100km/h na Dragu.........???????
-
- Kontakt:
eee tam pierdolicie. nawet te kolaze z wygolonymi nogami zapierdalaja po przeszlo 100 km/h to gosc na dragstarku by nie dal rady (osobiscie sam jechalem 80 km/h i juz mi przednie kolo na boczki latalo wiec lepiej trzymaj porzadnie kiere) powodzenia :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=90325507 dj I 2005 qr20 new za 950 zeta
-
- Kontakt:
Piwo ze sie nie wyglebi - 100 to jest jeszcze lajt
Powyzej 150 byloby niebezpiecznie...
Chociaz jak chcesz na mokrym (albo na sniegu) to respect ;)
Tylko uwazaj, kiera lubi wpadac w rezonans przy tych predkosciach, wiec trzymaj ja mocno :D
Powyzej 150 byloby niebezpiecznie...
Chociaz jak chcesz na mokrym (albo na sniegu) to respect ;)
Tylko uwazaj, kiera lubi wpadac w rezonans przy tych predkosciach, wiec trzymaj ja mocno :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=32342
DM+Rohloff
DM+Rohloff
-
- Kontakt:
100 ... spox, ale w moim wypadku był to podwojny sukces, bo rozpedzil mnie trabant :]
jechalismy ponad 90, w granicach setki, ja trzymałem sie jedną reka szyby. generanlie trzeba uwazac, bo ma sie tendenje do przechylania i mozna stracic równowage. Mi sie udało, coprawda droga hamowania była dłuuuuuuga... ale wrazenia niesamowite.
A co do szosówek, to na Belwederskij tez da sie poleciec ponad 9 dyszek :]
powodzenia
jechalismy ponad 90, w granicach setki, ja trzymałem sie jedną reka szyby. generanlie trzeba uwazac, bo ma sie tendenje do przechylania i mozna stracic równowage. Mi sie udało, coprawda droga hamowania była dłuuuuuuga... ale wrazenia niesamowite.
A co do szosówek, to na Belwederskij tez da sie poleciec ponad 9 dyszek :]
powodzenia
-
- Kontakt: