heh:/

Kacpro
Kontakt:

Post autor: Kacpro »

aaa ... i jeszcze tak troche offtopic ... mam male pytanko do ludzi z lodzi ktorzy jezdza na manitou ... GDZIE JEST SERWIS ?? !! ?? !! :] na prawde bede wdzieczny jak mi ktos jakikolwiek serwis w lodzi w ktorym robia manitou poleci ...

z gory i z dolu dzieki ...
Kacpro.
Mister_x
Kontakt:

Post autor: Mister_x »

[b]budka[/b]n masz mozliwość w ciągu miesiąca do pełnego zwrotu jezeli sprzet jest nie uzywany wiesz mi poniewasz sie na tym znam poniewasz jestem włascicielem sklepu z ciuchami ałkiem co innego ale zasady te same a koleś z robeksa to burak jakich mało wpadłem sie tam kiedyś zapytać o amora no i trafiłem na niego własnie z opisu idetyko nic nie wie ale cwaniak jakich mało dopiero koleś co tam tyra i jezdzi na poncie to coś mnie powiedział nie lubie tego sklepu wogule
pozdrowionka z o-ca
niewazne jak jezdzisz niewazne naczym jezdzisz wazne ze sie dobrze bawisz
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

Kacpro z tym wybijaniem rury to dziwne , bo mi w tym samym sklepie, którego nazwy nie wymniasz,:) zrobili mi rurę w marzochu bez problemu....tylko rurę musiałem przynieść swoją.

Co do serwisu to jako takiego serwisu z certyfikatem Manitou czy cos to w Łodzi chyba nie ma. W Dynamo jest Marzocchi i Rock Shox. Btw pytałeś tam? Myślę, że zrobią. Dystr. Manitou po prostu ma taką politykę, żeby wysyłać do niego, z tego co wiem.
"Hey ho lets go!"
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

u nas zatrudnili kolesia który niemiał pojecie wogule o bikach
przychodze do sklepu i pytam sie o obręcze do freeraidu i dh to on mi pokazuje całe kolo za 30zł do dh i wytrzyma nawet 3m dropy spoko pomyslałem ze chcą sprzedac bo niemaja co z tym zrobic ale potem do już ich wyśmiałem na maxa
koles powiedział mi ze POINT JEST TO RAMA DO EXTREME DH
ODPOWIEDZ