skiteam-kolejny łoś się naciał...
skiteam-kolejny łoś się naciał...
...tym razem ja:/ Litości, co pracuje w skiteamie, zdesperowny szwadron betonowych osłów? Nic, tylko takich wytoporzyć pierdolkiem do efektu ptaszkania. Zamówiłem rofer, zapłaciłem zaliczkę, a tu k...urde nic, okazuje się, że moge mieć speca i za rok, bo "ni wimy co pszyjdzie, a pewnie kony, a miało być dwudziestego, a nie ma, a ni widomo dlaczego - ale prosze spokojnie czekać" mam tylko jedno pytanko: co to do kretojeża ma być????????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No. Ja pamietam jak kupowalem moja to w calej Polsce byl tylko w Ski-Teamie i <Chwala Im Za To> Harfie Harryson jeden egzemplarz 13' zostal. Ale wtedy mialem farta. Jesli mialbym do wyboru samemu jechac do Czech albo Skiteam zdecydowanie wzialbym to pierwsze A JESLI WY PAJACE Z TEGO SKLEPU TO CZYTACIE TO RADZE SIE WAM W KONCU WZIAC ZA KLIENTOW BO BEZ NAS KURWA BYSCIE NA BRUKU POJARY ZBIERALI!!!
A ile się czeka w czekach tfu, w czechach?:_) spec ma dystybutora w w "praha 4 coś tam, coś tam" idzie się tam z nimi dogadać z zamianą części, gwarancjami itp? i jest jakaś czeski sklep z rockim m.?
a ten ******* ski team to mnie tak wkurdzia, że już nie mogę, jakim cudem oni nie wiedzą co dostaną? żeby im tak przyszła dostawa samych speców dem9, albo stabów primo to się frajerzy nie wyrobią;)
a ten ******* ski team to mnie tak wkurdzia, że już nie mogę, jakim cudem oni nie wiedzą co dostaną? żeby im tak przyszła dostawa samych speców dem9, albo stabów primo to się frajerzy nie wyrobią;)
-
- Kontakt:
Ski team jest sklepem wysmienitym, ale tylko jesli chodzi o przyjmowanie zaliczki i obiecywanie sprowadzenia roznych rowerow. Co do realizacji zamowienia jest juz duzo gorzej, jednak mam nadzieje, ze wkrotce dostaniesz swoja maszyne. Aha, i co do gwarancji ski teamu to nie spodziewaj sie za duzo ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
A moze z USA sciagniesz? :) Gadaj ze Slayerkiem.
A Skiteam to jest typowe gowno, nie ma co. Mocni w mordzie a jak dochodzi do czynow to kupa. Kase i zaliczki chetnie biora, wtedy to sa mili, uprzejmi, itp. ale jak juz po pol roku sie dzwoni spytac czy juz doszedl ten pierdolony hak przerzutki to oni oczywiscie rzna glupa i smeca cos o clach, kontrolach celnych, problemach na linii Korea-Chiny, itp. Juz mi sie nie chce nawet o nich pisac. Jest to w mnie najbardziej szmaciarski rowerowy sklep w Polsce i mam nadzieje, ze juz nigdy nie bede mial z nimi stycznosci!
Fuck Off!
A Skiteam to jest typowe gowno, nie ma co. Mocni w mordzie a jak dochodzi do czynow to kupa. Kase i zaliczki chetnie biora, wtedy to sa mili, uprzejmi, itp. ale jak juz po pol roku sie dzwoni spytac czy juz doszedl ten pierdolony hak przerzutki to oni oczywiscie rzna glupa i smeca cos o clach, kontrolach celnych, problemach na linii Korea-Chiny, itp. Juz mi sie nie chce nawet o nich pisac. Jest to w mnie najbardziej szmaciarski rowerowy sklep w Polsce i mam nadzieje, ze juz nigdy nie bede mial z nimi stycznosci!
Fuck Off!