wrocław

.:N:S:.
Kontakt:

Post autor: .:N:S:. »

no i polska policja pozgarniala debili BRAWO DLA POLICJI.dzieki budka za gaz w razie czego . ale po za tym bylo spox . jeszcze ten wjazd do galeri i zjazd z samochodami
Kontakt:

może by tak kiedys cala ekipa wbić na gore?np: 20osob moze nawet wiecej?
emtecc
Kontakt:

Post autor: emtecc »

jakas nowa dyscyplina "zjazd z galerii" ?
ride 4 fun i juz ***!
[url=http://judugallery.prv.pl/]jujugalery[/url]
Qubex
Kontakt:

Post autor: Qubex »

[quote="emtecc"]jakas nowa dyscyplina "zjazd z galerii" ?[/quote]

taaaaaaaaa bo teraz kto zjedzie z galerii to jest kul ziom i wogule wymiatacz bo przeciez to jest rartkor!
żaden hardcore, zwykła zabawa na rowerze czyli to, co tygryski lubią najbardziej... :o
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

Iwo, o co chodzi z tym zgarnianiem debili? Czy stalo sie cos istotnego?
http://tiny.pl/8mm
Kret
Kontakt:

Post autor: Kret »

no kupa hardcorowcow tutaj ktorzy potrafia sie ubrac, stac i sie patrzec i odwalaja mega DH po wrocku ;], wybaczcie jesli zranilem wasze uczucia
emtecc
Kontakt:

juuuuddiiuuu
ride 4 fun i juz ***!
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

no to tak:) jakies typy sie rzucaly do nas na skate parku ale to dluzsza opowiesc, ale looka wlasnie, zalozylme nowy temat, w robexie mnie wyhujali, myslalem ze typa normalnie zajebie:/ i co ja teraz zrobie:/
Kret
Kontakt:

nie chce nic mowic ale te typy do mnie podeszly i tylko pytaly o jakiegos zioma i wogole sie nei rzucali taki lajcik ale spox :D jak uwazacie ;)
Qubex
Kontakt:

Post autor: Qubex »

[quote="Kret"]nie chce nic mowic ale te typy do mnie podeszly i tylko pytaly o jakiegos zioma i wogole sie nei rzucali taki lajcik ale spox D jak uwazacie ;)[/quote]

dokladnie, stalismy tam we dwoch (ja i kret), chwile pogadali o jakiegos typa popytali czy znamy i poszli a wy w hmm 15? osob uciekliscie... normalnie lol ich bylo przeciez 4 i nie widzialem zeby sie cos do was rzucali no ale spoko :o
żaden hardcore, zwykła zabawa na rowerze czyli to, co tygryski lubią najbardziej... :o
Looka MKNX
Kontakt:

No to za co ich zgarneli i dlaczego sa debilami? Sorry, ale opowiadacie te historie jak mlodsza grupa z przedszkola zapytana, czy widzielil w parku wiewiorke :/ Wszyscy mieszaja sie w zeznaniach :P

Co z Kromera?
Kontakt:

no wlasnie chodzi mi o to że ich ne zgarneli tylko cos zagadali i nic zadnej pomocy od policji. a co do tych to jakoegos janka(chceili zakosic rower) bo nikt nie wbija nie skatepark i zaczyna pić nasze picie i do mniez tekstem a ty cwelu co tak sie gapisz, na **** ci to?i potem zaczol bluzgac ale jush przstalem sie go sluchać. i pytanie skad jestem i jak wracam na do chtay czy na rower/ to mu powiedizalem ze heikopterem.na ch*** sie on pyta? No to co ma to znaczyc jak nie zainteresowanie rowerem :)
Looka MKNX
Kontakt:

Nic z tego nie zrozumialem. Powtorz.
x-fly
Kontakt:

