DRODZY FORUMOWICZE, WIELKA PROŚBA
DRODZY FORUMOWICZE, WIELKA PROŚBA
A WIĘC MAM PROBLEM , POMÓŻCIE MI PRZY WYBORZE, CO MAM KUPIĆ , ŻEBY BYŁ SPRZĘT DOBRY I STOSUNKOWO TANI , A WIĘC POTRZEBUJE:KORBY, PEDAŁY(PLATFORMOWE), ŁAŃCUCH , SUPORT, NO TO CHYBA BYŁO BY NA TYLE , Z GÓRY DZIĘKUJE , POZDRAWIAM , ZIENTEK
-
- Kontakt:
***********!
Po pierwsze do dwa dzialy ponizej to powinno byc. Po drugie PRZESTANCIE WSZYSTKIE TOPIKI WRZUCAC WIELKIMI LITERAMI!!! Popatrzcie sobie teraz jak wyglada stona glowna forum. Co drugi temat napisany CapsLockiem, juz sie rzygac chce powoli...
A po trzecie bylo juz chyba z tryliard odpowiedzi na takie pytania jak Twoje, tak ciezko myszka ruszyc? Na **** jest opcja szukaj co? Tak o? Zeby miejsce nie bylo puste?
Kurwa, rusz lbem zanim zalozysz takie gowno.
Po pierwsze do dwa dzialy ponizej to powinno byc. Po drugie PRZESTANCIE WSZYSTKIE TOPIKI WRZUCAC WIELKIMI LITERAMI!!! Popatrzcie sobie teraz jak wyglada stona glowna forum. Co drugi temat napisany CapsLockiem, juz sie rzygac chce powoli...
A po trzecie bylo juz chyba z tryliard odpowiedzi na takie pytania jak Twoje, tak ciezko myszka ruszyc? Na **** jest opcja szukaj co? Tak o? Zeby miejsce nie bylo puste?
Kurwa, rusz lbem zanim zalozysz takie gowno.