Jak ma wyglądać rower do Dirtu ??
no ja moze opisze swoja maszyne do dirtu i co powiem swietnie sie na niej skacze:D
rama point 15 cali ( tania i nie szkoda niszczyc)
DJ3 2003 (130 mm)
kola DM24 na alpine3 ( 2,3 i 2,5 opony )
korby razor kooka
kierownica bardzo wysoko
tarcza rst z tylu ( tania i lapie bardzo dobrze )
tak to ma wygladac... rower zeby nie bylo Ci szkoda go w powietrzu opuscic myslac ze sie porysuje, wytrzymale kola, ja preferuje kostkowe opony niz slicky, najlepiej ss ale ja mam przezutke i tez da sie jezdzci
rama point 15 cali ( tania i nie szkoda niszczyc)
DJ3 2003 (130 mm)
kola DM24 na alpine3 ( 2,3 i 2,5 opony )
korby razor kooka
kierownica bardzo wysoko
tarcza rst z tylu ( tania i lapie bardzo dobrze )
tak to ma wygladac... rower zeby nie bylo Ci szkoda go w powietrzu opuscic myslac ze sie porysuje, wytrzymale kola, ja preferuje kostkowe opony niz slicky, najlepiej ss ale ja mam przezutke i tez da sie jezdzci
www.hcfr.pl !!
po jakiego ch.uja do dirtu opony 2.5?????????
najlepiej kupic maxxisy laserant tt 2.1 i one wystarczą w zupełności, do teko jakieś pożadniejsze obręcze(cos w stylu sun rims mamoth), sztywny widelec da bomba lub dmr, kierownik cromo da bomb, dmr, kanapa z bmx a(perv itp), rama ok 12 cali- pancerne cromo.............itp, ALE TO I TAK SIE POSYPIE I PRZESIADZIESZ SIA NA BMX A!!!!! ZOBACZYSZ!!!
najlepiej kupic maxxisy laserant tt 2.1 i one wystarczą w zupełności, do teko jakieś pożadniejsze obręcze(cos w stylu sun rims mamoth), sztywny widelec da bomba lub dmr, kierownik cromo da bomb, dmr, kanapa z bmx a(perv itp), rama ok 12 cali- pancerne cromo.............itp, ALE TO I TAK SIE POSYPIE I PRZESIADZIESZ SIA NA BMX A!!!!! ZOBACZYSZ!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dmr rhytm, dj 1 , kókoa brave 48 szprych , z tyłu dmr revolver, z przodu coś na oske , korba 3pcs na maszynach, hebel z tyłu avid mech , albo cokolwiek co poptrafi zblokowac oło bez meczarni, stery pig , kiera nsx pure 4130, mostek ns x kiss, szprychu dt 2.0,
deathwich , co z amorkiem??
deathwich , co z amorkiem??
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=219185