Petycja - Legalizacja Ziola

forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

ChaRlie.FR pisze:Wypowiem się tu bo w polsce nie mieszkam, więc tu we francji pali się codziennie i jakoś nikt nie chodzi brudny i niema co jeść. Mam qmpli co palą w szkole na każdej przerwie < to jest niedobre bo faktycznie kiepsko im nauka idzie. Na początku roku tak robiłem przek 2-3 tygodnie ale zauważyłem że ciężko się skupić itp ... więc przestałem. Teraz zapale raz za czas w sobote wieczorem kiedy niema szkoły, jakoś nie widze różnicy zjebać sobie zdrowie alkoholem czy zjebać je paląc trawke (te dwa sposoby są tak samo szkodliwe). Alkohol jest legalny bo łatwo vat nałożyć i państwo ma z tego kase a ganja .. jakoś sobie tego nie wyobrażam oprocentować gieta samosiejki... i dlatego państwo nieche legalizować czegoś z czego zysku nie będzie miało. Popatrzcie na Holandie jeżeli byliście tam kiedyś i chodziliście po kofiszopach to zauważyliście pewnie kto tam pali, a palą tam turyści żądni thc a nie sami mieszkańcy, (oczywiscie powiedziałem to bardzo ogólnie) Zdarzają się ludzie którzy wolą zapalić dobrego wielkiego dżoja zamiast zajebać się w krzakach 0.5 i przy tym się obrzygać, a później wracać śmierdzący brudny z bólem głowy snejkiem do domu. ( nie mówię o kulturalnych ludziach którzy piją z głową, ale przykład jak najbardziej prawdziwy w polsce przykro mi ale tak jest :| ) :) to by było na tyle.

o jaaa, jestes niesamowity, a jestes pewien ze tylko w polsce?
a byłeś na przykład na przedmiesciach paryża?
no to sie tam przejedz i wtedy pogadamy, ok?
a co do ludzi ktorzy korzystaja z coffe shopow, widziales jak oni wygladaja?
no własnie...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

SlaY pisze:ale popatrzcie na to z tej strony , co jest nielegalne to jest szpan (przynajmniej w mojej szkole tak jest). kazdy kto pije , pali jest "zajebisty".Popatrzcie jak jest w holandii tam ziolo jest legalne i ludzie nie pala tego w takich ilosciach bo to nie jest zadna nowosc.to jest tylko moje zdanie i nie musi sie z nim nikt zgadzac , pozdrawiam i nie palcie ziola, lepszy czysty sport :)

Tak??? Ja slyszalem co innego, wystarczy roche poczytac to nie jest wielki wysilek. Holenderski rząd zaluje ze zalegalizowal wszelkie jarania bo realna liczba uzaleznionych wzrosła o ponad 20% a korzyści jakie holandia ma z legalizacji sa duuuuuzo mniejsze niz problemy ktore z niej winiknely.
Ja sie tylko chlopaki zastanawiam skad niektorzy z was biora takie informacje.
Ja pale papierosy, przyznaje, pije alkochol, przyznaje i wiem ze to jest szkodliwe, mam tego pełna świadomość i nie bede nikomu wciskał tak jak niektorzy że jaranie ma dzialanie przeciwbólowe, kurwa, nawet jezeli by mialo to reszta skutkow jarania nie jest juz taka dobra...
poza tym kto powiedzial ze po jaraniu nie mozna sie zrzygac??????????
i takich w zyciu widzialem.
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

buhahahah do monaru przez stuff? meen to fest musieli byc naprawde jebnieci sorry ale monar jest dla ćpunów!! hera kompociki itp.... a po stuffie do monaru? ej az mi sie wierzyc nie chce;/ a jak naprawde tak było to poprstu przegieli pałe i to fest ale tu niczym nie pomozesz:D
www.ROMED.pl lamusy!
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

Forest można ale zyganie zdaza sie naprawde bardzo zadko! co niektorzy moze raz w zyciu zygali czy 2 takie przypadki a po %% mniewiecej zawsze:D
www.ROMED.pl lamusy!
forest guma
Kontakt:

