oboz rowerowy skury

barnej
Kontakt:

Post autor: barnej »

ja bym chcial, i Michał DHjechal bym sam ale miejsc nie ma :(
barnej
Kontakt:

Odkupie od kogos miejsce na oboz!!! Serio. Kto zainteresowany to moj nr gg: 1311302 ;P
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

ja jade sam :P ale po kolacji zrobi sie spotkanie integracyjne ^^ wiec bedzie git :P znowu pytanie do tych co byli :P mozna wychodzic z osrodka i czy sa jakies sklepy w poblizu :P ?
Kocela
Kontakt:

Post autor: Kocela »

ja jade na sztywniaku...nie bedziemy sie nudzić!!!oboz zapewne bedzie gitara...ale trzeb mieć też ok 300zeta na wyciągi...no i na serwis i sprzet co sie zepsuje...czyli w sumie na zapłacie za oboz sie nie konczy...ja jade z włocławka...pozdrower
Kocela
Kontakt:

i ja jade sam...beż żadnych kumpli...chyba łączy nas jedno...pasja do rowerów i jeżdżenia na nich...więc napewno szybko załapiemy temat...a jak nie bedziemy wiedzieć o czym gadac...to zacznie sie rozmowa o sprzecie...ja jade z chlopakami z gdanska...tzn dosiadam sie do nich w warszawie wiec zapewne juz sie poznamy...pozdro666
Michał DH
Kontakt:

Post autor: Michał DH »

Kocela chłopie co ty gadasz 300 zł na wyciagi, jak gadałem na gg ze skórą to mi muwił że to bedzie około 100 zł. Pytanie do kolesi ktuzy byli juz na obozie ile wydaliscie na wyciagi ??
http://tiny.pl/rqbn
O_o
Kontakt:

na forum hcsquad skura napisal ze max 300 zl jesli ci starczy sil i checi wiec to zalezy od ciebie :) kocela wiesz moze czy ten pociag jezdzie przez kielce albo radom ? bo moze bym sie dosiadl :P
Kocela
Kontakt:

niewiem...tez przeczytalem ze moze wynieść to nawet okolo 300zeta...a co do pociagu to zadzwoń do promaturu i zapytaj...albo napisz maila...dość szybko odpisuja...ma po nas wyjechać jakiś koles...az do gdanska..wezmie chlopakow z gdanska...i potem jedzie przez warszawe to ja sie dosiadam....a czy przez te twoje miejscowosci to niewiem...zapytaj...a co do wydatkow na obozie..to jednak troche kasy trzeba miec....bo zapewne jak to w gorach usterek sprzetowych bedzie wiele...i lepiej być zabezpieczonym..a co do kasy na wyciagi...to wole wziasc wiecej niz pozniej patrzec jak inni fajnie sobie jezdza..
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

Mam pytanko ile kosztuje caly obóz i czy sa jeszcze miejsca i czy zalapalbym sie z Specem BigHitem??
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

Mam pytanie jaka jest cena wyjazdu i czy zalapie sie na Specu Big hitcie??
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

kupcie se z 5 dętek i kupe łatek tam na kamienach w szyrku łapie się flaki co chwiel a w pobliży nigdzie nei ma sklepów gdzie są dętki o jakiejś normalnej szerokości
i radze wozić dętki i pompki ze sobą bo jak wam przyjdzie jechać na flaku z samej góry 5-6 km to będzie bida sam tak zasówałam na trawie napchanej do opony no ale cóż czasem się zdarza....
co do wyciągów jeden wyjazd do połowy kosztuje 4,50 zł jak byłęm w ziemei tak była czyli 50 gr więcej niż w zeszłym roku w lecie...
jak zjedziecie 5 - 6 razy dzienne to wam wystarczy pozatym chyba nie będziecie codzienne jeżdzić na skrzycznym Skura zorganizuja wam jakis przełaj na pewno :)
tym na sztywniakach współczuje zwłaszcza jak macie słabe amory to rączki was będą bolały...
radził bym sobie też wziąś linki do hampli jak ktoś nie ma hydrałlika i pancerze może nei będą potrzebna ale zawsze może być jakiś zonk...
co do zbroji bardzo przydatna sprawa w szczyrku nawet jakaś najtańsza 661 ale warto mieć dzwon bez zbroji tam to makabra sam zaliczyłęm tak dwa i nie było miło (głównie chodzi o obtarcia...)

co do tars to wam moge powiedziec ze jest duzo i sa fajne tylko przypadkiem nie wbijajcie się na fisowską nartostrade tak mod takim rozpędem... zasieki w poprzeg całej traszy zresztą nie tyklo tam ale tam jest ich najwięcej....

tyle chyba co wam moge poraszić
aha zjeżdzać się da na wszystki... zależy jeszcze jakszybko i jak komfoortowo
pozdrawaim powodzenia
sam pewnei tam się pojawai na jakieś 2 dni:)
O_o
Kontakt:

dobra kto jeszcze jedzie ? :D
Iron_Man
Kontakt:

Post autor: Iron_Man »

Ja pojade napewno na tydzien albo dwa do szczyrku jak bedzie tam wtedy oboz.Zakwateruje sie w tym samym ośrodku co obozowicze i będzie tak jakbym był na obozie:) a po co mam płacić za opieke jak mam 18 latek:D
Co do wychodzenia to o 22 na teren ośrodka wchodzi ochrona i nie ma żadnego wychodzenia dla obozowiczów,wieczorem czesto są ogniska.Sklepów nie ma w poblizu raczej bo osrodek znajduje sie na takiej dupnej górze i zeby sie dowlec doniego trzeba sie niezle napocić:)Skura wprowadza okreslone reguły ktorych nie wolno łamac: zero alkocholu i fajek i innych uzywek.W gorach sie jezdzi grópkami ,przewaznie kolesie na ht razem a ci na fullach ze soba w zaleznosci jak kto pociska:P Atmosferka na obozie bardzo sympatyczna wogule taki obozik to niezły wypas.Co do skrzycznego to trasy zajefajne ale nieradziłbym jezdzic tam bez zbroji i FF bo o dzwona nie trudno.6-7 wyjazdów do połowy na dzien spokojnie starcza zeby sie najezdzic, szczegulnie polecam traske pod wyciagiem idzie sie na niej niezle sypnąć:D.A wiem to bo byłem rok temu w szczyrku z kumplami wtedy jak byl tam Skura z obozem a ze znamy Skure to smigalismy sobie z nimi:] Pozdro
barnej
Kontakt:

ja chce z Wami na ten oboz!
Antur
Kontakt:

Post autor: Antur »

Ja jade na ten obóz na A-Gangu.
dosiadam sie w Wawie z kumplem do kolesi z Gdańska i w długą...lol
Musze tylko jakieś sensowne obręcze kupić...Dx i DM, albo cyś w tym stajlu i będzie gicior...
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
O_o
Kontakt:

hyhy ja dosiadam sie w kielcach :P
Antur
Kontakt:

Post autor: Antur »

No więc zajebiście. Jestem 29 na liście uczestników obozu. Niesz sie do mnie odezwą osoby, które dosiadają się w Wawie na moje GG: 3435208
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
O_o
Kontakt:

macie jakies filmy z poprzednich lat ?
ODPOWIEDZ