I have a problem!!!!
I have a problem!!!!
przy wkrecaniu tarczy do piasty urwala mi sie glowka sruby i nie mam teraz jak odkrecic reszty sruby ktora zostala w piescie. i teraz pytanka:
jak odkrecic te czesc sruby ktora jest w piescie?
czy stanie sie cos jesli bede jezdzil z tarcza przykrecona na 5 srubach?
tarcza 200mma hampel grimeca s1
jak odkrecic te czesc sruby ktora jest w piescie?
czy stanie sie cos jesli bede jezdzil z tarcza przykrecona na 5 srubach?
tarcza 200mma hampel grimeca s1
[b]GunloK__[/b] - gwintujesz 2nr wiecej, wstawiasz tuleje na normalny rozmiar i dziala. Ja mam teraz piaste z nadwyrezonym gwintem. 5 srub siedzi, 6 jest tak dla picu wsadzona :P Nie wykreca sie i siedzi, ale mozna nia krecic i krecic ile sie chce :P Ale daje rady
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
a ja wyjebalem gwint z piasty :| ale naszczescie mam NSa na przod i jak wkrece dluzsza srobe to jest tam takie miejsce na nakretke, jest przestrzen miedzy srubami a korpusem (nie jest cala piasta zabudowana) jak ktos widzial to wie o co chodzi:P i sie trzyma jakos tylko ze ta srube troshku wygielo :P
mysle przewiercic srubke malym wiertlem i rozbleblac ja troche :P albo te wykretaki tylko ze mozna na sztuki je podobno kupic a nie placic 50 zl ;p
btw. przypuszczam ze to aluminiowa sruba... lepiej takich nie wkrecaj... wogole poco robia alu sruby ? :| a jak ja urwales to z powodu oporu (nie chciala sie dalej wkrecac) wiec nie bedzie slabo siedziec...
mysle przewiercic srubke malym wiertlem i rozbleblac ja troche :P albo te wykretaki tylko ze mozna na sztuki je podobno kupic a nie placic 50 zl ;p
btw. przypuszczam ze to aluminiowa sruba... lepiej takich nie wkrecaj... wogole poco robia alu sruby ? :| a jak ja urwales to z powodu oporu (nie chciala sie dalej wkrecac) wiec nie bedzie slabo siedziec...