Krusherd.dk pisze:Jak dla mnie alkohol i papierosy są znacznie gorszym narkotykiem, od marihuany uzależnisz się jedynie psychicznie a od innych używek fizycznie i z tym trudno już zerwać.
Marihuana nie wyniszcza organizmu, nie padnie wam wątroba, trzustka ani płuca.

jestes pewien...?
forest guma
Kontakt:

QPA pisze:Forest można ale zyganie zdaza sie naprawde bardzo zadko! co niektorzy moze raz w zyciu zygali czy 2 takie przypadki a po %% mniewiecej zawsze:D

mniej wiecej mi sie prawie igdy nie zdaza...
ale to zalezy od tego czy pijesz z glowa... :)
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

Uwazacie ze ziolo jest szkodliwe. Ok. Super zdrowe nie jest. Ale tak samo a nawet bardziej szkodliwe sa fajki, alkohol, kofeina w kawie i wiele innych rzeczy, a mimo to sa legalne i powszechne. Czemu?? Bo co?? A uzaleznic mozna sie nawet od chipsow jak kto sie postara
(argument przytoczony z innego forum)...
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

albo słonecznikiem ( :) przykład qmpeli) ochydnie to wygląda
http://karolek.free.fr/
Damage`
Kontakt:

Post autor: Damage` »

Ahahaha, "forest guma" ale jestes ******, napisz jeszcze 78265782364 postow jeden pod drugim, poudawaj jeszcze troche jaki jestes madry...

Jak nie paliles nigdy to zamknij jape albo zapal zeby miec podstawy do wypowiadania sie, zajebistych znasz ludzi co przez marihuane sa w monarze,
ludzie trafiaja tam najczesciej jak zaczna palic marihuane, ale wtedy gdy ziolo przestaje im wystarczac...
forest guma pisze:poza tym nie chce zeby cpuny lazily legalnie po ulicach bo rozne jazdy maja ludzie po jaraniu a ja nie chciałbym pierdolnąć samochodem w jakiegoś zjaranego pojeba i ktory wyleci na ulice bo bedzie mial jakis ******** film i przez takiego kutasa stracić prawko albo i życie gnijąc w pierdlu ze świadomością że zabiłem człowieka który legalnie sie naćpał i przez takie ścierwo społeczne zmarować wszystko.
A ja chetnie bym sie nacpal i najebal zeby specjalnie wyleciec na ulice i wytepic takich *******.
Krusherd.dk napisał:
Jak dla mnie alkohol i papierosy są znacznie gorszym narkotykiem, od marihuany uzależnisz się jedynie psychicznie a od innych używek fizycznie i z tym trudno już zerwać.
Marihuana nie wyniszcza organizmu, nie padnie wam wątroba, trzustka ani płuca.

jestes pewien...?

No i znowu probujesz sie pokazac? Ile ksiazek przeczytales? Zainteresowales sie chociaz tym na dluzsza mete?

Kurwa, z jakimi ludzmi trzeba wspolistniec na tym swiecie...
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
screatch
Kontakt:

Post autor: screatch »

Ja jestem za legalizacją chociazby z tego powodu że polska na tym zarobi a ja nie będe sie musiał gdzies chować by se zapalić blanta.
Pozdro dla tych co są za ,a ci co nie palą to po legalizacij nie musza palić nadal.
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

ja jestem na tak
allied

Post autor: allied »

Damage` pisze:Jak nie paliles nigdy to zamknij jape albo zapal zeby miec podstawy do wypowiadania sie, zajebistych znasz ludzi co przez marihuane sa w monarze,
ludzie trafiaja tam najczesciej jak zaczna palic marihuane, ale wtedy gdy ziolo przestaje im wystarczac...
mowie prawde a poza tym sam zaprzeczasz temu co mowisz bo napisales ze 'ziolo przestaje im wystarczac...' wiec widzisz jak zajebiste jest ziolo

a pozatym widze ze jestes tu naj-elo-mądrzejszy
rzycje rzycje jest now-elo
joshua0-22
Kontakt:

Post autor: joshua0-22 »

