nowe forum - piszcie tutej
jezli mialbym czekac znowu miesiac na wprowadzenie kolejnych korekt,to jest wszystko super ekstra i nie chce zmian.a jezeli zmiany mialyby byc szybsze,to jest:
1. za waskie
2.awatary są suuuuuuuuuuuuper sprawą
3.brak opisu z jakiego jest sie miasta pod nickiem
4.brak zmiany na kolejna strone na dole.
jak dla mnie klasykiem jest pinkbike
http://vpfree.pinkbike.com/bb/viewtopic.php?t=86440
jest ono:
1.przejrzyste
2.niezasmiecone
3.czytelne!!!
4.nie meczy oczu
5.pod nickem sa wszystkie informacje,ktore sa potrzebne i urozmaicaja minimalistyczna forme forum,wlącznie z AWATARAMI !!!
1. za waskie
2.awatary są suuuuuuuuuuuuper sprawą
3.brak opisu z jakiego jest sie miasta pod nickiem
4.brak zmiany na kolejna strone na dole.
jak dla mnie klasykiem jest pinkbike
http://vpfree.pinkbike.com/bb/viewtopic.php?t=86440
jest ono:
1.przejrzyste
2.niezasmiecone
3.czytelne!!!
4.nie meczy oczu
5.pod nickem sa wszystkie informacje,ktore sa potrzebne i urozmaicaja minimalistyczna forme forum,wlącznie z AWATARAMI !!!
Nikom, wiekszosc ludzi jest za avatarami... to jest fajna sprawa! (nawet male), wprowadza troche urozmaicenia w postach. te ktore sa teraz, sa strasznie monotonne - nudne na dluzsza mete...
moze i avatary zwracaja uwage na nick, ale to nie jest niczym zlym, a wrecz przeciwnie!
kazdy chcial by byc indywidualny - odmienny od pozostalych... (zwlaszcza bikerzy) :)
poza tym identyfikacja piszacych byla by latwiejsza (intuicyjna), a co za tym idzie, lepiej by sie czytalo topicki w ktorych jest duzo postow.
przemysl to jeszcze, a my mamy nadzieje, ze moze cos sie da zrobic w tym kierunku ;)
also "miasto" pod nickiem tez by sie przydalo.
Pozdrawiam Serdecznie!
moze i avatary zwracaja uwage na nick, ale to nie jest niczym zlym, a wrecz przeciwnie!
kazdy chcial by byc indywidualny - odmienny od pozostalych... (zwlaszcza bikerzy) :)
poza tym identyfikacja piszacych byla by latwiejsza (intuicyjna), a co za tym idzie, lepiej by sie czytalo topicki w ktorych jest duzo postow.
przemysl to jeszcze, a my mamy nadzieje, ze moze cos sie da zrobic w tym kierunku ;)
also "miasto" pod nickiem tez by sie przydalo.
Pozdrawiam Serdecznie!
Adams to nie łańcuch tylko podpaski :P
A brakuje mi tutaj:
1. za małe okna dla tekstu (to chyba juz wszyscy wiedza)
2. pod opera nie dziala przycisk "do góry"
3. avatary
4. strefa czasowa
5. wybór stron na dole szczególnie ze nie działa "do góry"
6. phpBB??
7. ...
Na pewno cos jeszcze wymyśle...
A brakuje mi tutaj:
1. za małe okna dla tekstu (to chyba juz wszyscy wiedza)
2. pod opera nie dziala przycisk "do góry"
3. avatary
4. strefa czasowa
5. wybór stron na dole szczególnie ze nie działa "do góry"
6. phpBB??
7. ...
Na pewno cos jeszcze wymyśle...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
-
- Kontakt:
avatary... ale po co? beda malutkie jak te obrazki co teraz - nie wieksze. co sie tam zmiesci? raczej nic.. to tylko zrobi ze strony jak to ktos kiedys powiedzial 'kolorowa choinke'... prubowalem to sobie narysowac i jest poprostu zle. z reszta patrzcie bardziej na to co piszecie niz na obrazek kolo nicka ;P
aha no i nie jestem zwolennikiem stron ktore rozsuwaja sie w roznych rozdzielczosciach... forum jest dostosowane do min 800x600 i to jest standard.
strona wyswietla sie juz poprawnie pod fire foxem ale trzeba jeszcze popracowac, wiec mysle ze po przerwie swiatecznej wszystko bedzie OK
mysle ze jest ok, nawet bardzo mi sie podoba, kazdy ma prawo do swojej opini... nie ma to byc 'elo ziom' ani 'cartoon network' tylko dh-zone :PKid pisze:co to jest popcorn? bravo girls?
aha no i nie jestem zwolennikiem stron ktore rozsuwaja sie w roznych rozdzielczosciach... forum jest dostosowane do min 800x600 i to jest standard.
strona wyswietla sie juz poprawnie pod fire foxem ale trzeba jeszcze popracowac, wiec mysle ze po przerwie swiatecznej wszystko bedzie OK