Post autor: x-fly »

o matko boska czestochowska, co wy wypisujecie, krotko i zwiezle:
typki cos szalaly, mozliwe ze o rower chodzilo bo sie krecili blisko, mowie do chlopakow: kucze, ich 4-ech, nas tylu, wpierdoli sie i po temacie a tak raz przyjda, nastepny i kolejny, wszyscy z was co tam byliscie (wybaczcie, ale prawda wlasnie taka jest) staliscie jak pipy i tylko rogi skate parku zmienialiscie (lekkie oczko zeby was nie urazic), mowilem wam minimum dwa razy, podejdziemy, zapytamy, a jak burdel to burdel, chlopaki w czworke mogli urwac sobie glowy i nasrac do szyi niz cokolwiek komukolwiek zrobic, z pałami bylo tak, ze odjebali swoje czyli zapytali sie co jest nie tak, tamci powiedzieli ze przyszli pogadac i ida do domu i nie wiedza o co chodzi.... boze, hardkorowcy z was, nikt na rzeź nie karze isc, ale... looka raz kiedys napisales, ze "wszedl w tlum koles i powiedzial ze jebnie kogos w ryj a wszyscy uciekli bo nikt nie wiedzial na kogo wypadnie chociaz koles byl sam jeden"
no coment
musialem to skomentowac :P
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
emtecc
Kontakt:

i pozniej patrza aaa bikerzy to cipy mozna ich napierdalac itp
ride 4 fun i juz ***!
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

heheehe no to ladnie, ciekawe jakby komus rower zabrali co byscie zrobili?? juz to widze: 15 typa na policji zeznaje ze 4 im rower ukradlo!!!! hahahhaha dobre by bylo.............
Local Swinga-Swinga
budka
Kontakt:

Ok. a teraz spojrzcie na to z innej strony. Najwiekaszy problem jest taki, że nie wiesz czy inni ktorzy z Toba jezdza Ci pomoga. Moze i niektorzy sie oburza:"jak to, ja bym pomogl!" -za przeproszeniem gowno prawda. Roznie sie ludzie zachowują w takich sytuacjach. Ja tylko podam tak, że ja tak miałem...z kkumplami było nas jakos z 5 i przy hali ludowej sie zucalo do nas 3 typkow. Zaczeli mnie bic a "kumple" stali z 5 metrow dalej i sie gapili. dzieki bogu dalem sobie rade z ta 3, podchodze do "kumpli" a oni ze przeciez solo mialo byc i ze jakbym sobie rady nie dawal to by mi pomogli... I najlepsze ze z 2 typkami znam sie od 10 lat.... wiec wiesz... dresy Ci jedbna , wezma bika i zaczna spierdalac a reszta tylko bedezie pisac na dh-zone jaka szkoda i zeby ich zajebac... po za tym, jeszcze jedna sprawa. po **** ich bic? Dobra zapierdolisz ich, a oni potem beda czatowac z wieksza ekpia na skate parku i bedzie dupa. Chodzi mi o to, żeby sie bronic a nie atakowac. Jak cos zrobia,zaczna bic czy co to wtedy ich naparzac...ja tylko wtedy bym sie bil, mozecie nie wiezyc, ale ja tylko raz pierwszy zaczalem bojke, ktora na dodatek przegralem, wiec lepiej sie bronic, ma sie wieksza motywacje. No to tyle, każdy sie troszczy o rower, ale sądze że jakby doszło co do czego to większość by sie gapiła i tyle.
Kret
Kontakt:

Sory Budka bronic sie i spierdalac to 2 rozne sprawy, w ten sposob takie dresy mysla ze bikerzy to same cioty i mozna przyjsc kiedy chca i robic co chca, z tym ze wielu by sie gapilo i spierdalalo to fakt, ale o to tu chodzi wlasnie w tych postach zeby powiedziec tym wlasnie osobnikom ze nie tedy droga, wiec jak nas tam jest grupa to nei spierdalajcie tylko zawolajcie zobaczymy co zrobi 4rech fighteroF wtedy ;]
budka
Kontakt:

no racja, to przenoszenie sie bylo do dupy ale z drugiej strony to nie wiem jak Ty ale ja (reszta pewnie tez nie) nie lubi jak ma swiadomosc ze sa na "skraju" a obok niego sa kolesie i nie widzisz co oni robia.
ODPOWIEDZ