siema....mam pytanie czy ktos z Was chodzi albo ma zamiar wybrać sie do tego liceum???....tzn chce zasiegnac opinii,bo chce sie wybrac,a moze nie warto dojezdzac i chodzic jednak do komorowa??jestem ciekaw tez jakie towarzystwo tam chodzi.....z góry dziekuje za pomoc i życze milej jazdy.POZDRO
ja wlasnie tez...bo chce isc do takiego optymalnego....takiego zeby nie byli sami kretyni i zeby mnie na studia wyprowadzilo ale tez do takiego zeby bylo blisko w miare centralniaka i zebym mógl sobie w nim poradzic bo takiej hoffmanowej nie dam rady
ja chodze na ul. siennicką (okolice wiatracznej) do liceum im. olimpijczyków polskich przyjmują tam od 60 pkt i jest całkiem spoko mają troche wymagania ale ujdzie w tłoku jeśli chodzi tam ktoś z tego forum to niech sie odezwie to sie może spotkamy.
a jak sie uczysz ? odradzam mickiewicza :] o zeromskim nic nie wiem, ale jak uczysz sie dobrze to wybor masz :) ja moglem isc gdzie indziej i glupio zrobilem.
aha sorki nie doczytalem drugiego posta. to nie wiem :/ micek to dziwna szkola, nauczyciele sa przydzielani chyba na chybil trafil bo tych, ktorzy powinni byc dobzi w moim profilu ( matfiz) akurat sa sredni. ponadto mam "troche" rozszerzony polski ( nie wiem na jaki **** za przeproszeniem ), a slyszalem o planach ze ma byc go jeszcze wiecej godzin. zalezy jak trafisz - moze byc zajebiscie albo do kitu. ale raczej bedzie srednio albo do kitu :]
nie idz do micka, tepia tam indywidualnosc. w dodatku otwarcie sugeruja lapowki! (" dyr: mysle ze wspomaganie szkoly wplatami pieniedzy wyjdzie na dobro nam oraz naszym dzieciom" czy jakos tak)
D otego nauczyciele niektorzy do odstrzalu... np niejaki traczewski - krzyzowka dewot/komunista. grozil ze mnie nie przepusci bo mialem za dlugie wlosy... n/c. kto chodzil ten wie :]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
micek nein...!!!!!!!!:)no to juz jedna szkola z glowy:)ja na egzamie chce miec z 80 ....85 pkt...czerwony pasek tez ,ale nauczyciele teraz beda wyciagali jush oceny:)dzienks chlopaki:)
jezu nie zawracajcie sobie glowy ogulniakami idcie do jakiegos dobrego technikum np: samochodwego na Jana Pawła2 klasy: toyoty peugota i mercedesa albo na Jagielonska do fso ( tylko ostrzegam tam wymagaja nauki w przeciwienstwie do jana pawła)