JESTEM ZA!! po pierwsze popieram charliego FR , chlopak pisze z sesem i na temat. jak Giboniki beda legalne to dzieciaki nie beda mialy do nich dostepu tak jak teraz bo trzeba bedzie kupowac w coffe shopach, a jointy sa 10000 razy lepsze od alkocholu przynajmniej Ci co palili to wiedza ze po jointach mozna sie kontrolowac czego nie mozna powiedziec o %!! wszytsko jest dla ludzi!!!!
<OTR>
Damage`
Kontakt:

Post autor: Damage` »

allied Ale zobacz, popytaj znajomych ilu kiedykolwiek w zyciu palilo ziolo, i czy sie w to tak wkrecili ze musza wiecej i mocniej czy raz na jakis czas im wystarcza. Nie mowie ze ziolo jest zajebiste, nie czcze tego tylko, wkurwiaja mnie ludzie ktorzy nie poruchali a mowia ze oral-be, i jeszcze sie woza z tym ile to oni o tym nie wiedza...
a pozatym widze ze jestes tu naj-elo-mądrzejszy

Ale ile pisze postow non stop i mowie o tym ze ile to nie zjaralem, kogo to ja nie znam i ze wszystko przeczytalem? Zastanow sie...

Ciekawy watek opisal da_weez, ale jak widac ludzie wola robic wiejskie afery zamiast ewentualnie sie czegos nauczyc.
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
kiwibiker
Kontakt:

Post autor: kiwibiker »

Jaka jest srednia wieku na tym forum? Sądząc po poziomie wypowiedzi Damage'a i paru innych kolesi, to maksymalnie 15 lat :-/ Nie musze palic, zeby miec prawo do wypowiadania sie na ten temat, tak samo jak nie musze dac sobie w zyle, zeby wiedziec, jakie beda tego skutki.. Zabawne, ale wiekszosc zwolennikow ziela na tym forum zachowuje się tak, jakby odkryło Świętego Graala. Przyjmijcie do wiadomosci, ze ludzie z pokolenia waszych rodzicow tez w swoim czasie palili, a teraz nie moga uwierzyc jak bzdurnych argumentow uzywali, zeby uzasadnic swoja mlodziencza glupote. Cala powyzsza dyskusja jest o tyle bezcelowa, ze legalizacja i tak nie przejdzie, a ci ktorzy chieli palic, beda to robic nadal. Pozostaje mi jedynie powiedziec: cieszcie sie z tego, co macie- w NZ zeby kupic zwykle piwko musisz miec 21 lat ;)
Gathered on a field of clouds
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

aaaatam dupa jaros ....!1.Ganja nie jest twardym,nie jest wogole narkotykiem...to papieros z %.....ja pale juz od 5 lat a mam ich 18....pije 5x czesciej niz pale...wina.piwa.voda itp i po czym mi mozg wyjada..po tych tanich winach po %%%.....ja sobie zapale ganje i co i jest lajt smiejesz sie masz gadane ale nie przerwacasz sie nei zygasz non stop i w kazdej chwili mozesz byc powazny a nie jak w sytuacji wypicia sporej ilosci % nie mozesz ustac w miejscu i sie chwiejesz.....a do tego ganja ladnie pachnie i jest zdrowaaa :Pprawda jest taka ten kto ce paluic to bedzie to robil a ten kto nie ce to tego nie bedzie robil i tyle.
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
allied

Post autor: allied »

kiwibiker popieram
rzycje rzycje jest now-elo
forest guma
Kontakt:

da_weez pisze:Kochani! Tych steków wściekłych rzygów mi się już nie chce czytać - doszedłem do połowy. Niech przeciwnicy legalizacji zdzierają swoje gardła krzycząc gromkie NIEEE!!! Niech zdzierają. Tylko nieliczni palacze zrozumieli na czym naprawdę polega palenie. A tych jest garstka - reszta to kretyni...

No więc po co dla kretynów legalizować palenie????????????????????
Ci co zrozumieli i tak dadzą radę palić bez przypału i przykrych wydarzeń, prawda???
forest guma
Kontakt:

[quote="Damage[/quote]

gratuluje ci twojej wiedzy i bogatej wyobrazni bo ja nic o monarze nie napisałem...

Idz sie spalic i ciesz się życiem, pogadamy za parenascie lat jezeli dh-złom bedzie jeszcze istnial i wtedy przytoczysz m swoje argumenty ok?
ODPOWIEDZ