skiteam-kolejny łoś się naciał...

timmy
Kontakt:

skiteam-kolejny łoś się naciał...

Post autor: timmy »

...tym razem ja:/ Litości, co pracuje w skiteamie, zdesperowny szwadron betonowych osłów? Nic, tylko takich wytoporzyć pierdolkiem do efektu ptaszkania. Zamówiłem rofer, zapłaciłem zaliczkę, a tu k...urde nic, okazuje się, że moge mieć speca i za rok, bo "ni wimy co pszyjdzie, a pewnie kony, a miało być dwudziestego, a nie ma, a ni widomo dlaczego - ale prosze spokojnie czekać" mam tylko jedno pytanko: co to do kretojeża ma być????????
emmanton
Kontakt:

Post autor: emmanton »

;]
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
Józef Stalin
Kontakt:

Post autor: Józef Stalin »

gdzie chodziles do szkoly?
c4
Kontakt:

Post autor: c4 »

Popatrz pod jego nicka. Do leśnej szkoły.
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

ehhh niezly odpal, powiedz im po prostu zeby ci kase oddali....
http://bodzio.pinkbike.com/
timmy
Kontakt:

nie chodze do szkoły, zbijam northshory:)
ciekawe ilu tak zrobili w bambuko... facio mówił, że "szuka mnie na liście zamówień"
poczekam, aż przyjdzie dostawa, a jak nie będzie speca, odbieram zaliczkę i kuniec - jade do pepików.
opłaca się ściągać speca/rockiego m. z czech?
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Ten Ski-Team to o kant potłóc aż żal dupe ściska co tam się z nimi wszystkimi dzieje
The Power Is On Your Side !!!
Sven
Kontakt:

Post autor: Sven »

ski-team ...a taką fajną reklamę mają na radiu 94 :P ...a tu w rzeczywistości taka lipa...
Pyro
Kontakt:

Post autor: Pyro »

ja czekam na Coila i też w bambuko walą, już mnie kurwi...a łapie. a oni cały czas podają inne terminy. Ski to total porażka,
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=252687
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

w kielcach na kone to sie pół roku czeka...jak nie wiecej...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Piter
Kontakt:

Post autor: Piter »

spokojnie jak czytam o liście to nie chce cie martwić ale jeszcze może przyjść za mało tych rowerów i może zabraknąć...
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

No. Ja pamietam jak kupowalem moja to w calej Polsce byl tylko w Ski-Teamie i <Chwala Im Za To> Harfie Harryson jeden egzemplarz 13' zostal. Ale wtedy mialem farta. Jesli mialbym do wyboru samemu jechac do Czech albo Skiteam zdecydowanie wzialbym to pierwsze A JESLI WY PAJACE Z TEGO SKLEPU TO CZYTACIE TO RADZE SIE WAM W KONCU WZIAC ZA KLIENTOW BO BEZ NAS KURWA BYSCIE NA BRUKU POJARY ZBIERALI!!!
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

Co do Coilerów to beda nie wczesniej niz 10 czerwca; w ogole dostawa Kony jakakolwiek wtedy bedzie... to pewne info
"Hey ho lets go!"
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

leśny człowiek :D:D:D
dibi
Kontakt:

Post autor: dibi »

hehe zupełnie jak w socjaliźmie:)
dobrze, zapisaliśmy zamówienie...proszę się zgłosić za pięć lat rano
~dibi~
timmy
Kontakt:

A ile się czeka w czekach tfu, w czechach?:_) spec ma dystybutora w w "praha 4 coś tam, coś tam" idzie się tam z nimi dogadać z zamianą części, gwarancjami itp? i jest jakaś czeski sklep z rockim m.?

a ten ******* ski team to mnie tak wkurdzia, że już nie mogę, jakim cudem oni nie wiedzą co dostaną? żeby im tak przyszła dostawa samych speców dem9, albo stabów primo to się frajerzy nie wyrobią;)
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Ski team jest sklepem wysmienitym, ale tylko jesli chodzi o przyjmowanie zaliczki i obiecywanie sprowadzenia roznych rowerow. Co do realizacji zamowienia jest juz duzo gorzej, jednak mam nadzieje, ze wkrotce dostaniesz swoja maszyne. Aha, i co do gwarancji ski teamu to nie spodziewaj sie za duzo ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
timmy
Kontakt:

cużem ja uczynił.... ale jest jeden plus: może go kupie po okazyjnej cenie!!!!!!!!!!!! -jak przyjdzie za rok/dwa:/;p

no to jak, nikt z was nie wie dzie są sklepy z rocky moutain/specem w czechach??? pomóżcież:_)
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

A moze z USA sciagniesz? :) Gadaj ze Slayerkiem.
A Skiteam to jest typowe gowno, nie ma co. Mocni w mordzie a jak dochodzi do czynow to kupa. Kase i zaliczki chetnie biora, wtedy to sa mili, uprzejmi, itp. ale jak juz po pol roku sie dzwoni spytac czy juz doszedl ten pierdolony hak przerzutki to oni oczywiscie rzna glupa i smeca cos o clach, kontrolach celnych, problemach na linii Korea-Chiny, itp. Juz mi sie nie chce nawet o nich pisac. Jest to w mnie najbardziej szmaciarski rowerowy sklep w Polsce i mam nadzieje, ze juz nigdy nie bede mial z nimi stycznosci!

Fuck Off!
ODPOWIEDZ