A WIĘC MAM PROBLEM , POMÓŻCIE MI PRZY WYBORZE, CO MAM KUPIĆ , ŻEBY BYŁ SPRZĘT DOBRY I STOSUNKOWO TANI , A WIĘC POTRZEBUJE:KORBY, PEDAŁY(PLATFORMOWE), ŁAŃCUCH , SUPORT, NO TO CHYBA BYŁO BY NA TYLE , Z GÓRY DZIĘKUJE , POZDRAWIAM , ZIENTEK
Po pierwsze do dwa dzialy ponizej to powinno byc. Po drugie PRZESTANCIE WSZYSTKIE TOPIKI WRZUCAC WIELKIMI LITERAMI!!! Popatrzcie sobie teraz jak wyglada stona glowna forum. Co drugi temat napisany CapsLockiem, juz sie rzygac chce powoli...
A po trzecie bylo juz chyba z tryliard odpowiedzi na takie pytania jak Twoje, tak ciezko myszka ruszyc? Na **** jest opcja szukaj co? Tak o? Zeby miejsce nie bylo puste?
a ja się wypowiem :P Korbe to jakąś RPM bo są spoko suport do tego to na maszynówkach jakiś łańcuch Shimano HG-50 :P restekpa, pedałki wellgo są very good a co do oponek to NBX 2.3 albo 2.5 zalezy co wejdzie
a ja się wypowiem :P Korbe to jakąś RPM bo są spoko suport do tego to na maszynówkach jakiś łańcuch Shimano HG-50 :P restekpa, pedałki wellgo są very good a co do oponek to NBX 2.3 albo 2.5
mnie to juz tez irytuje ! :/// jak masz tylko tyle kasy ( nie dogryzam, ja tez mam mało ) to idz na mkbike / cyklotur / epicentrum i powybieraj co tansze czesci. albo qp wszystko noname'y. a nie sie głupio pytasz.