grupa
-
- Kontakt:
Łódź (Bałuty) bardzo chętnie
to by była najpotężniejsza grupa w polsce jak by się zebrac tą grupą to bike parki ędą powstawać wszędzie. tylko bez adresów. poza tym zajebisty pomysł tylko byleby doszedł do skutku. a z wkręcanie nowych to najlepiej tak jak w mafii:wprowadzasz zaaufaną osobę i jak coś odpieprzy to ty płacisz za to zdrowiem i on.tak można wyeliminować drechów.tworzą sie bikowe gangi ( tak jak w stanach) normalnie wypas.
to by była najpotężniejsza grupa w polsce jak by się zebrac tą grupą to bike parki ędą powstawać wszędzie. tylko bez adresów. poza tym zajebisty pomysł tylko byleby doszedł do skutku. a z wkręcanie nowych to najlepiej tak jak w mafii:wprowadzasz zaaufaną osobę i jak coś odpieprzy to ty płacisz za to zdrowiem i on.tak można wyeliminować drechów.tworzą sie bikowe gangi ( tak jak w stanach) normalnie wypas.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
daj se siary Grinder i ją podpal..., Ci marzyciele przynajmniej wam coś sugerują i starają się robić coś w tym kierunku, a tacy jak Ty, którzy odrazu skreślają każdy projekt, nie potrafią nawet tego... zresztą pewnie chodzi Ci o to że jeszcze nic nie powstało ale nie zapominaj że robię to sam i też mam swoje prywatne życie... a jak chcesz dopisać jeszcze jakiś głupi komentarz to idź lepiej do sąsiedniego pokoju sprawdzić czy Cię tam nie ma... :/
to kto z gliwic chetny?? ja sie raczej nie nadaje bo mnie 10-latek pobije ale moge byc "techniczny" i odbierac telefony ale pomysl jest naprawde zajebisty moj kolega w wakacje 04 stracil rower na ktory zbieral rok kupil taki z ok. 3k i 3miesiace pojhezdzil powod - dres + rower w piwnicy = brak roweru i rozdupiopna klodka
racja - piny nie wybaczaja co chwila 12 nowych dziur
super pomysł, dopiero teraz przeczytałem 2 stronki wypowiedzi tego tematu, ale ja też chce sie dołączyć :) też jestem bikerem który czasem sie boi o swój rower i jednak jestem w dobrej myśli bo może wyjść jakaś fajna grupa... zapomnieliście o Trójmieście.. to jest miasto w którym w lato jest setki rowerzystów, czyli czasem zdarzają sie niemiłe przypadki. Pozdrawiam, jestem z Wami.. :)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]