L. im. Zeromskiego w Warszawie

szmitu
Kontakt:

L. im. Zeromskiego w Warszawie

Post autor: szmitu »

siema....mam pytanie czy ktos z Was chodzi albo ma zamiar wybrać sie do tego liceum???....tzn chce zasiegnac opinii,bo chce sie wybrac,a moze nie warto dojezdzac i chodzic jednak do komorowa??jestem ciekaw tez jakie towarzystwo tam chodzi.....z góry dziekuje za pomoc i życze milej jazdy.POZDRO
pieniekziom
Kontakt:

Post autor: pieniekziom »

ja mialem zakladac wlasnie post o liceach w wawie...

nie mam pojecia gdzie pojde...
hueheuheue
szmitu
Kontakt:

ja wlasnie tez...bo chce isc do takiego optymalnego....takiego zeby nie byli sami kretyni i zeby mnie na studia wyprowadzilo ale tez do takiego zeby bylo blisko w miare centralniaka i zebym mógl sobie w nim poradzic bo takiej hoffmanowej nie dam rady
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

ja chodze na ul. siennicką (okolice wiatracznej) do liceum im. olimpijczyków polskich przyjmują tam od 60 pkt i jest całkiem spoko mają troche wymagania ale ujdzie w tłoku jeśli chodzi tam ktoś z tego forum to niech sie odezwie to sie może spotkamy.
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

a jak sie uczysz ? odradzam mickiewicza :] o zeromskim nic nie wiem, ale jak uczysz sie dobrze to wybor masz :) ja moglem isc gdzie indziej i glupio zrobilem.
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

aha sorki nie doczytalem drugiego posta. to nie wiem :/ micek to dziwna szkola, nauczyciele sa przydzielani chyba na chybil trafil bo tych, ktorzy powinni byc dobzi w moim profilu ( matfiz) akurat sa sredni. ponadto mam "troche" rozszerzony polski ( nie wiem na jaki **** za przeproszeniem ), a slyszalem o planach ze ma byc go jeszcze wiecej godzin. zalezy jak trafisz - moze byc zajebiscie albo do kitu. ale raczej bedzie srednio albo do kitu :]
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

nie idz do micka, tepia tam indywidualnosc. w dodatku otwarcie sugeruja lapowki! (" dyr: mysle ze wspomaganie szkoly wplatami pieniedzy wyjdzie na dobro nam oraz naszym dzieciom" czy jakos tak)
D otego nauczyciele niektorzy do odstrzalu... np niejaki traczewski - krzyzowka dewot/komunista. grozil ze mnie nie przepusci bo mialem za dlugie wlosy... n/c. kto chodzil ten wie :]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
szmitu
Kontakt:

micek nein...!!!!!!!!:)no to juz jedna szkola z glowy:)ja na egzamie chce miec z 80 ....85 pkt...czerwony pasek tez ,ale nauczyciele teraz beda wyciagali jush oceny:)dzienks chlopaki:)
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

jezu nie zawracajcie sobie glowy ogulniakami idcie do jakiegos dobrego technikum np: samochodwego na Jana Pawła2 klasy: toyoty peugota i mercedesa albo na Jagielonska do fso ( tylko ostrzegam tam wymagaja nauki w przeciwienstwie do jana pawła)
http://www.s-cam.pl/
pieniekziom
Kontakt:

Post autor: pieniekziom »

ej dobra chce isc tak na mat-info-fiz cos w tym stylu i tak z 120 -130ptk bede miał to gdzie isc?? tylko zeby nie trafic na zjebane ryje?
hueheuheue
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

ja sie zglaszam ze w dembowskim na ochocie mnie znajdziecie :]
http://bodzio.pinkbike.com/
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Dawajcie do LXV im gen J Bema, ale mnie juz tam w przyszlym roku nie znajdziecie...
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
ODPOWIEDZ