwsze sie gieły bo nie miały wzmocnień, drugie to moja chyba bo mam narabanych wzmocnień (nie za starannie wspawanych,, ale nie ma co, teraz sie na 100% nic nie stanie z nimy i bardzo dobrze ;)), a piasta siedzi w stalowych hakach suwanych w alu ramie za pomoca regulacji..troche to strzela jak do tyłu jade i hamuje, bo tarcze jaest też montowana do tych haków, ale co tam, zajebiście:P mocne jest i o to chodzi ;P. A te na ten rok też spx są, chyba najlepsze rozwiązanie ;D
Brafaaaa dla DC, polska firma, rozwija się, ma zajefajne produkty i woogle!!!!!
PZD ;D
Brafaaaa dla DC, polska firma, rozwija się, ma zajefajne produkty i woogle!!!!!
PZD ;D
http://dhcyc.pinkbike.com