Do kolezki na Specu z krk.

lemarco
Kontakt:

Do kolezki na Specu z krk.

Post autor: lemarco »

Chcialem ostrzedz kolezke ktory buja sie po rynku w krakowie na fulu z naklejka specalized, w bluzie motocrosowej, kasku integralu (chyba czarnym) i w szerokich spodniach. Lepiej uwazaj jak sie wozsz po miescie bo niedawno miales niezlego farta - ok 7 o osobowa ekipa sie na ciebie czaila a ty niczego nie swiadomy jechales dalej spacerowym tepem przez nasz piekny rynek. Miales sporo szczescia kolego.
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

fest dobrze ze my takich problemow w tarnowskich gorach nie mamy hehehe tu prawie kazdy rowerzysta sie zna i jezdzimy gropami :] pozdro...
gg 2109933
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

mi sie wydaje czy ta ciota mu groziła? jak tak to naucz sie pisac analfabeto "tepem" lol jak grozisz to sie nei ośmieszaj- lepsze wrażenie
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

hehe czyżby Wojas??
:] ale myśle że jakby do niego podbili jacyś kolesie to by sobie poradził :)

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

ty mu grożisz czy ostrzegasz ;)
cza było krzyknąć zrobił by sie dym i sadza i było by....fajnie ?? :)
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

"ty mu grożisz czy ostrzegasz ;)" mnie sie wydaje ze jak ktos zaczyna wypowiedz od "Chcialem ostrzedz kolezke ktory buja sie..." to raczej nie jest grozba...ale to tyllko moje zdanie..:]
oczywiscie moge sie mylic..:p
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

wojas by sobie nieporadził:]
Kocie szambo!!!
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

no juz widze jak typ radzi sobie z 7 osobami, nawet ci co zajebiscie znaja sztuki walk by nie narazali swojego zycia i by spierdalali
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

niezly jestes lemarco, co chciales reality action zobaczyc? nie łaska krzyknać? ostrzec? nie lepiej siedziec i sie gapić zeby potem to na forum opisac i zaszpanowac <sic> congratulations for your stupid person...
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

******** was, gosc zareagowal jak uwazal za stosowne, ostrzegl goscia a wy teraz na niego najezdzacie :/
sikun jestes...
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

ej a moze to jakis dres któy mu grozi?? bo koles ma 1 post wiec wogóle ocochodzi...już kiedyś na dhZone była mowa ze niby jakies dresy podglądają to forum a później czają się na bikerów.A na mój gust to była raczej groźba bo początek " Chcialem ostrzedz kolezke ktory buja sie po rynku..." dziwnie to zabrzmiało.. i mogłes go ostrzec a nie pisac na forum...co za lol
lej na mÓr!!!!!!!!!
lemarco
Kontakt:

Post autor: lemarco »

Nie chcialem nikogo straszyc tylko ostrzedz ale jak widac za to tez mozna dostac tutaj zjebke :/
Mikael powinienes sie zastanowic zanim nazwiesz kogos ciota a jak nie masz sie do czego przyczepic tylko do literowki to lepiej sie nie wypowiadaj...
Co by to dalo gdybym zaczal krzyczec? Myslicie ze ktokolwiek by zareagowal? Mieszkamy w Polsce pamietajcie o tym... Nie wypowiadalem sie wczesniej na forum bo nie bylo warto a o tej sytuacji uwazam ze warto bylo wspomniec no ale widocznie sie pomylilem - sorry za klopot.
Poprostu uwazajcie jak wozicie sie po rynku bo znow zaczal sie sezon na rowery:(
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

hehe... "mieszkamy w Polsce..."

no... tylko, ze wy mieszkacie w krakowie... tam dostac nozem to nie problem...
thugrider@wp.pl
Kid
Kontakt:

i widzisz lemarco... lepiej byloby nic nie mowic...

by mu zajebali rower i po sprawie... by sie bujal na hulajnodze pozniej...

7typow stalo... ale on by sobie poradzil... tak... bravo za wspaniala refleksje.
thugrider@wp.pl
budka
Kontakt:

nie chodzi o to ze jacys ludzie by zaeragowali na krzyk i pomogli bo nieoszukujmy sie trudno zeby tka bylo, ale przynajmniej ten koles co jechal na rowerze by sie skapnal i spokojnie moglby zwiac jakby dostatecznie wczesnie ich zobaczyl...juz kaisiszi?
Stw
Kontakt:

Post autor: Stw »

tak a ten ktory krzyknal zaczal by spierdalac na nogach przed 7 dresami brawo , wiem ze kolesie dh sie mocno woza co niektorzy(no offence) , full lans
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

wygląda jak grozba... ale to one hoY
http://www.jokejoke.prv.pl/
Kid
Kontakt:

woza... lansuja jak tylko sie da... ja sie nie dziwie, ze kradna tak bardzo:/ przeciez to az korci, zeby cos zrobic... jak sie widzi typa co rowerek blyszczy na kilometr... ubranko ma najlepsze ze sklepu rowerowego i sunie przez miasto...

ja tylko ze smiechem na to patrze... ale inni ... co nie maja hajsu musza jakos zarobic... ale mi to tam *** do tego... nikogo nie usprawiedliwiam...!
thugrider@wp.pl
budka
Kontakt:

jak ktos ma duzo kasy, super rower i zajebiste ciuchy to co z tego? nie usprawiedliwiasz ale zazdroscisz, nie oszukujmy sie kazdy by chcial raczej miec wlasnie tak dobrze...
Zablokowany