nowe forum - piszcie tutej

trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

mi pod firefoxem chodzi elegancko oprocz przycisku do góry który jeszcze popołudniu chodził a teraz juz niechce:/ wogóle zauwarzylem ze sporo os ma firefoxa,ja mam od 2 dni i juz sie przyzwyczailem:D lans bans chłopaki:D
lej na mÓr!!!!!!!!!
kiwibiker
Kontakt:

Post autor: kiwibiker »

Plus za szybkie poprawienie stylów pod Mozilla! Jeszcze kilka poprawek i moze wyjdzie z tego cos sensownego :-)
Gathered on a field of clouds
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

a tak btw, nie dziala u mnie przycisk "do gory" :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
czaja
Kontakt:

Post autor: czaja »

jezli mialbym czekac znowu miesiac na wprowadzenie kolejnych korekt,to jest wszystko super ekstra i nie chce zmian.a jezeli zmiany mialyby byc szybsze,to jest:

1. za waskie
2.awatary są suuuuuuuuuuuuper sprawą
3.brak opisu z jakiego jest sie miasta pod nickiem
4.brak zmiany na kolejna strone na dole.

jak dla mnie klasykiem jest pinkbike

http://vpfree.pinkbike.com/bb/viewtopic.php?t=86440

jest ono:
1.przejrzyste
2.niezasmiecone
3.czytelne!!!
4.nie meczy oczu
5.pod nickem sa wszystkie informacje,ktore sa potrzebne i urozmaicaja minimalistyczna forme forum,wlącznie z AWATARAMI !!!
czaja
Kontakt:

Przeciez w forum liczy sie tekst topickow,oraz informacje o forumowiczach.wiec czemu nie mozna sie skupic na tych dwoch fudamentalnych dla kazdego forum sprawach,tak jak jest to zrobione w wyzej wspomnianym przeze mnie pinkbiku??

pozdro dla webmasterow

ps.dzieki,ze w koncu jest forum
czaja
Kontakt:

o kurna,nie wiem jak wam,ale mi strasznie rozwalilo pytajniki na bok monitora,zamiast w dół.moze kolejny defekt???
Lupus

Post autor: Lupus »

Nikom, wiekszosc ludzi jest za avatarami... to jest fajna sprawa! (nawet male), wprowadza troche urozmaicenia w postach. te ktore sa teraz, sa strasznie monotonne - nudne na dluzsza mete...
moze i avatary zwracaja uwage na nick, ale to nie jest niczym zlym, a wrecz przeciwnie!
kazdy chcial by byc indywidualny - odmienny od pozostalych... (zwlaszcza bikerzy) :)
poza tym identyfikacja piszacych byla by latwiejsza (intuicyjna), a co za tym idzie, lepiej by sie czytalo topicki w ktorych jest duzo postow.

przemysl to jeszcze, a my mamy nadzieje, ze moze cos sie da zrobic w tym kierunku ;)

also "miasto" pod nickiem tez by sie przydalo.

Pozdrawiam Serdecznie!
Lupus

[quote="czaja"]o kurna,nie wiem jak wam,ale mi strasznie rozwalilo pytajniki na bok monitora,zamiast w dół.moze kolejny defekt???[/quote]

to nie defekt.
na kazdym forum sie tak dzieje, jesli nie ma spacji miedzy wyrazami lub znakami interpunkcyjnymi, takimi jak twoje GLUPIE pytajniki ;/
kiwibiker
Kontakt:

Post autor: kiwibiker »

W forum liczy się TREŚĆ a nie szata graficzna. Jak to jest, że najlepsze fora świata to zazwyczaj nie modyfikowany phpBB, a jedyną ekstrawagancją jest dopasowanie kolorów do schematu witryny?
Gathered on a field of clouds
Lupus

zgadzam sie. pamietaj jednak ze forum jest dla ludzi piszacych na nim (bez nich by nie istnialo), a skoro wielu ludziom sie to podoba, to czemu nie?
zreszta mozna by zrobic ankiete...

ale koncze juz "marudzic" na ten temat! bedzie jak bedzie. i tak jest bardzo fajnie!

pozdro.
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Fajne ale pola postów powinny byc szersze bo po co 3/4 ekranu tla w lancuchy? :-/
.:N:S:.
Kontakt:

Post autor: .:N:S:. »

forum mi sie nie podoba i jeżeli ma byc to ta nowa oprawa i tyle czasu sie męczyliscie to ladnie macie pod sufitem , no wyraziłem opinie i zapewne dostane bana :))
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

Adams to nie łańcuch tylko podpaski :P

A brakuje mi tutaj:
1. za małe okna dla tekstu (to chyba juz wszyscy wiedza)
2. pod opera nie dziala przycisk "do góry"
3. avatary
4. strefa czasowa
5. wybór stron na dole szczególnie ze nie działa "do góry"
6. phpBB??
7. ...

Na pewno cos jeszcze wymyśle...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

troche male sa literki...

****** "grafy" u samej gory... co to jest popcorn? bravo girls?

nie chodzi mi o to by sie przypieprzyc do czegos, tylko naprawde sa ****** te literki...

fajna jest jednak cala reszta... przydalyby sie ta avatary ale tak poza tym jest git.
thugrider@wp.pl
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

vansall ma racje lepiej dac avatary normalne od nas..... do tego zapelnic ta pusta przestrzen moze gdzuies jakies drobne animacje......
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

i gdzie jest logo o ktore niemal wojna byla? z madafaka hardcor zmienia sie na elo-ziom forum :P ?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

avatary... ale po co? beda malutkie jak te obrazki co teraz - nie wieksze. co sie tam zmiesci? raczej nic.. to tylko zrobi ze strony jak to ktos kiedys powiedzial 'kolorowa choinke'... prubowalem to sobie narysowac i jest poprostu zle. z reszta patrzcie bardziej na to co piszecie niz na obrazek kolo nicka ;P
Kid pisze:co to jest popcorn? bravo girls?
mysle ze jest ok, nawet bardzo mi sie podoba, kazdy ma prawo do swojej opini... nie ma to byc 'elo ziom' ani 'cartoon network' tylko dh-zone :P

aha no i nie jestem zwolennikiem stron ktore rozsuwaja sie w roznych rozdzielczosciach... forum jest dostosowane do min 800x600 i to jest standard.
strona wyswietla sie juz poprawnie pod fire foxem ale trzeba jeszcze popracowac, wiec mysle ze po przerwie swiatecznej wszystko bedzie OK
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

tak, ale raczej niewiele jest osob co uzywaja 800/600, a z tego co widac wiekszosc uzywa wyzszej rozdzialki, ale co tam. w sumie dobrze ze zadowolony jestes ze swojej roboty ^^
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
waper
Kontakt:

Post autor: waper »

okienko z postem bardzeij w lewo i wieksze !! pozatym te napisy na gorze jakis nie wiadomo co to.
http://tiny.pl/h8vd
http://www.barnej.pl
ODPOWIEDZ