pomyslcie ludziska...

GunloK__
Kontakt:

pomyslcie ludziska...

Post autor: GunloK__ »

Do ludzi wyzywajacych ekipe dh-zone i nazekajacych:
Jestescie kompletnie pojebani. Redaktorzy, tworcy tej strony moga napisac na niej co chca, wiec odpierdolcie sie od ich tekstow. Jesli nie podobaja wam sie newsy albo jest ich za malo, TO ZALOZCIE WLASNA STRONE O TEJ TEMATYCE I POPROWADZCIE JA JAK CHCECIE! Teraz czesc osob pomysli: "hmm moze zrobic taki portal?", a po chwili dojdzie do wniosku, ZE NIE POTRAFI! A moze sprobujecie zostac redaktorami dh-zone ? pytaliscie sie o to ? a moze wam sie nie chce ? bezmozgie matoly... Pomyslcie za nim cos napiszecie bo wychodzicie na kompletnych debilow. Naprawde zdziwilbym sie gdyby ktos z ekipy dh-zone jeszcze zagladal do tego dzialu.
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

ja woll ja woll ich liebe alkohol ;]
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

Tak tylko dh-zone jest największym polskim vortalem rowerowym więc powinno być coś więcej niż jeden news na tydzień albo podanie wyników z zawodów. Skoro nazywają się największym vortalem downhillowym (tak jak pisze na koszulkach dh-zone) to powinni się zająć tą stroną bo nic się na niej nie dzieje!!!
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Amen.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

Co do redaktora na dhzonie to nie, ale pytalem sie o to czy mozna miec moda na czacie. zeby nie bylo burdelu tam

moze opa na forum - tez nie. dlaczego? nawet nie dostalem odpowiedzi. nawet nie ja, kto inny, obojetne, byle ktos usuwal durne topici. ale nie bo po co. a obecni modzi nie wchodza (za czesto)

redaktorem byc nie bede bo nie bywam na zawdoach (zazwyczaj) ale np taki niejaki bodzio proponowal swoje texty itp.

troche checi by nie zaszkodzilo.

ale jak bzp napisal : amen :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Bóg z Tobą i duchem Twoim. ;-)
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Wiesz co nie obraź się GunloK__ ale powiem tak ze z tym tematem (za przeproszeniem) wyjebałeś jak psu z pod ogona... Przestań się czepiać ludzi oni i tak zrobią to co będą uważać za stosowne, i prędzej cię zbluzgają niż zmienią swoje działanie...
The Power Is On Your Side !!!
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

Embond: do czego ty zmiezasz? odpisujesz na dodatek bez sensu w tematach ktore juz dawno sie zakonczyly?... w sumie nie wiem po co. Gunlok akurat wg mnie napisal dobry temat:)
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

wlasnie :]

pisza ze sa najwieksi... o cholera no rzeczywiscie to strasznie zobowiazuje a oni psy dziady borowe nic nie robia tak..? sorry ale niektorzy chyba potrafia tylko narzekac... a sami robia g***. jak tak bardzo sie nie podoba to sami zacznijcie dzialac a nie czekacie na gotowe. a jak nie to zamknac ekhm i korzystac z tego co jest.

gdybym ja mial tylko takie problemy... :]
what can I say... ;)
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

heheh jednak zalezy jakie podejscie mają nikomy i inne do strony ,ale faktycznie nie szukają jakos wspolpracownikow , jak wyslalem tes amora -drop off to nawet dzięki nie napisali. A tak jakby troche checi okazali to by to jakos poszlo bo mieli by wspolpracownikow ale moze mają lepsze zajecia niz dh zone , w sumie rozumiem, jezlel ijednak udalo sie zrobic z dehazone tak popularna witryne ja bym to rozkrecal ,a nie stal w miejscu -czyli sie cofał
nikom
administrator
Kontakt:

gil: nie doszedl do mnie zaden test, mozesz podeslac na moj email nikom@euroweb.pl
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

chodiz mi o ten test który juz jest :D nowego nie napisalem,
nikom
administrator
Kontakt:

a to spoko :)
pozdr
Mister_x
Kontakt:

Post autor: Mister_x »

ludzie zasuwaja aby mozna jak nie kturzy pisać bzdury i jeszcze ich opeprzaja
pozdrowionka dla ekipy DH-ZONE
niewazne jak jezdzisz niewazne naczym jezdzisz wazne ze sie dobrze bawisz
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

myslisz ze zmienisz cos tym tematem? ja watpie, jak chcesz sie podlizywac to moze i dobra droga... ale po co piszesz to skoro wiesz (o ile myslisz) ze to nic nie zmieni?
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Przekażcie sobie znak pokoju!
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
.:N:S:.
Kontakt:

Post autor: .:N:S:. »

GunloK__- kim ty jesteś?żebyś mugl do mnie mowić że jestem ********???nudzi ci sie przed kompem, inaczej sie nie możesz wyslawiać?
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

mister x ty **** po co ci to bylo
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

do wala wielkiego sprawdzcie date tego posta...
ODPOWIEDZ